Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

28 maaliskuuta 2023

Wishlistit Hullut Päivät

Tällä hetkellä on taas ollut hieman kiireistä joten en ole jaksanut/ehtinyt puskea tänne jokaista asiaa ajatuksiksi. Päätin silti, että teen tällaisen Wishlistin pitkästä aikaa. Tein näitä aina joskus vanhan blogini aikaan ja koska kuitenkin selasin Hullut Päivät läpi, ajattelin, että kyllä minä tämän tärppilistan tänne nyt haluan jakaa. Todennäköisesti huomenna tulen itsekin vierailemaan Hullareilla, kun ne starttaavat.

Lumene Hellä tuplapakkaus 200ml kasvovesi+150ml puhdistusvoide/9,50€ - Edullinen ja sopivaa peruskosmetiikkaa. Lumene jakaa mielipiteitä, mutta minulla tuotteet ovat toimineet ja kasvoni kestää niitä. Koska olen päättänyt pihistää kosmetiikasta jatkossa, ostaisin tarjouksesta tarpeisiini nämä.

Clinique Surge 100Hr Auto-Kasvovoide 50ml/24,90€ - Yksi parhaita tarjouksia. Reilumpi koko, ja on Cliniquen yksi kulttituotteista joka kosteuttaa kasvoja todella pitkäkestoisesti.

Kocostar Bestseller Kit 5 maskia/11.90€ - Olen näitä ostellutkin kampanjoista Kicksistä välillä. Nyt on maskit taas lopussa, joten tämmöisen voisikin ostaa. Tässä yhdelle maskille jää hintaa noin 2,40€.

Gucci Bamboo EdT 30ml/49,90€ - Kun tuoksu tuli markkinoille, sai tuosta koosta pulittaa lähes 90€ purkilta. Joten mielestäni vielä tälle päivälle tämä on ihan kelpo tarjous. Yksi parhaita tuoksuja!

Boss Bottled. EdT 100ml/64,90€ - Mielestäni edullinen varsinkin kokoonsa nähden, tämä on miesten tuoksu. Bossit on ajattomia ja tuoksut sopivat monille miehille. Olen maksanut menneisyydessä 50ml kokoisesta Bossin naisten tuoksusta tarjouksessakin 70 euron luokkaa.

Kocostar Princess Eye Patch 60kpl/19,90€ - Määrällisesti tässä on niin monta kappaletta, että tämä on myös mielestäni oikeasti hyvä löytö!

Molton Brown Citrus & Aromatic Handcare Collection 2x300ml/24,90€ - Moltonin tuotteet on arvokkaita ja veikeän tuoksuisia. Tuplapakkauksen hinta on mielestäni kohtuullinen. Tämä olisi kiva ihan lahjaksikin.

Elizabeth Arden Green Tea Bodylotion 500ml/15,90€ - Tämä siis mulla nyt, mutta pienemmässä koossa. En ole koskaan käyttänyt näin täydellisen tuoksuista ihonhoitovoidetta. Rakastuin tähän!

Elizabeth Arden Green Tea Shower Gel 500ml/15,90€ - Voide on niin hyvän tuoksuinen, että toivoisin tämän jatkavan sitä rataa. Siksi olisi kiva käyttää tätä tuotetta siinä samalla.

Aiotteko käydä Hullareilla tai Sokoksen 3+1 Päivillä? Kolme ykkösillä oli aika hyvä tarjous Brazilian Bum Bum-voiteesta, mutta se on vasta lauantaina tarjouksessa enkä pääse sitten ainakaan paikanpäälle tuotetta hankkimaan. En viitsi yhtä tuotetta tilata kun tulee postit päälle.

8 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Mä en oo Hullareiden kuvastoa edes vilkaissut, mutta Sokoselle ajattelin lähteä perjantaina poitsun kanssa käymään. Muistaakseni siellä oli Kocostarin tuotteita tarjouksessa vasta silloin ja jotain haluan ostaa, kun normihintaisina ne on aika tyyriitä. Cliniquen kasvovoidetta olisi kiva kokeilla, oon niitä sy-voiteita joskus käyttänyt ja ne on superhyviä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kocostareja kannattaa mielestäni aina ostaa juuri tarjouksesta ja niitä oli myös 3+1 Päivillä saatavilla :) Mulla taitaa olla se Cliniquen 72h kasvovoide vielä korkkaamatta kaapissa.. ei ollut kaiketi tuo 100h jos oikein muistan :)

      Poista
  2. Nuo Kocostarit silmänalusnaamiot on hyviä <3 en tiedä onko täällä Emotionissa mitään ihmeellistä, en ainakaan ole mainoksia nähnyt ( ja ehkä hyvä niin :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on ollut aina vain ns kertakäyttöisiä silmänalusnaamioita, mutta toi purkki olisi myös normaalihintaisenakin edullisempi kuin irtona! Koitin myös itse nyt säästää ja ostin oikeasti vain yhden kesähatun Stokkalta.

      Poista
  3. Oih mitä ihanuuksia!Mulla on ollut joskus Kocostarin patcheja ja ne oli tosi kivoja! Mä taidan missata molemmat, ehkä Sokoksen tarjoukset pitää kurkata mutta hullarit jää mulla tänäkin vuonna väliin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että olet pitänyt. Mun pitää myös ostaa noita joskus käyttööni :)

      Poista
  4. Mä skippaan molemmat. Jotenkin nykyään kavahtelen noita ryysismyyntejä, kun kaikki tungeksii ja rauhassa ei saa katsella mitään. Jos jotain ostaisin niin noita Kocostarin kasvonaamareita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä tosi hiljasta hullareilla ja eihän ne enää ole edes kauhean kummoisia tarjouksia. Ehkö stokkalla vähän eksklusiivisemmat design ja sisustustuotteet olisi parasta säästöä rikkaammille. Kovin moni ei osta 7t€ sohvaa 😅

      Poista