Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

10 joulukuuta 2022

Marras-joulukuun suosikit 2022

*saatu ilmaistuote

Moikka, on ollut hoppu viimeaikoina töiden, uuden sali-harrastuksen ja lumitöiden kanssa. Meillä on tullut etelään jo niin paljon lunta, ettei taas tiedä mihin kolaisi ne loput talven lumet. Ei oikein löydy siis aikaa tai ideaa kirjoittaa aina postauksia valmiiksi, enkä halunnut alkaa pitämään mitään adventti-kalenteriakaan vaikka olisi ollut vain neljä kirjoitusta siinä. Ehkä vielä jonain jouluna.

Vuoden viimeinen suosikit-kirjoitus tulee tässä. Valitsin tähän tuotteet joista pidän eniten ja joihin olen mieltynyt kovasti. Olen koittanut tänävuonna mennä minimi-hankinnoilla, joten osa näistä tuotteista oli myös Bearelilta saatuja. Kaksi tuotetta olen ostanut tänävuonna, meikkivoiteen ja ihonhoidon voiteen. Luomiväripaletin olen hankkinut jo vuosi sitten mielestäni.

Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup

Tämä meikkivoide on ollutkin todella huippu! Mielestäni sopivan ohut ja peittävä, näyttää kauniilta vielä päivän päätteeksi. Sisältää kosteuttavia ainesosia ja on helposti kerrostettava. Antaa väriä kasvoille ja tasaa ihoa kauniisti. Toinen kerros poskipäille ja nenälle tekee lookista meikatumman näköisen. Käytän tätä nykyään aina töihin ja jos viikonloppuisin jotain erikoista.
Olen myös miettinyt, että siirtyisi vain yhteen meikkivoiteeseen. Miksei siis tähän? Lumenen sävyseerumi on kyllä tulossa loppuun, eikä sillä pääse lähelle näin kivaa lopputulosta. Jos aina hankkisi tämän vain tarjouksesta. Ja yhden asteen vaaleammassa sävyssä. Kyllä tämä sävy nyt menee, kun muistaa aina 10 päivän välein laittaa kerroksen itseruskettavaa ainakin ylävartaloon.

*COSRX Full Fit Propolis Lip Sleeping Mask

Tullut vaan niin suosikiksi. Käytän juuri nyt kahta eri huulirasvaa ja sitten tätä COSRX-Sleeping Maskia. Tykkään hirveästi Propolis sarjan yömaskista kasvoille, tuntuu, että oikeasti kasvojen punotus laskee. Hunajan antiseptiset ominaisuudet ovat vähentäneet punoitusta koko kasvoissa. Tämä on paksu, miellyttävä, ravitseva huulivoide. Laitan tätä nykyään joka yöksi, ilman ei voi mennä nukkumaan! Lisäksi tuo pieni spatula joka tuli mukana on kiva, pistän sen kuperalla puolella aina pienen määrän tuotetta suoraan huulille.

https://blogger.googleusercontent.com/img/a/AVvXsEgIrtY4E3eMrKU8HD2ygY0ICBI8kbCEZR02Qav8abw65B76366Oei64V9mMVC3Xelv7HKHxwr5-CBYJ7dYE-DT1kyBWZUofsop-umiq_IJfbK5QMsUnqGn2DHvzy-y-DRzSiu6GW7hFNUxNrinseE9li7aRMiW4vgA1XRt9TjClZl0WqU0DN_-08fo2BQ=s16000

Urban Decay Naked Ultra Violet

Olen taas innostunut tästä paletista, violetit ja pinkit ovat näkyneet silmissäni pitkästä aikaa. Piti ottaa vanha kuva, kun alkuperäinen epäonnistui, tästä ei nyt näe miten tätä olen käyttänyt. Tämän paletin vaaleat ja beiget värit ovat myös kauniita ja niitä on tullut käytettyä meikin häivyttelyyn. Pigmenttisyys on hyvä, mutta parempi mattaisissa väreissä. Hileiset värit ovat hieman heikommin pysyviä mielestäni, mutta olen koittanut nyt erilaisia pohjustuskeinoja ja uusi LH Cosmeticsin primeri on ollut aika hyvä, kun sen on painellut silmäluomelle beauty blenderillä ennen luomiväriä. Ja siihen päälle kun on laittanut, on pysynyt kivasti. Mutta eipä mikään muuta sitä, että mun luomivärit ei näy mihinkään, ellen jännitä kulmakarvoja jatkuvasti ylös.

*Etude Moistfull Collagen Cream Tube

Miellyttävän helppokäyttöinen päivävoide. Ja todella hyvä sellainen, sillä ei rullaa meikin alla! Pistän alle usein kerroksen seerumia ja sitten tämän. Nyt käyttämäni haruharu wonder sarjan seerumi toimii tämän kanssa hyvin, eikä toinen estä toista imeytymästä ihoon tai rupea rullaamaan. Jotkut seerumit aiheuttaa sitä, myöskään tämä voide ei rullaa sitten meikkivoiteen alla. Ihanaa ja täydellistä, siksi tämä+tuo meikkivoide on nyt molemmat suosikeissa, koska en muista, milloin olisin viimeksi ollut näin tyytyväinen meikkipohjaan jonka tuotteilla saan aikaiseksi.

The Body Shop Fresh Raspberry Whipped Body Butter

Kesän ale-myynneistä löytyi vielä 2021 kesällä myytyä Fresh Raspberry sarjaa tämän verran. Ja se oli pakko ostaa, onneksi. Suosikeissa tuote on, sillä se on vain niin herkullisen kirpeän raikkaan vadelman tuoksuinen. Siitä tulee mieleen Lipsi-jäätelöpuikot, se tuoksuu, miltä Lipsit maistuvat. Tämä TBS:n uuden mallin Whipped Body Butter on muutenkin miellyttävämpi iholle kuin tavalliset Body Butterit. Tuote on ihan hieman kevyempää ja imeytyy jo hieroessa ihoon paremmin. Mutta kerros on paksu, ja se sopii oikein hyvin ainakin koiville ja säärille näin talvi-aikaan. Tuoksusta on tullut kehuja kotona. On ollut nyt näiden kahden kuukauden ajan parhaan tuoksuinen ihonhoito voide.

9 kommenttia:

  1. Ultra Violet ei minustakaan ole parhaita UD paletteja vaikka se ulkonäöltään on vaan tosi nätti <3 yritän kuitenkin käyttää pois koska sen mattavärit on ihan laadukkaita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, hieman jää toivomisen varaan glitterisissä väreissä, mutta oikeastaan nekin saa vain tarpeeksi pölyttämällä sitä kamaa siveltimeen, niin luomelle. Mattaiset vaatii huomattavasti vähemmän tavaraa :)

      Poista
  2. Kivoja suosikkeja<3 Tota Estée Lauderin meikkivoidetta olisi hauska testata, toi voisi toimia hyvin Double Wearin rinnalla, kun aina ei halua ehkä ihan niin peittävää meikkipohjaa ja toi sun on varmasti vähän kevyempi kuin DW! Oon kateellinen tosta sun Fresh Raspberry vartalovoiteesta, vaikken vartaloni ihoa juurikaan taas edes muista rasvata :D Toi sarjan tuoksu on vaan niin älyttömän herkullinen! Toivottavasti toi tulisi keväällä takaisin myyntiin. Hamstraisin varmaan ainakin viisi pulloa sitä suihkugeeliä :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä meikkivoide on mielestäni mukava, paksumpi kuin sävyseerumi ja antaa enemmän peittävyyttä ja voi onneksi kerrostaa juuri kasvojen keskiosaa paremmin.
      Olen niin onnellinen, että mulla on tämä Fresh Raspberry vartalovoi! Mua eniten harmittaa, että tämäkin aikanaan kuluu loppuun. En kuitenkaan sääli tätä, vaan tulen käyttämään loppuun kuten muutkin ihonhoitovoiteet. Toivottavasti ensivuonna tulisi kaktus tai tämä vadelma sarja uusiksi :)

      Poista
  3. Anonyymi12.12.22

    Missä sävyssä sulla on toi Estée Lauder Futurist Hydra Rescue meikkivoide? Siinä on spf 45 ja se on niin hyvä asia,kun double wearissa on vaan spf 10. Mä itse ostin sävyn Fresco 2C3 ja käytin viime kesänä tuota hydra rescueta just tuon aurinkosuojan takia .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SPF oli minun verkosta löytämien tietojen mukaan 40, tässä postauksessa esittelen tuotteen: Estée Lauder Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup . Mulla sävy 2N1 mutta olisi tuossa sävyssä kesälle parempi, voisi olla ykkösellä alkava talveksi.

      Poista
  4. Sain tuon Etuden päivävoiteen edellisessä bearelin tilauksessa kaupan päälle. Mielenkiinnolla sitä testailen myöhemmin. Ultra violet- palettia en hankkinut vaikka Naked-paletit onkin yhtiä kaikkien aikojen suosikkejani. Olen muidenkin kuullut sanovan tuosta laadun vaihtelusta sävyjen välillä. Mutta varmasti sillä saa silti tosi nättejä meikkejä tehtyä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omasta mielestä Wild West ja Naked Heat on huomattavasti parempilaatuisia kyllä kuin Ultra Violet. En kuitenkaan miellä tuota palettia missään nimessä huonoksi. Mielestäni tuo Etuden päivävoide on super kiva ja kun saan jotain vanhoja sitten käytettyä alta pois, voikin olla, että ois tosi kiva siirtyä vakituisten suosikkien tilailuun Etuden päivävoiteen ja Cosrx hunaja-yövoiteen myötä :)

      Poista
  5. Sellaiset suosikit, jotka voivat olla omassakin blogissa :)

    VastaaPoista