Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

14 marraskuuta 2022

Esittelyssä kolme COSRX Propolis sarjan tuotetta

* saatu ilmaistuote

Olin vähän jo kaivannut saavani jotain uutta testiin ja sitten sain, ihanan näytelähetyksen Bearelilta. Olen tykännyt kauheasti Korealaisen kosmetiikan tuotteista ja olen niihin hurahtanut täysin nyt 2022. Mulla on vähän tapana tehdä asioita myöhemmin, kun sillon trendi-aikaan. Olen ottanut K-Beautyn kasvojenpuhdistus menetelmän vankkaan käyttööni sekä jatkanut aina vain uusien erilaisten tuotteiden hankkimista kokeiluun. Mulla ei taida oikeastaan olla kuin K-Beauty tai J-Beauty tuotteita tällä hetkellä kasvojen puhdistuksen ja seerumien osalta käytössä. 

Esittelyssä nyt kolmen Propolis sarjan tuotteen esittely brändiltä COSRX. Propolis on mehiläiskittivahaa ja se on antibakteerista. Suosittu Propolis-sarja tekee ihosta hehkuvan ja sileän, ja sarjaan kuuluu monta tuotetta. Mielestäni näistä voi kertoa jo paljon muutaman käyttökerran jälkeen, eli miten ne reagoi iholla ja pidänkö tuotteista ylipäätään. Näistä kyllä pidin kaikista, propolis ja hunajatuotteet ovat minulle ihan uusi tuttavuus. Sarjan tuotteet ovat hajusteettomia.

*COSRX Full Fit Propolis Lip Sleeping Mask 25,90€

Huulivoide, joka ravitsee ja kosteuttaa sekä suojaa huulia. Sisältää propolista,  sopii erityisesti yönaamioksi, mutta voi käyttää myös huulivoiteena. Koostumus on paksumpi ja tästä syystä se sopii juuri yönaamioksi ja hoitaa huulia yön läpi. Tehoainesosissa löytyy propolis ja hunaja, jotka antavat helpotusta ja kosteutusta kuiville huulille. Huulirasvassa on peräti kuuden eri hunajan yhdistelmä ja näiden lisäksi myös auringonkukkaöljyä ja sheavoita.

Minusta tuntuu, että omat huuleni ovat hieman kuivat juuri nyt, joten tämä saattaa tulla kyllä ihan päivä käyttöön myöskin. Olen yleensä käyttänyt vain normaalia huulirasvaa yötä vasten, tai välillä bebantenia. Mutta tämä onkin ihana tuote. Tykkäsin siitä heti ensilevityksen jälkeen. Tuote kuin sulaa huulille ja kestää pitkään, ennenkuin se katoaa huulilta. Ihanaa saada tällainen täsmä-tuote yötä vasten huulille. Olen kyllä käyttänyt tätä yötä päivää, sillä pidän tämän todella paksusta koostumuksesta. Ihan uusi lemppari purkki-huulirasvojen maailmasta! 

*COSRX Full Fit Propolis Light Ampoule 34,90€

Kosteuttava tehotiiviste, joka auttaa vahvistamaan ihoa ja rauhoittamaan punoitusta. Sisältää korkean määrän, 83,3% propolista. Tuote on hajusteeton ja se sopii kaikille ihotyypeille. Tuote on tiivitseysti rauhoittava glow-seerumi. Tuote antaa iholle ravitsevia aineita, hehkua ja sileän tuntuman. Kyseessä on COSRX:n bestseller, joka toimii ympäri vuoden iholle. Tiiviste imeytyy nopeasti, eikä se tahmaa. Sopii hyvin punoitukseen taipuvalle, elottomalle ja kuivalle iholle. Propolisuute on luonnon ainesosa, se sisältää antioksidantteja ja vitamiineja. Tuote sisältää vain 11 ainesosaa, joista suurin osa on propolisuutetta, lisäksi tuotteesta löytyy myös hyaluronihappoa sekä pantenolia (B5-vitamiini). Kaikkien ominaisuuksien kanssa tämä tiiviste rauhoittaa ärtynyttä, punoittavaa ja tulehtunutta ihoa. Kosteuttaa ja ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja parantaa sekä vahvistaa ihon suojakerrosta.

Itse olen käyttänyt tämän suihkun jälkeen illalla heti hoitonesteen tavoin. Sitten myöhemmin olen jatkanut ihonhoitoa laittamalla seuraavaksi esittelyssä olevan propolis sarjan yönaamion. Eli nämä kaksi sopivat hyvin käytettäväksi yhdessä iltaisin! Tehotiiviste sopii myös meikin alle ja kokeilin tätä pari kertaa. Ei rullannut, joten mielestäni sopii hyvin. Käytänkin usein vain rasvaa tai seerumia meikin alla enkä ole niinkään primereihin hurahtanut. Purkki onkin kaiketi muovia eikä lasia, mutta se näyttää aivan lasiselta. 



Tämä Propolis sarjan Honey Overnight Mask -yönaamio on aivan ihana! Tuote sisältää propolista 87%, hunajaa ja pantenolia. Koostumus on kevyt ja vähän geelimäinen, ennemmin kuin voidemainen. Se on herkän ihon tehokosteuttaja ja sopii myös akne- ja couperosaiholle. Overnight Mask on rauhoittava ja se kosteuttaa kasvoja, kuviaihoinen voi käyttää 3in1 tuotteeksi soveltuvaa yönaamiota ohuelti myös päivävoiteena tai poispestävänä kasvonaamiona. Yönaamiona tuote ehtii vaikuttamaan kasvoilla pitkään ja sen ainesosat pääsevät vaikuttamaan kasvoissa kunnolla. Propoliksen ja hunajan lisäksi tuote sisältää myös adenosiinia, hiivaperäistä kosteuttajaa joka madaltaa juonteita ja pehmittää ihoa. Lisäksi tuotteesta löytyy tutumpaa hyaluronihappoa, B3 vitamiinia ja mehiläisten kittivahaa. 
 
Todella mahtavaa, että tuote sopii kolmeen eri tarkoitukseen! Käytin tätä yötä vasten ja yllätyin, miten vähän tuotetta tarvitsee käyttää. Otin siis sitä hieman liikaa ensimmäisellä kerralla, se levittyi todella hyvin ja oli todella kosteuttavaa. Aamulla kasvot oli todella ihanan silkkisen tuntuiset, tästä tuli uusi suosikki. Minulla ei ole pitkään aikaan ollut erillistä yövoidetta kasvoille, mutta mä taidan hankkia tätä jatkossa. Pidin tuotteesta heittämällä todella nopeasti ja on ollut jo joka yö käytössä siitä päivästä lähtien, kun sain Overnight Maskin käsiini. 

Tuotteet saatavilla Bearelin verkkokaupasta sekä kivijalkaliikkeistä Kampissa ja Itiksessä.

6 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita, ottaisin itsekin mielelläni vastaan <3 käytän päivittäin K-Beautya, käyttänyt jo siitä asti kun niihin hurahdettiin. Mehiläispropoliksen tehoon uskon koska sain kaveriltani ( mehiläistarhaaja ) propolisuutetta ja sitä kun ottaa flunssan tuntuessa niin kylläpä auttaa! Etanatuotteet on omia suosikkeja korealaisesta ja COSRX yksi lempimerkkejäni <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. COSRX oli toki jo tuttu ja nää kaikki tuotteet on niin laadukkaita ja lunastaa merkin maineen täydellisesti :) Mä hurahdin tosiaan vasta viime-tänävuonna vasta kunnolla K-Beautyyn. Tulen ostamaan aika suurella todennäköisyydellä tätä Honey Over Night Maskia uudestaankin. Kaikki kolme on ollut nyt heti päivittäisessä käytössä, tykkään!

      Poista
  2. COSRX:n tuotteet on ihania ja nää kuulosti kaikki loistavilta<3 Oon käytellyt enemmän niitä COSRX:n etanatuotteita, mutta täytyy pitää nää propolistuotteetkin mielessä. Toi yönaamio varsinkin kuulostaa tosi hyvältä! Hyvät yönaamiot on oikeesti ihan älyttömän loistavia :) Ihanaa kun säkin oot hurahtanut korealaiseen kosmetiikkaan, on meinaan tosi kiva aina lukea muiden k-kosmetiikkapostauksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla onkin just Mizonin Snail tuotteita, mutta COSRX:ltä pitäs niitä kans testailla. Mizon on kyllä toinen suosikki brändi K-Beautystä ja olenkin kaikki tuotteeni myös niistä ostanut Bearelilta :) Kiva, että löytyy markkinoiden parhaat tuotteet samasta paikasta. Yönaamio teki myös viimeyönä tehtävänsä.

      Poista
  3. Olipa ihanan kuuloisia tuotteita<3 Tykkään itsekin todella paljon K-Beautysta ja on aina kiva lukea niistä. Kiva kun näissä on hunajaa, tykkään todella paljon hunajasta kosmetiikassa. Täytyy pitää tämä sarja mielessä kun jotain lähtee hankkimaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! En ole käyttänyt aiemmin tuotteita, joissa olsii hunajaa. Pidän näistä kuitenkin tosi paljon, ja uskon, että tulen hankkimaan näitä uudestaan :)

      Poista