Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

16 helmikuuta 2023

Tammi-helmikuun suosikit '23

*saatu ilmaistuote

Jatketaanpa taas suosikeista. Jatketaan tutulla kaavalla, kerta kahteen kuukauteen esittelen viisi suosikkituotettani joita olen käyttänyt viimeaikaisesti tai ovat loistaneet miellyttävyydellään. Voin kertoa sen verran viimeaikaisista jutuista, että on ollut hieman kiirettä työelämässä. Lisäksi tämä vuosi on jotenkin ollut hullunkurinen ja koen, etten ole vain päässyt normaaliin arkeen kiinni. Ensikis pidempään kipeänä, sitten tatskan parantelua ja viime viikonloppuna jouduin hakeutumaan kiireisesti yksityiselle ja yksi kiukkuinen viisaudenhammas jäi sinne praktiikalle. Toivottavasti tästä alkaisi nyt päivät kirkastumaan taas!

IDUN Minerals Refreshing Dry Shampoo, joka antaa volyymia ja tekstuuria ja sopii kuvauksen mukaan kaikille hiusväreille. Tämä kuivashampoo on ihanan kevyt ja helposti leviteltävissä tyveen. En ostaisi tätä jos haluaisin nimenomaan tekstuuria, silloin hankkisin Batistea joka on mielestäni tosi voimakas ja juuri ehkä sieltä tunkkaisimmasta päästä kun hankkii kuivashampoota. Tämä sopii juuri siihen freesaamiseen ja hiusten raikastamiseen hyvin. Tuote on parfyymiton. Olen tätä siis käyttänyt nyt hiusten pesuvälin pidentyessä aina postuessani kotoa vaikka töihin. Pidän siitä, että on käytössä tällainen neutraali, hajuton ja mauton tuote. Saan tällä juuri sen pienen rasvaisuuden pois tyvestä, en kaipaa muuta.


Frudia My Orchard Peach Real Soothing Gel Mist, joka on siis kasvosuihke. Tässä ei siis ole hirveästi mitään kasvoveden ominiasuuksia. Sisältää persikkavettä ja tuoksuu makealle persikalle. Suihku on tasainen ja sopivan ohut ja runsas samaan aikaan. Suihkuttelen usein tällä kasvot aamulla ja pyyhin vanulappuun, näin alkaa aamu kasvot puhtaampana. Tätä voi kuulemma myös suihkuttaa meikin päälle. Jos tämä pullo loppuu ennen kesää, hankin uuden kesälle, sillä ajattelin että tätä voisi juuri rannalla tai aurinkoa ottaessa suihkuttaa kasvoihin ja iholle.


Frudia My Orchard Peach Body Essence, avasinkin tämän ihovoiteen aiemmin käyttöön kuin kuvittelin. Tuote sisältää myös persikkaa ja tuoksuu makealta persikalta. Aivan ihana. Voide on ihan valkoista ja on mielestäni ihonhoitovoide, mutta korealaisittain nimetty Essenceksi. Ainoa miinus on hieman kömpelö, super iso korkki. Voide on tosi riittoisaa ja leviää hyvin ja imeytyy nopeasti. Tulen varmasti kokeilemaan lisää Frudian Body Essencejä tämänkin lisäksi.


*LH cosmetics Infinity Filter Loose Setting Powder, jonka otin käyttööni tehokkaamin joulukuussa. Olenkin käyttänyt tätä nyt käytännössä jokaiseen meikkiini. Olen tykännyt tuputtaa tätä tiuhemmin silmien alle, jotta rasvaisuuden vuoksi ei tulisi ripsivärien tuhnakkeita alaluomille. Kerrostuu kauniisti ja on pysynyt ihan hyvin paikallaan. On todella läpikuultavaa mallia, eikä jää yhtään mattaiseksi iholle mielestäni. Rasia on mukavan pieni, vs. BeautyActin edellinen irtopuuterirasia oli todella iso. Laadullisesti en myöskään kokenut sitä yhtä hyväksi kuin tämän puuterin, ja käytinkin usein puutereita silloin ristiin aina sen mukaan miten paremmaksi koin, kun molemmat olivat vielä käytössä.

*Escada Summer Festival EdP, ihan parhaita tuoksuja! Kävin tuoksuttamassa nyt myyntiin tulleen Santorinin ja se on mielestäni huono, enkä pitänyt myöskään viimevuotisista. Olen käyttänyt tästä lähes puolet ja sekös harmittaa! Käytin tätä eritäin paljon tammikuussa ja myös nyt valitsen tämän aina, jos on joku parempi tilaisuus tuloillaan. Kumpa olisin tajunnut hankkia tätä vielä yhden säästöön, nyt vaikea löytää tätä enää mistään.

12 kommenttia:

  1. Toi Escadan hajuvesi on ihana<3 Mäkään en pitänyt siitä uudesta, se oli jotenkin tosi erilainen näihin muihin Escadan kausituoksuihin verrattuna. Säästyypähän rahat, kun ei tarvii sitä ostaa :D Mulla on taas ihan eri ajatukset Batistesta, joka on käytännössä ainut kuivashampoomerkki, joka freshaa mun hiukset eikä vaan tuo sitä rakennetta hiuksiin. Toki poikkeuksena se Batisten XXL volyymikuivashampoo, joka tekee hiuksista tosi tunkkaiset, mutten sitä käytäkään, kun haluan nimenomaan sitä hiuspohjan raikastusta kuivashampoolta :) Frudian persikkavoide kuulostaa hyvältä! Toi suihke oli mun mielestä kivan kosteuttava kesäkäytössä, eli toimi hyvin mulla silloin kasvovetenä, kun mulle kasvovedet on muutenkin nimenomaan kosteuttavia tuotteita. Täytyy toi vartalovoide pitää mielessä, jos ja kun joskus tulee taas uudelle tarve ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni se uusi ei ole yhtään Escadan tuoksuinen myöskään, jotenkin se tuoksuu musta kookokselle myös ehkä eikä sille mille kuvauksessa kerrotaan. Pääsee hyvin nyt käyttämään muita tuoksuja nyt :)
      Mun hiukselle batistesta kaikki, XXL ja muut, ovat huomattavasti tunkkaisempia kuin tämä tai vaikka ne Wellat. Mutta mun hiukset on hennot eikä rasvotu ikinä, eli tuo batise sopii varmasti semmoiseen taipuvalle. Joskus nuorempana halusi aina mennä tupeerauksen kanssa kaikkialle, niin ne toki sopi hyvin siihen hiusten laittoon!
      Frudian persikkasarja on kyllä ihana ja tuo suihke sekä voide molemmat loistavia. Kyllä se suihkugeelikin oli hyvä, muttei sopinut mun iholle.

      Poista
  2. Frudian kasvosuihke oli ihana, ja mun iholle passeli näin talviaikaankin. Säilytän kavovesiä jääkaapissa, ja sieltä niitä on virkistävää suihkutella aamusin iholleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kun se on jo näin tuttu kaikille! Mä en kyllä pysty mitään kylmää suihkuttamaan itselleni, enkä koskaan voisi ottaa sheet maskeja kasvoille vaikka jääkaapista kuten jotkut tekee.

      Poista
  3. Nyt ei ollut mukana yhtäkään tuttua tuotetta, mutta Escadan tuoksuja haluaisin joskus kokeilla. Voitko uskoa että mulla ei ole ollut yhtäkään niistä ikinä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva ettei aina ole vaan tuttuja :) Mäkin ostin hei 2 vuotta sitten vasta mun ekan Escadan, vielä ahtii mukaan!

      Poista
  4. Anonyymi19.2.23

    Mitä on persikkavesi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Persikan omaa uutetta kun hedelmä puristetaan.

      Poista
  5. Näistä omakohtaista kokemusta vain Frudian suihkeesta, joka on aivan ihana. Nyt aloe käytössä, mutta seuraavaksi hankin varmaan taas tuon persikan<3 Escadaa löytyy jossain muissa tuoksuissa, Santorinia en ole vielä ehtinyt käydä tuoksuttelemassa. Kiinnostaa kovasti tietää millainen se on. Tuota kuivashampoota sekä Frudian vartalotuotetta olisi joskus kiva kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuh, en tiedä, aionko kokeilla aloeta. Tätä persikkaa kyllä aion käyttää jatkossakin :) Kannattaa käydä se Santorini tuoksuttamassa toki, en kuitenkaan usko, että menestyy niin hyvin markkinoilla.

      Poista
  6. Frudian tuotteet on ihastuttavia, just ostin uuden vartalovoiteen uudestaan. Mä oon entinen Escada fani, mutta nykyään tuoksut liian makeita mulle, ihan höh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että on mieleen :) mä myös käytän ja hankin nyt Escadaa, mutta en voisi kuvitella ehkä käyttäväni kaikista makeimpia tuoksuja enää vaikka 15 vuoden päästä.

      Poista