Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

03 joulukuuta 2022

Parhaat joululahjat naiselle


Joululahjojen osalta pari vinkkiä, naispuolisen ystävän, äidin tai tyttöystyävän lahjahankintaan. Mielestäni on kiva katsoa tuotteita mitä voisin toivoa pukilta lahjaksi. Vähän kun lapsena tuli aina kirjoitettua jollekin muistilapulle lelu-lehden tuotteet, jotka halusi. Ikinä en kyllä mitään niistä saanut, ja samoin se menee, kun teen tätä listaa täällä blogissa vieläkin.

Tuoksukynttilät, varsinkin jos niihin panostaa. Etenkin Yankee Candleissa on voimakkaat ja upeat tuoksut, jotka täyttävät koko talon. Mielestäni näihin kannattaa panostaa ja tämä onkin oiva lahja, jos tiedät kumppanisi polttavan kynttilöitä. Lisäksi talvella kynttilöiden polttelu voi hieman avittaa sisäilman lämmityksessä pakkassäillä. Tietysti riippuu, montako kynttilää polttaa samaan aikaan.

Lyko: *Yankee Candle Christmast Cookie Medium Jar (32,50€)

Lyko: *Yankee Candle Home Sweet Home Tea Light Candles (11,90€)

Korealainen kosmetiikka on ollut nyt todella in. Jos sinulla on Koreasta innostunut tyttöystävä, tai tiedät, että hän vain käyttää jo K-Beauty tuotteita niin kaksi super hyvää ehdotusta tässä! Voisin ihan omaan käyttööni tieten tahtoen ostaa tällaisen pakkauksen. Tuotteethan tulevat myös paljon edullisemmiksi, kun ne ostaa tällaisessa multi-pakkauksessa.

Bearel: *Mizon Best Seller Bundle (75,90€)

Bearel: *K-Beauty Starter Pack Korealaisen ihonhoidon aloituspakkaus (96,90€)

Hajuvesi.fi tarjoaa XmasDeals -supertarjouksia joulukuussa, jossa tuotteista saa upean lähes -50% alennuksia jopa. Kaikki tarjoukset löytyy *tältä sivulta. Kirjoittaessani postausta sieltä löytyy mm. ABH:ta ja Offraa jopa -45% alennuksella. Olaplex sopii jokaiselle hiukselle ja etenkin värjättyjä ja vaalennettuja hiuksia se rakennekorjaa sisältäpäin. Suosittelisin myös tätä settiä täydellisen hiustenhoidon saavutusta varten. Juuri nyt mulla on No 3,4, ja 5 käytössä itsellänikin.

Hajuvesi.fi: *Olaplex Superkit - Shampoo, Conditioner, Perfector, Smoother & Oil (139,95€)

Pörröiset vaatteet! Joku ihana valkoinen tai vaaleanpunainen koko-teddy huppari tai pörrösukat, sisätossut ja muut kivat jutut ainakin kelpaisi minulle. Nukun ainakin näin talvisin joka yö pörrösukat jaloissani.

Lindex: *Pörröiset joulusukat (9,99€)

Lindex: *THERMOLITE®-huppari (59,99€) 



Oletko katsonut jo Game of Thronesin? Mitä jos antaisit kumppanillesi mahdollisuuden lukea Valtaistuinpeli -kirjasta saman tarinan. Kirjan ja sarjan välillä on oikeasti aika paljon eroavaisuuksia jo ekassa kirjassa ja kirja vain antaa paljon enemmän tietoa sarjan hahmojen tunteista ja ajatuksista, jotka eivät lyhyissä kuvausseteissä tule ilmi. Tämä lahja sopii myös varmasti miespuoliselle kumppanille -myös muut sarjan seuraavat osat, jos tämä jo löytyy.
Itselläni on kirja nyt menossa sivulla 275/735. Vielä siis 460 sivua. Minun kirjastovuokra loppuu tässä 13.12. joten pitää laittaa varmaan uusi jonoanomus. Ellen jostain löydä riittävästi aikaa seuraavalle kymmenelle päivälle tätä lukea.

Adlibris: *George R.R. Martin Valtaistuinpeli (43,90€) Suomenkielinen painos.

Haluan vielä nostaa Kicksin valikoimaa hieman esille. Etenkin nämä Ritualsin lahjaboksit, joista löytyy tuotteita laidasta laitaan. On ihonhoidon kosmetiikkaa, kynttilöitä, diffuusereita ja huonetuoksuja. Lisäksi löytyy myös Homme-sarja miehille. Ritual of Ayurveda on hieman mausteisempi sarja joka tuo mieleen Intian mausteet. Ritual of Karma tuo mieleen hieman raikkaamman ja kesäisemmän tuoksun.

Kicks: *The Ritual Of Ayurveda - Small Gift Set (25,90€)

Kicks: *The Ritual Of Karma - Large Gift Set (52,50€) 


Muista tilata blogi myös Bloggerissa, kiitos kaikille tilaajille :)

9 kommenttia:

  1. Meillä meni hiukan postaukset ristiin, minäkin juuri postasin naisten joululahjoista ja huomasin sitten vasta tään sun postauksen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, ei näkynytkään aamulla mun blogitilauslistalla :) Mä kirjoitan postaukset aina etukäteen, joten tämäkin tuli vain ajastettuna. Olenkin jo tämän kirjoittelun jälkeen malttamattomana käynyt Rustasta ostamassa tuon kuvan Yankee Candle-setin itselleni :D

      Poista
    2. Noi kynttilät on ihania!

      Kirjoittelin joskus vuosina aiempina, että jos ennen joulua kulkee maissa, joissa on Aldi (Lidlin tapainen kauppaketju, joita löytyy esim. UK:sta, Saksasta ja Irkuista), sieltä löytyy mm. "kopioita" esim. Jo Malonen tuoksukynttilöistä. Mun postauksessa taustalla yksi niistä, olivat aika edullisia.

      Kannattaa katsoa postaukset tägillä "Aldi" jos ulkomailla reissaa. Valikoima tosin vaihtelee.

      Poista
    3. Too quick fingers... Ahaa siis noita oli Rustassa? Pitääkin sitten pörratä sinne ostoksille.

      Poista
    4. Jep, löytyi Rustasta. Jos heidän sivuilta hakee brändiä "Yankee Candle" löytää tämän setin. Tosin, tämä on erittäin loppuunmyyty. Paketti maksaa 40 euroa ja tuotteiden arvo on siinä 90-100 euron luokissa Suomen markkinoilla. Ajoin todella kaukaiseen Rustaan mihin en ikinä muuten menisi, hakemaan tämän :'D

      Poista
  2. Ihonhoitosetit tai jotkut kosmetiikkalahjapakkaukset on aina kivoja. Kynttilät ylipäänsä on usein tosi kaunis lahja. :) Tuoksujen kanssa saa olla aina vähän varpaillaan kun monet ei tykkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni jos miesystävä kävelee body shoppiin ja myyjä vähän antaa suuntaa ja auttaa tuoksujen valinnassa, olisin iloinen mistä vain lahjapakkauksest kyseisestä liikkeestä :) Samoin Kicksissä notkui pöydät täynnä ihania tuoksulahja-paketteja. Koska tuoksuja löytyy, en listannut niitä minun tämän vuoden joululahja vinkkeihin/toiveisiin.

      Poista
  3. Kivoja ideoita! Tässä olisi monia juttuja, mistä ilahtuisin itsekin :) Me päätettiin miehen kanssa, ettei tänä vuonna osteta toisillemme lahjoja. Rahaa menee muutenkin muiden lahjoihin sen verran paljon (mulla on esim. sukulaislapsia ja kummilapsia lähes 10, joille ostan lahjat + tietysti oma poika), että tehtiin tällainen päätös. Miehen suvussa on ollut aina tapana ostaa suht kalliitakin lahjoja, mutta omassa suvussa onneksi aika pitkälti mennään niin, että aikuiset ei toisilleen lahjoja osta. Tai jos ostaa niin tyyliin jonkun konvehtirasian tms. :D Ja sitten kun me ollaan miehenkin kanssa osteltu aiemmin just jotain satojen eurojen lahjoja toisillemme niin säästyy pitkä penni, kun nyt jätetään ne toisillemme ostamatta :) Ensi vuonna sitten uusi yritys!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tällaiset lahjat lämmittäisi tänäjouluna :) On ihan hyvä pitää näitä ei-lahjoja jouluja myös. Olemme toisen puoliskon kanssa sopineet lahjattoman joulun. Noiden lasten lahjoihin niitä varmasti menee paljon, itsellä ei löydy onneksi lähipiiristä niitä. Meidän perheessä lahjat voi olla jotain pientä kivaa, kynttilöitä, kosmetiikkaa, kauniita servetteja tai pyyhkeitä. Ei mitään merkkijuttuja tai kalliimpaa. Toki toisillemme ostamme mitä parhaaksi miellämme, emmekä ole sopinut mitään euromääräistä. Haluan itse ainakin ilahduttaa kumppania, rahasta viis kallis vai halpa :)

      Poista