Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

04 tammikuuta 2023

Mun suosikkipostaukset viime vuodelta

Aiempina vuosina olen jakanut kirjoituksia siitä, mitkä on ollut blogin vierailijoiden suosituimpia kirjoituksia. Koska minulla ei ole ehkä jaksamista touhuta analysticsin kanssa, niin pistänkin postauksen mun lemppari postauksista, jotka koen onnistuneiksi, joista pidin itse, joihin itsekin välillä palaan. Mun Blogger tilastot on sekavat, välillä johonkin vanhaan postaukseen tulee muka tuhansia käyntejä päivässä, eli jotkut botit tai muut käy sillä sivulla. Tällöin tilastot on vain vääristyneet, enkä voi aidosti käyttää niitä tilastoja.

Mulla oli niin monta kivaa postausta, joten koitin laittaa tähän semmoset suosikit. On kiva kirjoittaa loppuun käytetyistä tuotteista ja kosmetiikka suosikeista. Mutta niitä en jaa tähän. En myöskään valitse suoraan mitään näyte- tai yhteistyökirjoituksia ollenkaan mukaan tähän. Tähän tuli aika paljon nyt erilaisia esittelyitä, joista pidinkin paljon.

Käytössä Olaplex -kotihoitotuotteet, innostuin viime vuonna Olaplex tuotteista ja koen lähes ylpeyttä kun luen tätä postausta, sillä käytin aika paljon aikaa tuotteisiin ja niissä oleviin ainesosiin tutustumiseen. Minulta löytyy nytkin kaikki kuvan tuotteet kaapista, mutten kyllä ole vielä ottanut niitä ainoiksi tuotteiksi hiuksilleni.


Kaikki luomiväripalettini, on oikeasti tosi kiva vaan katsoa pöydällä niitä kaikkia. Mulla ei ole enää näin monta palettia, vaan paleteista 4 on jo lähteneet eteenpäin tai roskikseen. On ihan kiva, että mulla on nykyään vain 7 luomiväripalettia, eli tän jälkeen on tullut kyllä yksi lisää.


Löytöjä Body Shopin valikoimasta, tästä postauksesta vaan tulee kiva fiilis. Jotenkin kevät olo ja muutenkin raikkaita hedelmäisiä uusia The Body Shopin tuotteita tuli hankittua käyttöön. Näistä on vielä kaksi käytössä.

Kaikki Suihkusaippuani, koska rakastan saippuoita. Ja vitsi olipa kiva esitellä kaikki saippuat blogissa! Voisin tehdä tän ihan hyvin uusiksi heti tänävuonna, koska kyllä kaapissa on tuotteet vaihtuneet. Kaksi vasemman puoleista kuvasta löytyy vielä kaapista. 

Kesäkuun alelöydöt, nää hankinnat oli musta myös edelleen niin ihania, että tykkään tästä postauksesta. Siinä on jo täysi kesä päällä, tuo hoitoaine on käytetty, meikkisienistä vielä kaksi on korkkaamatta ja yksi on käytössä. Lisäksi sain niin halvalla nuo Luxien siveltimet, että olen edelleen niin onnellinen tuosta löydöstä ja lähes harmittaa etten vain ostanut kahta pakettia heti.

Esittelyssä Tiffany&Co Love For Her EdP, näistä hajuvesi postauksista tuli musta niin kivat ja kauniit. Siksi ehkä lemppareita. Haluaisin ehdottomasti enemmän esitellä yksittäisiä tuotteita, mutta joskus tuntuu vaikealta itsekin innostua ja miettiä, mistä sitä nyt sen kerran kirjoittaisi. Tämä tuoksu on nyt tullut täyteen käyttöön, kun muita tuoksuja lähti alta. Heitin tämän kauniin säilytysrasian nyt pitkin kynsin pois, että tuotteen käyttö helpottuisi.

Escada Summer Festival & Candy Love, nää molemmat tuotteet on vain niin makeat ja ihanat. Käytän aika reippaasti nyt Summer Festival tuoksua, enkä säästele. Käytettäväksi ne on tehty. Candy Lovea löytyy yksi avaamaton vielä kaapista.

Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup, todella hyvä, kivasti kerrostettava ohut meikkivoide josta syntyi ihan hyvä postaus. Kiva tuote jota voi hyvin mielin suositella, jos ei hae täyttä peittävyyttä.

Kynttilöistä sekaisin, Yankee Candle hankinta, oon ihan kynttilä hullu nykyään. Ja varmaan siksi, että poltan mieluusti tuikkuja enemmän - rauhoittaa mieltä ja toivottavasti pienentää sähkölaskua. Näistä kynttilöistä nyt palaa iso valkoinen purkki ja vain enää nuo kaksi pientä on sen lisäksi jäljellä. Eli on tullut poltettua!

Hiusten tilanne jouluna 2022, mun hiukset on vaan nyt niin kauniit ja tällaisiin postauksiin on ihana päättää vuosi. Nytkin kun tästä on aikaa, ne on ihanan pitkät ja meikattuna tuntuu näyttävemmältä jo sen takia, että hiuksissa on näin paljon pituutta.

4 kommenttia:

  1. Tosi kivoja postauksia oot tähän valinnut<3 Varmaan oikeestaan kaikki oli sellaisia, jotka muistan itsekin. Ja oon niiin kateellinen noista sun hiuksista, ne näyttää mun makuuni ihan täydellisiltä :D Onneksi mullakin on jo päättynyt se raskauden ja synnytyksen jälkeinen jäätävä hiustenlähtö, mutta kyllä nää saksia vähintään kaipaisi.. Pitäisi uskaltaa leikata ihan kunnolla lyhyemmäksi niin saisi noi kaikki huonot ja ohuet latvat pois kertaheitolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Nää on kyllä parhaita, pitäisi panostaa enemmän tällaisiin mukaviin tarkkoihin esittelyihin, ilman mitään isompaa kokonaisuutta! Ei ne nyt noin hyvältä näytä arkena, ellei niitä jaksaisi laittaa. Hormonitoiminta siis lähtenyt taas kohti matalempia tasoja ja luonnollisesti ne jotka pysyi pitempään kiinni päässä lähtenyt :D No mutta jos tasoitat sen long bobin niin sitten ne tuntuu taas paksummilta ja juuri latvoista paremmilta :)

      Poista
  2. Onpa kyllä kivoja postauksia, en ihmettele miksi olet ne tähän valinnut. :) Sin hiukset on ihanan väriset! Haluisin et omanikin olis tuommoset :D mut en jaksa värjätä/vaalentaa enää. Luonnonvalossa tää vaalea maantienharmaa näyttää ihan kivalta, mut sisällä valoissa välillä jotenki "tunkkaselta".

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) No mulla on melko vaalea hius muutenkin, joten ei paljon vaadi raitoja että on tämän näköinen! Nyt ei ole tullut käytettyä hopeashampoota näiden kuvien jälkeen niin tuntuu kyllä keltaisemmalta peiliin katsoessa. Pitää ottaa hopeapesu freesaukseksi pian :)

      Poista