Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

30 tammikuuta 2023

Tammikuussa 2023 loppuneet


* saadut tuotteet merkitty

Mulle on tullut paljon testeri kokoisia tuotteita ja päätinkin, että nyt käytetään minit pois kaapista! Eli pienikokoisimmasta tuotteista eroon tammikuussa oli tavoite. En halunnut tehdä tähän startti-postausta ollenkaan, vaan katsotaan vain tässä lyhyesti läpi nämä kaikki. Osa näistä on joulukalenterien näytepakkauksia tai mini kokoja - osa ihan perinteisiä näytepussukoita. 

En aio laskea näitä pienempien kokojen määriä mukaan suoraan lopppuneisiin, kun kyseessä ei ole täysikokoiset tuotteet. Isompia loppuneita, tai täysikokoisia tuotteita oli siis 7 kpltta tässä kuussa ja kaikki loput on testereitä.


Kocostar I'm Peach Mask Sheet, tämä oli jotain B-laatua? Kun avasin taiteltua maskia kasvoilleni, se repesi jostain 4 eri kohdasta. Jos tästä olisin maksanut täyden hinnan BlackFriday 1 euron tarjoushinnan sijaan, olisin raivoissani.
The Body Shop Vitamin C kasvomaski, ihana raikkaampi C-vitamiinia sisältävä kasvoja kirkastava kasvomaski. Tuli mukavasti siitä joulukalenterista, jonka sain lahjaksi. Kuten muutkin TBS:n tuotteet tässä. En erikseen raasikisi ostaa, mutta mieleeni ei tule kuitenkaan nyt muuta pahaa sanottavaa, kuin korkea hinta.

*HaruHaru Wonder Black Rice seerumi, käytin tätä päivämeikin alle. Eli ensin tämä, sitten kasvovoide ja sitten meikki. Tosi kiva, helppokäyttöinen seerumipullo, jossa oli pumppu. Jos joskus haluaisin uusia tai hankkia seerumeita, niin tämä olisi kyllä ihan varteenotettava vaihtoehto.
Garnier SkinActive 2in1 Eye Makeup remover, lemppari meikinpoistoaineeni.
*Wellaflex 10in1 Wild Berry Touch kuivashampoo, joka oli sarjan suosikkini tuoksun perusteella. Käytin aina työpäiviä ennen jos suihkusta oli liian pitkä aika ja joskus vain volyymia tuomaan. Ei tule kyllä käytettyä enää niin paljon kuivashampoita, mutta toki tästä löytyy eri tuoksuversioita vielä käytettäväksi. 
The Body Shop Fresh Raspberry whipped body butter, ihan lemppari tuoksuinen kesäsarjani. Whipped vartalovoit on ihania ja eräs myyjä vahvisti, että juuri kausituoksuista tulee whipped-vartalovoit. Häneltä myös utelin, tulisiko tämä tai kaktus ensikesäksi, mutta kumpikaan ei kuulemma tule. Odotan jo innolla, että kesäsarjat tulisivat pian myyntiin. Nyt vain kadun, etten ostanut tätä useampaa purkkia varastoon kesän alesta.

Mavala Quick Finish, mun lemppari pikakuivattava lakka. Pohjalla oli oikeasti paljon vähemmän kamaa, kuin mitä purkki antaa näyttää. Ei sieltä enää mitään saanut.
Yves Rocher  The 2in1 Makeup Removing misellivesi, käytin tätä paljolti meikin puhdistuksen viimeisenä osana. Jos kasvot tuntuivat tahmealta, tartuin tähän. Tuoksu oli kiva, vähän semmoinen spa-tunnelmaa mieleen tuova. 
Ciaté London Watermelon Primer, ihanan raikas primeri. Tätä voisi harkita hankkivansa, mutta en ole mikään primerien superrakastaja. Katsotaan, toistaiseksi mun meikkikaapissa ei ole ainuttakaan primeria tämän jälkeen.


The Body Shop Almond Milk Body Butter, tykkäsin tästä. Vartalovoi oli paljon pehmeämpää, kuin vaikka mango-body butter. Tuoksu on miellyttävä, ei mikään voimakas. Mutta ei tuo ehkä edes mieleen mantelia. Tätä laatua voisin ostaa, jos ei olisi niin tiukkaa. 
The Body Shop Mango Body Butter, tuoksu oli todella voimakas mango. Ei ehkä niin mieleen, mango maistuu tuoreana hedelmänä hyvältä, mutta mistään mango jogurteista tai muista en välitä. Tässä kävi samoin. Lisäksi tämä oli todella tiukkaa ja otin ihan kynnet ylöspäin tätä, ettei tuotetta joutunut kynsien alle. Jotenkin ikävämpi käyttää, kuin tuo Almond Milk.


Yves Rocher shampoo ja saippua, sulfaatiton. Ei sopinut mielestäni ollenkana hiuksille. Oli myös vähän äklö makea.
The Body Shop Pink Grape Fruit Suihkugeeli, en tykkää kyllä kauheasti greipistä hedelmänä tai juomana. Joten siksi ei ollut tuoksu edes Pink Grapena mieluinen omalle keholle.
Molton Brown Orange & Bergamont Suihkugeeli, tuoksu mielestäni ihana mutta enemmän bergamonttinen kuin appelsiini. Ei ollut raikas, kuten toivoin.
Yves Rocher Milky Almonds kuoriva saippua, sopi hyvin koko kehon saippuointiin, tässä oli todella heikot kuorivat ominaisuudet.


Yves Rocher Repairing Ends hiusmaski, mielestäni tosi hyvä. Tätä voisi käyttää shampoon jälkeen ihan hoitoaineena. Tässä oli sheavoita joka selkeästi tuntui, hiukset olivat suihkun jälkeen mukavan tuntuiset. Yllätyin positiivisesti.
Yves Rocher Balm shampoo, mukavampi hiuksille, kuin toinen saippua+shampoo yhdistelmä. Vaikka tässä ei myöskään ollut mitään sulfaatteja, niin silti tämä vaahtosi paljon paremmin. Myös pesuteho oli mieluinen, yllätyin positiivisesti.
The Body Shop Shea Hoitoaine, ei ollut minun hiuksieni laadulle sopiva. Tuoksu on kyllä mukava, voimakas. Mutta hoitoteho oli heikko, hiukset vaativat paljon enemmän öljyä yötä vasten tämän käytön jälkeen kuin jonkun muun hoitoaineen jälkeen.

 

Kasa Lumenen testereit ä ja yksi Biotherm. Tuo Biotherm ei tuoksunut levältä kuten useimmat sarjan tuotteet, ja tuo oli hieman punervan värinen. Antaa ehkä pientä hehkua iholle. Siinäpä se, näitä tuntui olevan paljon, mutta moni oli tosiaan pikkukokoisia. 

6 kommenttia:

  1. Välillä on kausia että haluaa käyttää minejä ja näytteitä pois :) mä en tykännyt tuosta Garnierin silmämeikinpoistoaineesta, ei silmät kestä. Mavalan pikakuivattajaa olen joskus käyttänyt mutta ei jäänyt vakituiseksi ostaa. The Body Shopin tuotteet on aina ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, uskon kyllä, että noita tulee tässä käytettyä reippaammin nyt pois, kun niitä on kaapeissa enemmän. Mulla tuo Garnier on taas ainoa, josta silmät ei tyyliin ärsyynny (ei tarvitse hinkata, lähtee nopeasti irti). Tuo Fresh Raspberry on yksi TBS:n parhaita sarjoja <3 Myös moni muu tässä oli ihania.

      Poista
  2. Ääh ei vadelmasarjaa siis kesäksi :( Höh! No mutta elän toivossa, että joskus tota vielä saataisiin myyntiin :D The Body Shopin sheet maskit on mun mielestä myös liian hintavia, enkä niistä täyttä hintaa maksaisi. Mitään vikaahan naamioissa itsessään ei ole, mutta yhtä hyvää saa myös halvemmalla :) Toi Ciatén primer taitaa löytyä multakin, kiva kuulla että pidit siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Spoilasin, sorry! Mutta ajattelin kertoa, kun sain sisäpiirin tietoa. Toivotaan että tulee jotain hyviä ja jännittäviä uusia kesäsarjoja :) Naamio oli kyllä hyvälaatuinen ja mieluinen, mutta esfoliot on nyt mun suosikkeja - hintansa puolesta :)

      Poista
  3. Tässäpä on kaikenlaista kivaa:) Välillä on kiva käytellä pikkukokoja<3 Munkin on tehnyt mieli testata noita Wellan kuivashampoita. Käytän kuitenkin kuivashampoita niin kovin harvoin, että yritän käyttää ensin ne mitä löytyy kotoa ja katson sitten sen jälkeen mitä hankin. Onpa harmi, että The Body Shopille ei taaskaan tule vadelma-sarjaa, kun en koskaan ole sitä tosiaan tuoksutellut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ehkä meni maku ihan Batisteen, alkoivat olemaan liian paksua tai tönkköä kamaa mun hiuksille/hiuspohjalle. Nämä on kevyemmät ja ehkä enemmän raikastaa, kuin tekee sitä volyymia. Toi Vadelma sarja on kyllä ihan parhaasta päästä ja toivottavasti tulisi taas pian kaupan :)

      Poista