Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

27 marraskuuta 2022

Jenkkien kulutusjuhlan hankinnat

Lyhyttä asiaa Black Fridaysta! Se meni itselläni niin, että sallin itselleni lähteä käymään kaupoilla juuri tuona päivänä. Budjetti - vähäinen. En halua juuri nyt tuhlata rahojani kosmetiikkaan tai vaatteisiin, vaan koitan säästää kaiken minkä voin. Minulle tämä kyseinen jenkkien kulutusjuhla on aiemmin tarkoittanut oikeasti hyviä tarjouksia, siis jotain 50% hintaan myyntejä. Nykyään tosi moni vain pitää yhden viikon vaikka koko valikoimaa -15% myynnissä. Jotenkin koko idea on mennyt pieleen. Päivitinkin mun Instagram tilillä jo viikko sitten, että voisko nämä yritykset hillitä itsensä ja odottaa edes sitä perjantaita. Kaikki turhat mainoskirjeet ja mainokset jotka hyppii somessa silmille on niin ärsyttäviä. Mutta toki, sallin itselleni lähteä kaupoille ja jotain minäkin ostin. Tässä siis lyhyesti ostosten esittelyä.


En ala enempää avaamaan, mistä tuotteet ostin, mutta kerrotaan lyhyesti. Ensiksi hankin 3 kappaletta Tonymoly I Am Peach Mask Sheet -kasvonaamioita. Nämä naamiot oli 1€ kappale! Nyt ehkä harmittaa, että ostin vain kolme. Mutta aika nopeasti tylsistyy samaan, eli kiva että pääsee vaihtelemaan tuotteita. Tuotteiden ovh 5,90€.
Tarvitsin uudet ripset ja tartuin näihin, kun oli jättipakkaus! Eylure Fluttery Light 117 ja tässä siis kolme kappaletta Light & Wisppy ripsiä. Tosi kauniita ja sopivan näyttäviä, kaari pitenee kivasti ulkonurkkaa kohti. Hintaa 10,75€ ja oikeasti hintaa tällä paketilla 17,90€, joten ei tässä oikeasti alennusta tullut niin paljon. Mutta kolmet ripset alle 11 eurolla on mielestäni kyllä edullisempi.


Lisäksi hankin itselleni pari lisäravinnepurkkia. Syön esimerkiksi kalaa liian vähän, koska miellän sen kalliiksi raaka-aineeksi, lisäksi inhoan vaikka uunilohen jälkeen sitä hajua joka asuntoon jää tuntikausiksi. Lysi Omega 3 purkki oli 6,30 € normi hinta varmaan paikasta riippuen 9-10 euron luokkaa. Bioteekin Superbiotiini oli 6,90€ ja sen normaali hinta myös jotain noin 8-12 euroa paikasta riippuen. Kiva ottaa nyt talvelle vähän biotiini kuuria hiuksiin, kun on muutenkin kylmempää ja viimaisempaa. 
Ostin siis nämä kaikki ihan kivijalassa, kuten tämän Calvin Kleinin T-Paidan. Se oli 15€ ja olisko se ollut normaalisti 30€ luokkaa. Se oli kiva croptop -leikkauksella oleva oversize paita, joka sopii vaikka salille näin talvella tai kivasti sitten kesällä myös ulos. Hihat oli sellaiset reilut, ettei ne mene minkään neuleen sisälle kivasti talvella, vaan jättää sitten näkyvät makkarat. Tämä oli oikeastaan poistotuote eikä edes Black Friday tarjouksessa, vaan oli "viimeiset kappaleet" poistorekissä. 

Hankitteko te mitään Black Friday tarjouksia?

6 kommenttia:

  1. Tosi hyvät hankinnat eikä selkeesti lähtenyt lapasesta sulla shoppailu :) Mä tein kaksi kosmetiikkatilausta, jossa toisessa lähti ehkä vähän mopo käsistä, ja lisäksi ostin alennuksesta jäsenyyden kuntosalille. Mun piti siis joka tapauksessa se jäsenyys hankkia, joten kannatti hyödyntää noi alet, kun sellainen kerran kohdalle sattui :)

    Tosi nätit noi Eyluren ripset! Tollaset wispies-tyyliset irtoripset on usein kaikkein kauniimpia mun mielestäni ♥ TonyMolyn naamiot on olleet kyllä lähes ilmaisia :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kyllä olisin halunnut ostaa jotkut nilkkurit ja erään tietyn pipon, mutta kenkiä ei löytynyt ja pipot oli loppunut :) Mutta oon todella tyytyväinen, että päästiin näinkin vähällä! Ois ehkä pitänyt tilata Adlibrikselta akryyli maalaustarvikkeita, jos ois saanut jonkun hyvän alen.
      Sullakin meni kuitenkin ihan maltillisesti, jos yksi hankinnoista oli niinkin hyödyllinen, kun salijäsenyys :D Mun mielestä nuo ripset ja kasvomaskit oli molemmat hintaan nähden edulliset ja kivat hankinnat!

      Poista
  2. Anonyymi28.11.22

    Hillityt ostokset sulla! Mä ostin lemppari yövoiteen, kun se oli -25% ja lahjapakkaus tuli vielä kaupan päälle. Lisäravinteita kans ostin, eli rautaa ja karnosiinia. Lisäksi ois tehny mieli ostaa vaatteita ja enemmän ihonhoitoo, mutta oikeasti mulla on jemmat aika täynnä ja alet ei ollut niin hyvät. Ai niin kivijalasta eli Kicksistä kävin kattomassa Anastasian sitä uutta pikkupalattia ja se lähti mukaan alella. Se oli ainut turha ostos, mutta saan siitä kyllä paljon iloa. Oli tosi laadukas paletti ja just hyvä reissuun. T.helsingin anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sullakin taisi mennä ihan tarpeeseen ostokset, voide ainakin kuluu nopeammin kun paletti - mutta jos tuollaisesta ABH:n paletista saa noin hyvän alen se melkeen kannattaa hankkia just sillon :) Kicksillä tulossa luukku-kalenteriin yksi ABH:n paletti joten pistin jo tuon päivän kalenteriin. Toivottavasti niitä on vielä jäljellä, kun pääsee myymälään.

      Poista
  3. Maltilliset ja järkevät ostokset! Mä tein vaan ICIW ja Bearel tilaukset. ICIW tilaus oli hyvä, kahdet housut oli halvemmat kuin yhdet yksinään normaalihinnallaan! Bearelilla kans hyvät alet ja tarpeellista ostin. Oletkauniiseen meinasin sortua mutta pidin järjen päässä. Omegaa pitäisikin ostaa, ihan olen taas unohtanut!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taisin myös viime BF:nä tilata 1 housut ja kaksi paitaa heiltä. Hinnat oli tosi maltilliset :) Kiva, että Bearelista tuli löytöjä! Ja hyvä, että maltoit mielesi etkä tilannut extraa! Vaatii vähän malttia keskeyttää tilaaminen jos ostoskoria on jo suunnitellut selaillessa verkkokauppaa :D

      Poista