Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

07 marraskuuta 2022

Yves Rocher, joulukalenterin luukut 13-24


Jatketaan kalenterin tuotteiden läpikäymistä katsomalla loput luukut läpi tässä postauksessa. Ihan kirjoituksen lopussa luukkujen jälkeen kerron vielä lopulliset fiilikset tästä kalenterista ja siitä, oliko kalenteri minun mielestä niin floppi, kuin Me Naiset lehden artikkeli väitti. Aiemmin avatut tuotteet näet tästä linkistä

Tuotteet näkyvät jatkamalla kirjoituksen lukemista.

 

13. Repairing Antipollution Care 7ml,
samaa sarjaa sen mini-yöseerumin kanssa, joka tuli viime osassa. Laitan tämän sen kanssa eteenpäin.


14. Juicy Berries Bath & Shower Gel 50 ml,
makean karpalon tuoksuinen suihkugeeli. Taas yksi joulusarjan tuote, jonka mieluusti otan käyttööni.

15. Milky Almonds Scrub in Gel 30ml,
mantelin tuoksuinen kuorintageeli, miedosti hajustettu. Tuoksu tulee silti hieman läpi. Käytän tämän varmasti itse, ja tällainen pieni kuorinta kestää mukavasti pari kertaa.

16. Brilliance Shine Rinsing Vinegar 50 ml,
tuli myös 2020 kalenterissa. Hiusetikka joka kirkastaa ja kiillottaa hiuksia ja poistaa latteutta.

17. Juicy Berries Lip Balm,
makea huulikiilto jossa on karpalonmaku. Olen ottanut tämän jo käyttööni, pidän tästä!

18. Awaken Glow Scrub with Organic Anthemis 30ml,
toinen kasvonaamio tässä joulukalenterissa. Sisältää kuorivia ainesosia, sopii kivasti vaikka lahjaksi.

19. Wonderful Shea Repair Body Lotion 30 ml,
orgaanista sheavoita sisältävä ihonhoitovoide. Tulee omaan käyttööni.

20. Shampooing Douche Doucher 50 ml,
sulfaaniton shampoo-saippua yhdistelmä. Kuvauksen mukaan kesän tuoksuinen. Kiva testata.

21. Sensitive Camomille The Soothin Light Cream 7ml,
herkälle iholle sopiva päivävoide, joka neutraloi punaisuutta.

22. Repairing Mask Ends 35ml,
sisältää hiuksia korjaavaa jojobaöljyä. Hiusnaamion tulisi ravita ja voimistaa hiuksia. Testaan!

23. Sur La Lande EdP 5ml,
kukkainen ja naisellinen parfyymi. En ota omaan käyttööni.

24. Intense Metamorphose Volume Mascara 7,8ml,
volyymia, pituutta ja näkyvyyttä lupaava maskara. Ei vedenkestävä tuote. Varmaan kokeilen, tai annan eteenpäin, jos jatkossa pyrin käyttämään enemmän vedenkestäviä. Mielestäni hyvä kalenterin vikaksi tuotteeksi, tätä aiemminhan tuli myös yksi huulipuna myös kalenterissa.

Mielestäni noin 50 euron arvoiseksi kalenteriksi sisältö oli hyvä. Voiko enempää siis odottaa, olihan tässäkin tuotteiden arvo jo lähemmäs 130 euroa. En lähtenyt ostamaan siis mitään yli 100 euron arvoista kalenteria, vaan puolet edullisempaa. Tuotteista kaikki saippuat ja rasvat lähestulkoon tulevat omaan käyttööni.
Tilauksen mukana sai lisäksi pussukan, jossa oli ihonhoitovoide, suihkugeeli sekä käsivoide vastaavissa pienissä pakkauskoo'issa mukana. Lisäksi siinä oli myös yksi täysikokoinen kasvovoide. Mielestäni tuohon hintaan jonka lopulta maksoin etukoodilla, noin 45 €, tämä oli aika edullinen setti kaupanpäälisillä.
Lisäksi avaamalla tämän kalenterin näin aikaisin, varmistin, että voin antaa tästä muutaman tuotteen eteenpäin mukavasti myös joulun aikana. Kalenterin sisältö oli kuitenkin juuri sellainen, kuin odotin. Ehkä ensikerralla kokeilen jotain muuta edullista kalenteria. Joskus aikaisemmin minulla on ollut myös Nivean joulukalenteri!

10 kommenttia:

  1. Mun mielestä tässä kalenterissa on ollut hintaansa nähden tosi kiva sisältö :) Toi Juicy Berries -sarja alkoi houkutella nyt enemmänkin, kun rakastan joulusarjoissa karpalon tuoksua. Kävin jo Yvesin sivuillakin noita katsomassa, mutta koitan malttaa mieleni ja jättää tilaamatta, kun en niitä oikeasti tarvitse :D Ehdottomasti voisin itsekin joskus harkita tätä kalenteria ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla jsut toi Juicy Berries pikku saippua käytössä :) Noi Yvesin tuotteet on kyllä hyviä, ihme ja kyllä, vuosia vanha firma vieläkin porskuttaa. Jos tykkää kausisarjoista voisi tilata vain just saippuan ja vaikka kynttilän nettikaupasta. Mutta en varmaan enää kolmatta kertaa tätä samaa kalenteria osta. Vaihtelu virkistää!

      Poista
  2. Minuakin houkuttelee karpalon tuoksu ja aiemmin kävin katsomassa joulusarjoja mutta ei tainnut silloin vielä olla. Hyvä sisältö ja käyttäisin varmaan kaiken itse! En ymmärrä miksi tätä on haukuttu, tässä ei sentään ole mitään kosmetiikkakalenteriin kuulumatonta sisältöä kuten monessa kalliimmassakin on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä kalenteri! :) Nyt tokalla kerralla edelleen tyytyväinen, epäilen kuitenkaan just että kolmatta kertaa tilaisin. Katsotaan nyt, tuleeko joku kalenteri hankittua vielä just joulua ennen! :)

      Poista
  3. Näyttää hyvältä tosiaan hintaansa nähden! YR:n tuotteet pääsevät valitettavasti aina unohtumaan, nyt kun ei kivijalkamyymälöitäkään ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni ok! :) Joskushan Jumbossa on ollut YR:n liike ja sillon muistan ostaneeni todella hyvän huulikiillon ja concealerin ainakin liikkeestä. Nyt liikkeet on erilaisia.. L'Occitaine on kokonaan myös kadonnut sieltä, mutta löytyy sitten se Rituals liike.

      Poista
    2. L'Occitanen liikkeitä ei tosiaan löydy enää kuin ulkomailta. En tiennytkään, että Ritualsilla on kivijalkakauppoja Suomessa. Amsterdamin Schipholin kentällä on suuri sellainen, en voi ikinä kulkea sen ohi ostamatta jotakin :)

      Poista
    3. EIkö mielenkiintoista! Ritualsilta löytyy siis Forumista, Kampista ja Jumbosta ainakin liikkeet :) Ne on todella kauniita, on tuotu sisälle kirsikkapuuta ja kaikenlaista muuta teemaan sopivaa designia.

      Poista
  4. Tässä kalenterissa oli kyllä tosi hyvä sisältö. Hyvin käyttökelpoisia tuotteita. Tykkään Yves Rocherin tuotteista muutoinkin paljon<3

    VastaaPoista