Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

30 marraskuuta 2022

Marraskuussa 2022 loppuneet tuotteet

*saadut tuotteet merkitty


Tuotteita loppui aivan hirvittävä määrä! Mutta osa tuotteista on joulukalenterin luukusta pienempiä pakkauksia, jos se yhtään lohduttaa. Ja onhan joitain näistä tuotteista käytetty jo vuoden päivät. Mun on pakko sanoa, vaikka otin kuvat iltapäivällä lähellä ikkunaa valosalla ja käyttäen ainakin kaikkia huoneen valoja, jäi nää kuvat silti pimeiksi. Talvi vaikuttaa siis valokuviin nyt, koittakaa kestää.
16 tuotetta loppui siis yhteensä! Kerron tuotteen kohdalla, jos sillä oli todella pitkä käyttöikä, niin tämä määrä ei yllätä teitä. Ehkä osa tuotteista oli myös niin suurikokoisia, että määrä mun pienessä laatikossa tuntui todella paljolta.

Sitten pyörähtää käyntiin vuoden vika kuukausi eli joulukuu! Ihanaa joulun aikaa kaikille. Aion myös joulukuussa kerätä ja laskea ja kirjoittaa, kun ehdin, sen kuun loppuneista. Katsotaan sitten tammikuussa määriä ja top-tuotteita, että mitä loppui kaikista eniten viimevuonna.
En ole muuten toistaiseksi hankkinut mitään joulukalenteria tuon Yves Rocherin kalenterin lisäksi, jonka jo unboxasin syksyn aikana. Saattaa olla, että illalla lähtee joku herkkukalenteri kaupasta mukaan.


Dermosil Sunny Apricot Hand Soap 500ml, todella kivan tuoksuinen. Perus käsisaippua, kului kodin asukkaiden ja vieraiden käytössä.

Yves Rocher Juicy Berries Bath & Shower Gel 50ml, tosi ihana marjainen tuoksu, voisin ostaa täysikokoisena tätä purkin, jos vain tilaiisn erikseen Yves Rocherista tuotteita. Mutta mielummin en lähde jättämään tilausta sinne, ettei tule hirveää kasaa saippua ja rasva purkkeja tilattua.

Bernard Cassiere Mango & Cupuacu Butter Body Peeling 180ml, erikoinen kuorinta. Piti siis hieroa ihoon, kyllä siis kuivaan ihoon, ennen suihkua. Kun tämä emulgoitui veden kanssa tuotteesta tuli niin juoksevaa ja notkeaa, ettei sillä saanut ihoa kuorittua. Erikoinen kuorinta, toki ei tuhlannut siis vettä jos veden alla yrittäisi itseään kuoria. Jätti kivan pinnoitteen iholle. Ei menisi toista purkkia.

*I Love... Mango & Papaya Exfoliating Shower Smoothie 200ml, ei oikein saippua, ei oikein kuorinta. Tätä käytin loppuaikana sellaisena vartalon saippuointina. Ei kuorinut kyllä, sillä partikkeleita oli vain vähän ja harvassa. Tuoksu oli eksoottinen, mutten erityisesti välittänyt lopulta tuotteesta.

Garnier Fructis Banana Hair Food 3in1 Hair Mask 390ml, ihana hiusnaamio. Käytin ihan hoitoaineena shampoon jälkeen. Hiukset jää mukavan tuoksuisiksi ja tuntuisiksi. Miellyttävä banaanin tuoksu, eikä mikään pistelevä. Tulen varmasti ostamaan tätä jatkossakin, eikä tämäkään ollut mun ensimmäinen kappale kyseisestä tuotteesta.

Lee Stafford Coco Loco Coconut Heat Protection Mist 150ml, ostin tämän koska tämä on muistini mukaan alkoholiton. Tuote oli öljymäisempi ja tuoksui kyllä ihanasti kookoselta. Käytin tätä yli 1,5 vuotta, sillä ostin tämän hiuspidennyksilleni joskus aikanaan. Käytin tätä nyt jos föönasin hiuksia ilta-aikaan pois. Pakko sanoa, ei ollut kummoinen.

Four Reasons Moisture Mist 250ml, ostin tuotteen vuosi sitten. Kesti siis melko pitkään, jotain 11 kuukautta käytössä. Pidin tuotteesta kovasti, tuoksu myös miellytti minua. Suihkin usein aamuisin hiuksiin jos en ollut käyttänyt yöllä vaikka hiusöljyä. Käyttäisin mieluusti uudestaan.

Lumene CC Cream Light 30ml, mielestäni ihan loistava arkikäyttöön ja kesään. Pieni aurinkosuoja SPF20 on plussaa. Kyllähän talvellakin voi saada aurinkoa. On ehkä hieman paksua nykyään makuuni, sillä olen käyttänyt paljon seerumi- ja ohuempia meikkivoiteita nykyisin. Tulee varmasti vielä käytettyä tätä monta pakkausta.

Olaplex Hair Perfector No. 3 100ml, ihan suosikkini <3 Olen yrittänyt panostaa hiuksiini ja kasvattaa niitä ja vaihtaa raidoitukseen joka on huomattavasti hius-ystävällisempi. Tämän käyttö on kyllä varmasti pidentänyt hiusteni kiiltoa, rakennetta ja muutenkin kestävyyttä. Tulen hannkimaan Olaplex tuotteita näillä näkymin hamaan tappiin asti.

Yves Rocher Wonderful Shea Ultra-Rich Shower 30 ml, ei kummonen ja riitti vain kahteen käyttökertaan suihkussa. En ole in-shower ihonhoitovoiteiden ystävä. 

 

Esfolio Watermelon Mask Sheet 25ml, edullinen K-Beauty maski ja ihanan vesimelonin tuoksuinen. Oli Prismassa varmaan 1,50€ ja siis erittäin kosteuttava ja reilu siihen nähden, että on ihan halvimpia mitä saa. 

It Cosmetics Confidence in a Cream 60ml, todella paksu päivävoide. Rullasi meikin alla, joten meni sitten lopulta yövoiteeksi. Pakkauskoko todella reilu 60 ml. Kesti siis todella pitkään, että sain tämän käytettyä. En ostaisi, tämä tuli minulle testiryhmän kautta.

*Etude Moistfull Collagen Sheet Mask 25ml, tuoksuton kasvomaski Bearelilta. Miellyttävä käyttää ja pysyi hyvin paikallaan, sopii herkemmälle iholle ja hajusteherkille.

Yves Rocher Hammam Body Lotion 50ml, todella imelän tuoksuinen. Ihan siis nenässä tuntui ja jäi voimakkaasti iholle. Imeytyi nopeasti ja riitti uskomattomaan kolmeen kertaan, joten positiivinen yllätys.

Bernard Cassiere Mango & Cupuacu Body Oil 100ml, miellyttävä ihonhoito öljy. Käytin siis mieluusti ja tämä riitti moneen kertaan. Tämä loppui varmaan aivan marraskuun ekoina päivinä, en muista meinaan käyttäneeni tätä enää juuri ollenkaan. Voisin käyttää toisen samanmoisen.

Yves Rocher Wonderful Shea Repair Body Lotion 30 ml, paksumpaa kuin tuo body lotion. Riitti vain kahteen kertaan hädin tuskin, sillä tuote ei levittynyt niin laajalle alueelle. Oli siis vähän sellainen body butter tyylisempi.


Muista tilata blogi myös Bloggerissa, kiitos kaikille tilaajille :)

6 kommenttia:

  1. Tosi kivasti loppuneita, ja kiinnostavia tuotteita joukossa! Noi Yvesin kalenterituotteet kiinnostaa, erityisesti toi Juicy Berries -sarja, mutta päätin että jätän noi tilaamatta, vaikka mieli tekisi. Just samasta syystä kuin säkin sanoit - sieltä tulisi kuitenkin tilattua ihan liikaa kaikkea :D Four Reasonsin suihkeet on hyviä, samoin Esfolion naamiot oli tosi kiva saada myyntiin tänne, kun noi on niin edullisiakin vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tässä tuotteet iski mieleen :) Nuo Yvesin tuotteet toki nostaa herkästi lukumäärää. Jos ensivuonna haluaisi tilata Yvesin joulutuotteita, voisi vain tilata marjaisen saippuan, jonkun body lotionin ja usein joulusarjoista heiltä löytyy myös kynttilät.

      Poista
  2. Esfolion naamiot on kyllä hyviä, mukava kun Prismassa ja S-kaupoissa on nykyään enemmän valikoimaa kun kaikki ei halua ostaa sitä perus-Lumenea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, on ihan hyvä nosto näissä tuotteissa. Juuri Eyenlip ja Esfolio on S-kaupoissa edullisimmat kasvomaskit. En itse edes lähtisi ostamaan mitään Lumenen sheet maskeja.

      Poista
  3. Onpa tässä kaikenlaista kivaa:) Mulla on tuosta samasta I love...sarjasta vartalovoi. Tuo Bernard Cassieren kuorintatuote kuulostaa erikoiselta. Muutoinkin tuotemerkki itselleni melko tuntematon. Four Reasonsin suihke pitäisi joskus testata.
    Kiva välillä käytellä tuollaisia kaikkia pikkupurkkeja tuotteista<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olekaan tainnut voiteita käyttää I love -merkiltä, mutta saippuan olen tainnut aiemmin jo käyttää. Tuotemerkki onkin ranskalainen beauty salong-tyylinen eli sitä ei myydä missään kivijalassa, sain tuotteet arpavoittona. Saisi jostain kauneushoitoloista myös Suomessa varmaan kotiin noita ostettua.

      Poista