Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

18 lokakuuta 2022

Yves Rocher, joulukalenterin luukut 1-12

 

Olin niin valmis odottamaan joulun 1. päivään kalenterin avaamista, mutta sitten tuli pari juttua, joiden takia muutin mieleni. Ensimmäinen oli luokattoman huono arvio tästä kalenterista Me Naiset lehden artikkelissa, minkä takia sisältö alkoi kiinnostamaan. Toinen oli jonkun ystävän kommentti, että avaisi kyllä kalenterin heti, kun se saapuisi kotiin.

Mietinkin siis, että avaan tämän kalenterin jo ennen joulua, sillä luulen ostavani toisen kalenterin vielä Black Fridaysta esimerkiksi itselleni. Joten sovin itseni kanssa, että joulu tuli hieman aiemmin tänävuonna. Avataan nyt puolet kalenterista ja myöhemmin loput!

Tästä jatkamalla näet kalenterin tuotteet!


1. Soothe Foam Mask with Organic Chamomile 30ml,
rauhoittava ja vaahtomaisen koostumuksen omaava kamomillamaski.

2. Milky Almonds Hand Cream 30ml,
ihana mantelin tuoksuinen käsivoide. Tämä tulee varmasti omaan käyttööni.

3. Wonderful Shea Ultra-Rich Shower 30 ml,
in-shower käyttöön olevasuihkuvoide. Kehuttu verkkosivuilla ihanan tuoksuiseksi. Kokeilen!

4. The 2in1 Makeup Removing Micellar Water 50ml,
mikrolevää sisältävä kasvovesi. Puhdistaa meikin ja jättää raikkaan tunteen. Taatusti käytän!

5. Balm Shampoo 50 ml,
korjaava shampoo, joka sisältää jojobaöljyä. Auttaa hoitamaan hiusta koko pituudelta.

6. Rouge Elixir Lipstic, sävy 12 Satine
Runsaspigmenttinen ja hoitava huulipuna. Olen jo testannut tätä, menee joulun aikana. On todella punainen sävy. Vaatii huultenrajauksen, sillä on pehmeä huulipuna joten tulee muuten leviämään.

7. Milky Almonds Bath & Shower Gel 50ml,
mantelin tuoksuinen joulukauden saippua. Parasta YR:n kalentereissa on se, että ne sisältää näitä kausituotteita! Otan heti jo joulun alla käyttöön.

8. The Ultra-Fresh Cleansing Gel 30 ml,
kasvojen puhdistukseen. Pitäisin siitä, että kasvoputsarit saisi aina pienemmässä koossa, niin pääsisi useammin käyttämään jotain uusia tuotteita. Tulee varmasti käytettyä tämä tuote.

9. GoGreen Glitter Top Coat 5ml,
tällä kertaa kalenterin ainoa kynsilakka. Tämä kaunis beigen kultainen glitterinen top coat jää ehdottomasti omaan käyttööni. Mukava pieni koko plussaa.

10. The 3in1 Cleanser, Scrub & Anti-blackhead 30ml,
puhdistaa, kuorii ja vähentää ihon rasvaisuutta. Sisältää viilentävää piparminttua, tämä menee eteenpäin.

11. Recover Sleeping Care 7ml,
minikokoinen seerumi ilmeisesti. Sisältää paljon ihoa korjaavia ainesosia. Lahjaksi menee.

12. Botanical Balm 30 ml,
monikäyttöinen hoitotuote. Sopii levitettäväksi pyyhekuiviin hiuksiin ennen harjausta, tai kuiviin hiuksiin tai yöksi naamioksi. Tämä tullut aiemmin, joten menee eteenpäin.

10 kommenttia:

  1. Katselin jo aiemmin Youtubesta videoita tästä kalenterista ja minusta tämä on hyvä ja harkitsin tämän hankkimista jopa itsellenikin. :D Hinta-laatusuhde vaikuttaisi olevan kohdallaan ja minusta tämä sisälsi hyödyllisiä tuotteita. Noh, kaikki arvosteluthan on tietysti makuasioita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah hyvä, että joku jo tiesi sisällön :D Kyllä siis vain harva tuote lähtee eteenpäin, minusta oli selvää, että näin edullinen kalenteri sisältää lähinnä minituotteita :)

      Poista
  2. Ei niihin arvosteluihin kannata aina uskoa :D ja miks menit avaamaan, ei saa ennen joulukuuta :DD mulla on se Kicks kalenteri enkä ole räpeltänyt sitä yhtään. Toinen on tulossa. Minusta tässä on tosi hyvä sisältö ja liki kaikki tulis käyteltyä, ehkä tuo kynsilakka on sen värinen etten tykkäisi. Mutta hyvä sisältö eikä kantsi uskoo aina kaikkia arvosteluja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis oli kyllä aika erikoiset arvostelut heiltä :D Mutta luulenpa että tulen vielä jonkun toisen kalenterin hankkimaan ja sen säästän sitten joulun jännittelyihin! kynsilakka ihan ok, menee hyvin toisen lakan päälle pienenä holona <3 Kyllä näistä lähes kaikki tulee ihan omaan käyttöön!

      Poista
  3. Olen ostanut useampana vuonna tämän kalenterin ja sillä tavalla ei nyt mitään uutta tarjoa (paitsi kausituotteet), kun aika paljon näissä pyörii ne samat esim. huulipunakin on samassa sävyssä joka vuosi, mutta onneksi pakkauksilla on leikitelty ja ei ole niitä peruspakkauksia :D

    Perustuotteita, joita on helppo käyttää ja tietenkin tutustua sellaisiin tuotteisiin, joita ei välttämättä itse ostaisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis oliko oikeasti sama sävy, ehkä nimi oli huulipunalle eri 2020 :) Silloin en tainnut pitää, oli niin paljon huuli tuotteita. Mutta just tosiaan jos haluaa brändin kanssa tutuksi, niin onhan tämä oiva tapa tutustua tuotteisiin <3

      Poista
  4. Mun mielestä tää sisältö näyttää tähän asti tosi kivalta! Mutta toki mä en ole tätä kalenteria koskaan tilannut enkä vuosiin muutenkaan mitään Yvesiltä, eli tuotteet on itselle kaikki uusia :) Nyt alkoi vähän jopa kiinnostaa, että mitä siellä lehdessä sitten oikein on tästä kalenterista sanottu :D Mun mielestä tässä kalenterissa vaikuttaisi hinta-laatusuhde ainakin olevan oikein kohdillaan ja toi kalenterin ulkoasu on tosi kaunis ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linkki: Avasimme 8 kosmetiikkajoulukalenteria ja arvioimme sisällöt – yksi sai täydet 5/5 pistettä, mutta yksi ei todellakaan ollut hintansa väärti

      Tää on musta kyllä ollut tosi hyvä kalenteri, ja loppupuolisko myös avattuna ja mielestäni kivoja tuotteita :) Hyvä hankinta on ollut!

      Poista
  5. No tämähän näytti hyvältä! Ainoana tuo huulipuna ei ehkä olisi minun makuun, mutta muuten täysin käyttötuotteita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep :) No säästin tuon punan, ei ainakaan tarvii ostaa, sit ku joskus yhden kerran tommosta kaipaisi!

      Poista