Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

10 marraskuuta 2022

Uusi laukku, NéoNoé

Kirjoittelen kyllä toki vähemmän lifestyle suuntaisia postauksia, mutta nyt sitten tämä LV laukun esittely. Mulla on yksi huivi käytössä jo ollut jonkin aikaa, sen ostin verkkokaupan kautta. Olin jo pitkään halunnut ostaa uuden laukun, mutta olin sopinut itseni kanssa, että se on LV. Olen selannut Toria, Luxbagia ja Queenstationia. En vain sitten ikinä nähnyt vapaana mieluista laukkua, joten päätin lähteä ihan paikanpäälle Esplanadin liikkeeseen katsomaan laukkuja.

Olin tehnyt listan laukuista joita haluan katsoa, mietin tietysti Neverfulia ja myös Graceful laukkua. Mietin myös pikkulaukuista Felicieta, Easy Pouch On Strappia sekä Pochettea. Mutta jotenkin siellä liikkeessä tämä jo aiemmin kuolaamani NéoNoé oli vielä kauniimpi livenä.

Vertailin tätä Monogram kuvioista laukkua myös Damier Ebenen kanssa, mutta Damier Ebenen versiossa korostusväri ei ollut niin mieluinen. Damierissa väri Venus oli livena persikkaan taittuva, hailakasti vaaleanpunainen, mutta enemmän nudehko sävy. Livenä sitten monogrammissa tämä väri Rose Poudré Pink löi lukkoon. Mulla on myös aika paljon tällaista vaaleanpunaista väriä mun vaatteissa ja asusteissa, jotenkin se oli niin helppo valinta livenä.

Kokeilin myös Neverfull laukkua olalle, mutta se ei ollut musta hieno! Jotenkin se olisi mulle aivan liian iso, organisoija olisi pakollinen, se olisi silti aina tyhjänä. Laukun avoimuus myös mietitytti. Olkahihnat makuuni liian lyhyet, jotta laukun käyttö olisi helppoa.


Tässä laukussa muoto pysyy helposti, sillä keskellä laukkua on kiinni väliseinä, missä on vetuketjullinen pussi. Koko sisäpuoli on ihanaa vaaleanpunaista sametin-karvaista vuorta. Se sointuu laukun nahkaisten kiristyshihnojen sekä olkahihnan kanssa. Sisällä olevaan vetuketjulliseen pussiin olen nyt useimmiten laittanut puhelimen. Se on helposti käden ulottuvissa, kun ottaa puhelimen laukusta. Lisäksi laukkuun mahtuu todella paljon tavaraa, eli se on pienoinen tilaihme! Teknisiä tietoja sen verran, että laukun tarkka koko: Pituus 26cm, Korkeus 26cm, Leveys 17cm.

Pohjassa ei ole tassuja, vaan se on täysin tasainen. Monogram canvas on mielestäni niin kaunis ja näyttävä. Vaikka mietin että Damier olisi vähän huomaamattomampi arjessa, niin se ei vain ollut mielestäni sitten niin hieno. Kyllä tämä laukku mulle paremmin sopii! Kun olen näinä päivinä katsonut laukkua on aina hymy kiirinyt kasvoilleni.


Kantokahva on sellainen, että kaupun saa olalle tai crossbodyksi halutessaan. Tulen todennäköisesti suosimaan laukkua olkalaukkuna. Kaikki nahkaosat on vaihdettavissa, canvaksen voi viedä huollettavaksi. Myös pienet kumireunat saa huollettua, laukku vain käy matkalla Ranskassa.

Tämä on yksi Noé perheen laukku. Alkuperäiseltä käyttötarkoitukselta laukun malli oli tarkoitettu shamppanja-laukuksi ja myyjä esitteli originaalin jättikokoisen Noén. Laukkuun mahtuu peräti 5 isoa shamppanjapulloa. Kiva yksityiskohta laukun historiasta. Alla vielä yksi kuva miten laukku tulee olalle. Tästä näkee hyvin olkalaukkuna miten alas asti laukku tulee. Crossbodyna tulee hieman vielä alemmas, kun hihnasta tulee tuplapitkä.


Odotellessa omaa palveluvuoroa katselimme tietysti liikkeen lävitse, ihailimme arkkuja, ja muita tuotteita. Rakastan hajuvesien tuoksuttelua. Sain myös pienen testerin mukaan itselleni ja mies sai myös toisen tuoksun. Tämä Fleur Du Désert on yksi lempituoksujani. Aiemmin vieraillessa liikkeessä sain peräti 4 tuoksunäytettä, joten vähän jäi harmittamaan etten saanut näytteitä tälläkin kertaa saman vertaa vain saimme periaatteessa vain kaksi näytettä ja itse yhden. Mutta tietysti ihanaa, että tuli edes tämä tuoksunäyte. Säästelen tätä Jouluaaton viettoon!

8 kommenttia:

  1. Nyt in tosi kivanmallinen laukku! Kuviointi ja väritys ei ole minun mieleen, mutta jokin toinen väri laukkuun ja voisin oikeasti tuommosen ostaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli joskus nuorempana vuosia bucket bag jonka käytin aivan loppuun, kiva, että nyt sai uuden semmosen :) Tätäkin taitaa löytyä muutamalla eri printillä ja nahkalla. Itselle tämä oli silmään mieluisin.

      Poista
  2. On se kaunis laukku <3 Onnea ihanuudesta! Mulla on se Petit Noe ja se itseasiassa tuli juuri tänään suutarilta takaisin. Kerron myöhemmin millainen tuli mutta sen paljastan että kellään ei samanlaista ole ;) tykkään Noe -laukusta kun menee olalle tai kyynärtaipeeseen. Tai crossbodyksi jos vaihdan siihen toisen hihnan. Kuitenkin, tilava ja helppokäyttöinen laukku. Mun on vuodelta -98 ja vasta nyt se kävi korjattavana. Noissa uusissa laukuissa muuten jos canvas menee rikki, LV ei ota sitä enää korjaukseen. Ei tietty vanhojakaan. Mutta tuon NoeNoen kanssa kannattaa olla yläreunan kans tarkkana ettei canvas ala halkeilemaan. Ja ettei laukkua laita maahan kun ei ole niitä suojatäppiä pohjassa :) Muutoinhan ne on kestäviä ja sinäkin olet varmasti ihminen joka pitää laukuistaan käytössäkin huolta :) minusta monogramkuosi on kausi vaikka kaikki ei siitä tykkää. Kaikki kuitenkin tunnistaa että se on LV <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mieli on hyvä, hetkeäkään en vielä ole katunut :) Kiva nähdä, mitä suutari sai aikaan. Tykkään olkalaukusta, mutta crossbodyna tämä myös kiva. Tässä on se uudenmallinen hihna, jota voi just kivasti vaihtaa kahteen eri pituuteen :)

      LVn liikkeessä tosiaan kerrottiin että Canvaksen voi tällä hetkellä huoltaa 50€ hintaan, mutta rikkinäistä ei tietysti ehjäksi saa. Jos tulee jotain pientä murentumaa, kannattaa varmaan heti viedä se huoltoon :) En ole ainakaan yhtään huolissani, mulla on vielä 5 vuoden jälkeen laukut ihan uuden näköisiä. Pidän niin huolella ja varovasti. Tämä sopi silmääni kivemmin, kuin se damier. Olisi tietysti ollut kiva, että ei olisi ollut niin merkkiään kirkuva, mutta on tämä printti kiva.

      Poista
    2. Kaunis piti kirjoittaa, mistähän se kausi siihen hyppäsi ;D Itse huollan laukut 1-2 kertaa vuodessa, tuonkin sinun laukun voi kevyelti pyyhkiä aina läpi nihkeällä mikrokuituliinalla. Pyyhin aina omani kun näilläkin keleillä jotain kuraa saattaa mennä pintaan.
      Mulla on vaan yksi LV sillä Damier Ebenellä, se on kyllä tosi kiva kuosi. Huoleton. Damier Azurina oli yksi laukku mutta en käyttänyt kertaakaan kun valkea ei ole mun juttu ja se imee vaatteista väriä pintaansa. Haaveilen toisesta DE:stä kun tuota monogramia mulla on monta ja vaihtelu virkistäisi ;)

      Poista
    3. Niin, ihan muoviahan tuo pinta on, joten kyllä se kestää ihan normaalia käsittelyä juuri pintapuhdistuksen suhteen. Se DM on vähän huolettomampi, mutta minun silmään ei ollut niin kaunis. Luulen, että jos hankin tuotteita enemmän, pienet jutut tulisi monogrammissa niin mahtuisi kivasti laukkuun.
      Jos olisi extraa ja ei olisi väliä, että olisi yksi pieni juhla laukku, niin hankkisin tuon Easy Pouch on Strapin itselleni joka on empreinte nahkaa.

      Poista
  3. Mitään en näistä LV:n laukuista tiedä tai ymmärrä, mutta onhan toi kaunis<3 Musta on hauska lukea sun ja Tainan kirjoituksia näistä laukuista, vaikka tosiaan iso osa menee aina heittämällä yli mun ymmärrykseni ♥ Ehkä mäkin vielä innostun ja pääsen joskus keskustelemaan näistä teidän kanssa ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niih, no epäilen että en ala näitä keräämään kuten niin moni. Mutta nyt oon käyttäny tuota ihan mun viikonlopuissa vaikka ei tekis mitään ihmeellistä ja tekee se jotenkin kaikesta hienompaa :D Ja sitä kyllä arvostaa kun on sen verran iso hankinta omine rahoineen. Rikkaille nämäkin on vain "HM:ää" :) Birkinit on sitten heidän luksuslaukut.

      Poista