Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

04 marraskuuta 2022

Nyt omistamani The Body Shopin tuotteet

* mainoslinkki

Ajattelin, että esittelen hieman minulta juuri nyt löytyviä The Body Shopin tuotteita. Jotkut tuotteista olen varmaan jo aiemmin esitellyt blogissa. Kaikkia en ehkä ole viimeaikaisesti esitellyt tai ehtinyt käyttää. Kuitenkin kiva ottaa katsaus tämän rakastamani brändin tuotteisiin.

Lisäksi 2022 on ainakin tullut käytettyä loppuun seuraavat tuotteet tältä brändiltä
The Body Shop British Rose Body Yogurt
The Body Shop Kindness & Pears Shower Gel
The Body Shop Fresh Raspberry Shower Gel
The Body Shop Mango Exfoliating Sugar Body Scrub
The Body Shop Vitamin E Hydrating Toner
The Body Shop Kindness & Pears käsivoide
The Body Shop Kindness & Pears vartalovoi

En siis tarkemmin selannut jokaista kirjoitusta mun loppuun käytetyistä tuotteista. Selasin vain tunnisteen The Body Shop tuotteet ja huomasin, että vuosi 2022 on ollut todella rikas näiden tuotteiden kanssa. Lisäksi olen toki esitellyt ainakin alla olevat Body Mistit postauksessa: The Body Shopin Body Mist tuotteet. Esittelin myös helmikuussa hankkimani edellisen vuoden kausisarjan tuotteet: The Body Shop, Kindness & Pears.

The Body Shop Wild Argan Oil Shower Gel, harmittaa etten ole saanut tätä vielä otettua käyttöön! Mutta koska joulu on jo ovella, en tule avaamaan tätä varmaan koko vuoteen. Mulla on yksi muun merkkinen iso puoliksi käytetty suihkugeeli kaapissa, ja sitten on minejä joulu-tuoksuja yhdestä kalenterista ja toki tämän joulun uusin The Body Shopin kausituoksun saippua. Tässä näkee hyvin, miten pullot ovat uudistuneet. Vanhassa pullossa on vielä vanha desing kokonaan ja pullon kaula on ohuempi ja korkit ovat myös erilaiset.

*The Body Shop Spiced Orange Shower Gel, tuote jonka viimeksi ostin. Eli uusi joulusarjan saippua, joka on aivan ihana kanelin ja mausteiden tuoksuinen appelsiini. Tämä jos joku tuo joulun mieleen, eikä tuoksu tuntunut överiltä!Aion avata tämän lähiaikoina käyttööni, ehkä jo siis marraskuussa, mutta viimeistään joulukuussa. Olipa kiva, ettei ollut nyt aina sitä samaa vanilja sarjaa eri kuosissa joulumyynnissä. Uusi pullo on lyhyempi ja paksumpi ja korkki on itsessään pidempi, eikä pullolla ole kaulaa. Tässä etiketissä on painokuviota joka tuntuu sormilla ja hohtaa valossa kauniisti, eli on uudenlaista panostusta estetiikassa.

*Kindness & Pears Lip Scrub, hankin tämän, kun oli edullinen! Jotenkin huulikuorinta on ehkä semmonen toimenpide, jonka jaksan harvoin suorittaa. Pidän tätä purkkia suihkussa, ja välillä suihkun lomassa kuorin huulet samalla. Oikein ihanan tuoksuinen ja maistuu makeasti päärynältä. Tätä ei varmaan saisi syödä, usein siis vain lipaisen lopuksi huulia koska tuote maistuu niin hyvälle.

The Body Shop Kindness & Pears vartalojogurtti, ihanan makea ja päärynän tuoksuinen vartalovoide. Ohuempaa, kuin vartalovoit, imeytyy mukavan nopeasti. Juuri nyt tämä on käytössä, laitan usein tuotetta suoraan suihkun jälkeen ja oikein pienikin määrä leviää laajalle alueelle. Mielestäni voisi kuivua nopeammin, eli voi olla että vähän geelimäisempi koostumus tulisi vielä huolellisemmin hieroa ihoon jotta imeytyminen alkaisi heti.

The Body Shop Fresh Raspberry Whipped Body Butter, löysin kesä-alesta! Kesän 2021 kausituotteena myynnissä ollut sarja, joka on yksi mun suosikki ikinä The Body Shopilta. Sarjan saippua on aivan ihana, ja onnekseni tämä vartalovoi oli jäänyt heillä vielä myymättä aiemmalta kesältä. Tulen käyttämään tämän varmaan kuivimpina hetkinä tulevana talvena, joten korkkaus varmaan vuoden 2023 puolella.

*Pink Grapefruit Body Mist, esittelin tuotetta aiemmin Body Mist tuotesarjassa. Tämä on juuri nyt kaapissa vähän kuin säästössä, sillä tämä on vasta viimeaikaisesti avattu. Koitan nyt saada tuon Coconut tuoksun käytettyä. Myös tämä purkki on uudempi ulkonäöltään, kun labelit on uusittu. Tässä Body Mistissä tykkään kyllä ehkä enemmän tuosta vanhasta tyylistä. Mutta vaihteluhan vain virkistää!

*Coconut Body Mist, tämä on käytössä nyt vähän huonetuoksun/body mistin tehtävissä. Käytän tätä mieluusti vaikka suihkun jälkeen tai sitten kivempi kun ruma ilmanraikastin pullo. Lisäksi tämä on varmaan ollut jo yli 3 vuotta auki, joten parempi saada pian käytettyä pois. Tässä purkissa logo näkyy kauniimmin keskellä pyöreästä kookoksen muodosta. Purkista on nyt vähän yli puolet käytetty, eli on jo ainakin sentti kulunut sitten viime kerran, kun purkki esiintyi blogissa.

Löytyykö teiltä juuri nyt The Body Shopin tuotteita käytöstä?

PS. Olisi oikein mahtavaa jos et vielä tilaa blogia Bloggerissa, että liittyisit lukijoihin tietokone-version oikeassa reunassa löytyvän "Blogger-lukijat" alta painamalla sinistä nappia "Lue".

8 kommenttia:

  1. Body shopin tuotteet on minusta ollut aina hauskan näköisiä. Joskus jokusen testannut, mutta siitä on niin kauan etten muista niistä mitään. Huulikuorinta on minusta vähän turha tuote, vaikka sellaisen itsekin omistan :D Käytän TODELLA harvoin, ehkä puoli vuotta sitten käyttänyt viimeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää on kyllä niin hauskoja ja herkullisen tuoksuisia! Kaikki TBS:n tuotteet on huippuhyviä :) Mutta huulikuorinta itselleni turha, koska ei mun huulet ole niin rohtuneet, että ne tarvitsisi extra-huolenpitoa. Kaipa tuo aikanaan kuluu tyhjäksi jos oikein yrittää!

      Poista
  2. Olipa kiva postaus! Tota Fresh Raspberrya on ikävä, se suihkugeeli tuoksui taivaallisen hyvältä<3 Kindness & Pears -sarjasta löytyy multakin toi vartalojogurtti vielä ja koitankin saada sitä nyt käytettyä loppuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Todella ikävä Fresh Raspberryä, suihkugeelin ostaisin kyllä heti kanssa käyttööni uudelleen :) Katsotaan, kumman päärynätuote loppuu ensin :D Mulla on kyllä se yksi muun sarjan vartaloöljy samaan aikaan käytössä.

      Poista
  3. Kiva postausidea, oli mukavaa lukea näistä:) Joo on käytössä ja avaamattomana useampikin The Body Shopin tuote. Siksi en nyt edes harkinnut merkin joulukalenteria. Mutta kausituotteita ajattelin kyllä hankkivani varmastikin. Mullahan jäi (en tiedä miksi!) tuo vadelmasarja aikanaan testaamatta, joten olen tässä yrittänyt kaikkien sitä kehuessa kuvitella miltä se tuoksuu:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukavaa että pidit. TBS:n tuotteet on ihania! Olisin niin halunnut merkin joulukalenterin, mutta mulla on todella paljon ihonhoito-tuotteita, ja yksi kalenteri löytyi jo kaapista :) Ehkä ensivuonna. Vadelmasarjaa kannattaa ostaa kyllä testiin, kun tulee taas markkinoille!!

      Poista
  4. Anonyymi5.11.22

    Mulla ei oo vuosiin ollu mitään The Body Shopin tuotetta. Vaikka montaa juttua on pitänyt kokeilla. Kuten vaikka vartolojugurtteja. Kun ei ois kaappi niin täynnä kolmea, niin voisin ostaa kyllä jotain..@helsinginanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just eilen käytin tuota vartalojogurttia, pidän niistä niin paljon! Vaikka on ohuempaa, kosteuttaa mielestäni silti hyvin. Kannattaa käyttää kaapista alta pois, että pääsee testaamaan :)

      Poista