Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

25 joulukuuta 2022

Jouluaaton meikki

 

Hyvää Joulua kaikille! Mä otin eilen pari kuvaa mun meikistä, vaikka kuvat ei ole parhaat niin ajattelin silti ne nyt tänne vaihteen vuoksi jakaa. Alla otin pientä kuvaa mun valitsemista paleteista joita käytin ja muut meikin avainjutut! 

Juuri nyt olen käyttänyt itseruskettavaa ja se luo aika kivan kontrastin hiusten kanssa, kun on niin vaalea tukka. Lisäksi taisin viimeksi pestä hiukseni hopeashampoolla, joten nyt ne oikein hohtavat kylmän vaaleina.


Meikkivoide: Estee Lauder Hydra Rescue Foundation
Puuteri: LH Cosmetics Infinity Filter *tuote saatu
Kasvopaletti: Viva La Diva Blushes & Highlights
Luomiväripaletti: Violet Voss Windflower
Meikinkiinnitys: Urban Decay All Nighter

Pakko todeta, että tämä Violet Vossin Windflower Fun Sized paletti on todella hyvä juhlameikkiin! Tein sillä jo tämän päivän meikin, kun suuntaan taas joulun viettoon. Olen laittanut juuri tuolta noita glitterisiä sävyjä mun luomille ja ne on pysynyt tosi hyvin. Olen laittanut primeria hieman luomelle ja tuputtanut sitä meikkisienellä paikalleen ja sitten laittanut glitteri luomivärit. Kerrankin värit ei ole mennyt harakoille vaan pysyivät koko eilisen pitkän päivän paikallaan. 

Myös tämä uusi Estee Lauderin meikkivoide on ollut mielestäni päivä päivältä parempi. Toki aika kallis arjeksi, mutta laitan meikkivoidetta nykyään vain töihin ja sitten viikonloppuna jos tapahtuu jotain. Kyllähän tämä ainoana miekkivoiteena kuluu nopeasti loppuun. Pitää kyllä hankkia joku edullisempi ja silti peittävä meikkivoide. En usko, että haluan alkaa jatkuvasti käyttämään näin kallista meikkivoidetta.. Toki sitten jos on kaksi niin tulee se säästely efekti.


Kiharsin myös loppu illaksi hiukset myöhemmin, mutta kävikin niin epäonnisesti, että vain kaksi tuntia kiharruksesta ne oli jo suortuneet täysin. Ei ollut edes kosteutta, käytin 180 asteista kiharrusrautaa sekä paljon hiuslakkaa! Illalla hiukset olivat niin tönkön tuntuiset kaikesta lakasta, vaikka täysin suorat. En tajua miksi ne ei vaan pysy, enkä viitsisi kauheasti kuumempaa rautaa käyttää. Kiharathan oli heti tekemisen jälkeen kauniit. Mulla on varmaan liikaa silottavia ja hiuksien laatua parantavia ja selkeästi suoristavia hiustuotteita käytössä :'D Loppu joululle en aio käyttää 30 minuuttia aikaa hiusten kihartamiseen kotona!

Mukavaa Joulun jatkoa!

8 kommenttia:

  1. Kaunis joululook <3 Mä olisin niin halunnut meikata jouluksi kimaltavan meikin ja tänään jouluisen punaisen, mutta koska oon ollut koronassa ja hirmuinen lentsu niin ei ollut voimia :/ Mutta kiva katsella muiden kauniita kuvia. Mukavaa joulupäivää <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Koita jaksaa vaikka tänään laittaa vähän meikkiä :) Mukavaa tapania!

      Poista
  2. Ihana meikki ja mukavaa joulun jatkoa <3

    VastaaPoista
  3. Kaunis meikki<3 Mulla iskee myös pihistelyhalut meikkivoiteen kanssa, kun onhan vaikka just Esteé Lauderin meikkivoiteet tosi hintavia. Eikä yksi tuubi tai pullo turhan kauan kestä, jos käytössä ei ole muita. Toivottavasti löydät ton rinnalle jonkun toisen hyvän, vähän edullisemman meikkivoiteen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No joo en tiedä mistä johtuu, toki itsekin saisin hyvillä aleilla ostettua näitä enkä tätäkään ostanut normihintaan. Silti alennuksilla myös todella arvokas. Toki tämä on 10 ml isompi kuin Double Wear joten litrahinnaltaan huomattaavsti edullisempi :D Mutta pitää lähteä taas testailemaan jotain market voiteita. Mielestäni Lumenen CC on nyt ehkä hieman liian voidemainen eikä miellyttävästi "pysähdy" kasvoille pian meikkivoiteen levityksen jälkeen. Nämä ohuempikerroksiset seerumimaiset meikkivoiteet nykyään on enemmän mieleeni.

      Poista
  4. Kovin kaunis meikki ja ihanasti sointuu nuo sävyt sinulle! :) Mulla käy kiharretuille hiuksille lähes aina noin kuin kuvailit. Etenkin talvella ihan yhtä tyhjän kanssa edes yrittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :) Kaikki ruskean sävyt varmasti sopii parhaiten kaikille, kun ovat vähän kuin ihon värisiä ja luovat vain varjoa silmille. Mutta joo varsinkin jos on sadekelit, niin ihan turha edes kihartaa :D Tuli yllärinä, että nyt vois käydä samoin!

      Poista