Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

30 syyskuuta 2022

Vastauksia esitettyihin kysymyksiin

Aiemmasta synttäri-postauksesta sain kysymyksiä joita sai esittää vapaasti. Otin kaikki kysymykset joihin blogissani haluan vastata Mukaan. Toteutetaan siis Q&A postaus blogissa! Toivottavasti vastaukset kiinnostaa, tästä postauksesta saikin ihan kivan ja tuli sellaisia aiheita, joita ei tulisi mietittyä ilman, että ne tulevat kysytyksi. Koitetaan myös syksyn aikana toteuttaa syyshaaste Tainan blogista.

Vapaat aiheet


Onko sinulla lemmikkejä tai ollut? Kyllä! Mulla on juuri nyt 2,5 vuotia Schipperke narttu Vappu. En pystyisi mitenkään luopumaan lemmikistä arjessani enää, sillä meillä vain on niin ihanaa. Vappu on tavallaan mun lapsi, mutta silti loistava lenkki ja retkikaveri + täydellinen lämpöpatteri kylminä talviöinä.

Lempielokuva? Mun lempielokuva on The Great Gatsby 2013, leffa on vain niin romanttinen, dramaattinen ja taiteellinen. Pidän myös hurjasti saman ohjaajan elokuvasta Elvis 2022.

Mitä teet työksesi? Olen juuri tällä hetkellä assistenttina joten työssäni käsittelen erilaisia pyyntöjä, jotka toteutan tai teen tilauksia, joiden hoitamisesta ja jakamisesta vastaan. Sain siis juuri hiljattain aivan pienen ylennyksen. Lisäksi teen myös business to business tyyppistä asiakaspalvelua sen osan ajastani kun ehdin.




Lempikirjasi? Rakastan eritoten lapsuudestani Harry Potter kirjasarjoja, koska fantasia puree minuun, olen harkinnutkin lukevani Game of Thrones kirjat. Pidän meinaan TV-sarjasta melko paljon! Aiemmin miettiessäi mitä teen elämälläni luin myös Henriikka Rönkön Mielikuvituspoikaystävä ja Bikinirajatapaus kirjat, ne on kyllä sopivan satiiriset ja hauskat -ja antoi näkökulmia.

Mikä saa sinut syksyllä pysymään pirteänä? Todella vaikea kysymys, ehkä ei kyllä ole mitään yhtä asiaa. Kultaiset ohjenuorani olisikin, riittävä ulkoilu ja raittiin ilman saaminen, mukavien asioiden suunnittelu/tekeminen/odotus, kynttilöiden polttaminen ja villasukkien käyttö :¨)




Kauneus-aiheiset kysymykset

Mikä on kallein kosmetiikkatuote, jonka olet ostanut? Vähän riippuu tietysti mistä tuotteesta on kyse, mutta epäilemättä se on GUCCI Bamboo EdP tuoksu 30 ml. Tuohon aikaan, siis vuosia sitten, kun tuoksu tuli se maksoi varmaan jotain 75 € tuossa koossa! Nykyään tämä näyttää olevan alkaen 55 euroa riippuen ostopaikasta. Mutta joskus olen kyllä ostanut myös Diorin huulikiillon ja se maksoi silloin noin 42 € joten sen kokoiseksi tuotteeksi on noussut varmaan litrahinta korkeimmilleen.




Onko sinulla jokin luottotuote, jota olet käyttänyt vuosikausia etkä koskaan vaihtaisi toiseen vastaavaan tuotteeseen? Ehdottomasti Garnier Skin Active 2in1 silmämeikinpoistoaine 125ml, jota kyllä moni muukin hehkuttaa. Olen toki kokeillut muitakin silmämeikinpoistotuotteita, joita kauneusboksit ovat tuoneet tullessaan, mutta en ostaisi enää mitään muuta silmämeikinpoistoainetta kuin tätä kyseistä!

Mikä on suosikki sävymaailmasi meikeissä? Tehdessäni silmämeikkiä sanoisin, että punaisen ruskeat ja syvät tummat sävyt ovat lemppareita. Kaikki murretun punan, ruskean, beigen tai harmaan murretut sävyt on kyllä mieluisia. Mutta jos teen jotain muuta kuin tavanomaista arki- tai viikonloppumeikkiä, esimerkiksi juhlameikkiä, tykkään käyttää etenkin violettiä tai vihreää luomiväriä.


Mikä on ensimmäinen kosmetiikkatuote, mitä itse halusit kokeilla? Olen ensimmäisen kerran käyttänyt joko kulmakynää ja piirtänyt kerran kulmakarvat kotona joskus 13 vuotiaana just ennenkuin joku kaveri tuli kylään. Mun äitikin nauroi, kun tulin ulos, piirrettyäni mielestäni upeat kulmakarvat. Käytin myös joskus ihan ekana varmasti Oriflamen luomiväriä äidiltä, missä oli todella pigmenttinen kaksivärinen kiekko. Siinä oli vaaleansininen ja tummansininen luomiväri. Vielä välillä mietin, mistä saisi niin hyviä luomivärejä.. 

Käytkö kosmetologilla? En käy! Olen todella perehtynyt itse oman ihoni hoitoon, eikä minun lapsuudessa tai teini-iässä ollut normaalia käyttää rahaa kampaajaan tai kosmetologiin. Joten olen tottunut hoitamaan kaiken itse. Kävin tänäkeväänä ensimmäisen kerran kasvohoidossa, johon valitsin itselleni RF-Cyro kasvohoidon, jossa tehtiin ensin kuuma ja sitten kylmäkäsittely, sisälsi myös puhdistuksen, kuorinnan, seerumin ja loppuvoiteen. Itse hoito oli lämmintä tai kylmää kasvojen hierontaa RF-taajuuksia lähettävällä laitteella. Hoito maksoi 125 euroa enkä itse mielestäni nähnyt jälkikäteen mitään muutosta kasvoissa.

Lempituotteesi markettikosmetiikasta? Edulliset eyenlip tai Naturel kasvomaskit, ziajan tuotteet tai Aussie hiustenhoitotuotteet. Rakastan myös Garnier Hair Food sarjan tuotteita. Myös edulliset Catrien tai essencen meikit ovat aivan ihania ja mielestäni yhtä hyviä tuotteita. Tietysti Maybellineä ja Lorealia saa myös marketista, ja molemmilta brändeiltä olen ostanut tuotteita käyttööni. On siis monta hyvää brändiä. Mutta ehdottomasti nuo edulliset kasvomaskit + Aussien hiustenhoitotuotteet näistä parhaat jos pitää valita.


Aiotko ostaa kosmetiikka joulukalenterin? Kyllä ja ostinkin jo, tässä postausta Yves Rocher joulukalenteriin 2022.

Mikä oli ensimmäinen kosmetiikkatuote, jonka ostit itse? Valitettavasti aikanaan se ei varmaan ole juurikaan jäänyt mieleeni. Uskoisin sen olevan kuitenkin jokin huulikiilto tai Viva La Divan yksittäinen luomivärinappi, jonka ostin mielestäni jostain Ruotsinlaivalta itselleni.

Jos sinun pitäisi pärjätä arkipäivä vain viidellä tuotteella, mitkä ne olisi? Meikkivoide, puuteri, huulirasva, kulmakynä ja ripsiväri. Kyllä näillä selviäisi, jos ei olisi sellaista tilannetta, että ei ehtisi suihkuun ja elänkin välillä ihan meikittä arkisin. Toki käsirasvaa voisi jäädä ikävä tai voisi vielä haluta laittaa hieman puuteria tai luomiväriä, mutta kyllä ilmankin niitä pärjää. 


Mitä lopetettua tuotetta olet jäänyt kaipaamaan? Juuri tällä hetkellä aivoni hetken löi tyhjää, mutta mieleeni tuli yksi Loreal Elvital hiustuote, joka oli pinkki eliksiiri jota sai suihkittua hiuksiin. Nykyisissä tuotteissa ei ole vastaavaa. Tätä käytin paljon joskus 18-20 vuotiaana. Myös got2b Volumaniac Root Lifting Spray on jo kokonaan lopetettu.. Myös Diorskin Nude sarjan meikkivoide oli joskus ihan lemppari mutta ei taida olla mikään uusi Diorin meikkivoide tätä lähellä.

Mikä on lempituoksusi? Juuri nyt mun lemppari tuoksu on ehdottomasti Escadan Candy Love. Aion esitellä mun kaksi Escada tuoksua pian ilmestyvässä postauksessa, joten jätetään tämän tuotteen avaus siihen kirjoitukseen tarkemmin.

8 kommenttia:

  1. Tälläinen postaus oli kiva lukea, pitäisköhän itsekin toteuttaa vastaava :) mä käytin ensimmäisinä meikkeinä ehkä YR:n meikkejä tai sitten Anytimeä. Gemey oli kans silloin ja joku Arcancil tmv jossa oli vaaleansininen/sininen pakkaus. Horisenko omiani, liekkö kukaan muistaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tehdä, just näin voi kysyä semmosia juttuja joita haluaa tietää eikä muuten tulisi juuri vaikka kertoneeksi blogissa :) Kiva myös muistella, mitkä on ollut just ekoja meikkejä joita on käyttänyt. Meillä on noin 10 vuoden ikäero niin itse en muista näistä merkeistä mitään :D

      Poista
  2. Sait kivoja kysymyksiä, näihin oli tosi mielenkiintoista lukea vastaukset :) Munkin on itse asiassa pitänyt lukea noi Game of Thrones -kirjat, vaikken itse sarjaa ookaan katsonut paria jaksoa enempää :D Aloin katsoa sitä joskus, kun olin vähän "herkillä" eikä se kaikki kuolema yms. oikein sopinut mulle siihen aikaan vaan se lähinnä ahdisti. Nyt on vähän toinen tilanne niin voisi koittaa sen sarjankin katsoa!

    Mä tykkään käydä kosmetologilla kasvohoidossa, mutta käyn siellä ihan liian harvoin. Ei siellä mitään ihmeitä koskaan tapahdu, mutta tälläkin hetkellä mulla on ihohuokosia niin tukkeessa, etten saa niitä itse puhdistettua ja pitäisi käydä senkin takia kasvohoidossa. Vihaan vaan sitä ihonpuhdistusosiota, kun silmät vuotaa väkisin vettä, kun se tuntuu niin ilkeeltä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Mä itse ymmärrän, että toi sarja ja kirjat ovat varmasti aika rankkoja. Mutta etenkin sarja on todella upeasti kuvattu ja kaikki maaginen saa mut aivan liikuttumaan siinä välillä. Sain just yhden kirjan luettua tänävuonna ja nyt on yksi pokkari aloteltu, jos saisin sen loppuun voisi miettiä noiden Got kirjojen lukemista. Nyt on taas vähän takunnut, kun ei ole ollut oikein aikaa.

      En ole koskaan käynyt missään kunnon puhdistuksessa, tuossa tehtiin vain perus putsaus ja kuorinta minkä itse otin. En tiedä olisiko sitten kiva joskus käydä ultraääni puhdistuksessa ja vaikka mikroneulauksessa, koska ilmeisesti juuri mikroneulaus olisi semmonen ihon värejä tasaava ja jokseenkin nuorentava.

      Poista
  3. Näitä oli kiva lukea :) Mietin omia meikkikokeiluja ja saattaa ehkä hieman hävettää ne kirkuvan väriset luomivärit joita joskus laitoin joihinkin erityistilanteisiin. Meillä äiti ei osannut minua neuvoa, kun ei käytä juuri muuta kuin ripsiväriä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis jep ihan ne ekat meikit joskus 12-13 vuotiaana huhhuh :D Muistan kaikenlaista järkyttävää, olisivat saanut enemmän patistaa semmoseen luonnolliseen tyyliin.

      Poista
  4. Olipa kiva postaus :) Mulla on markettikosmessa aika samat suosikit ja tuo silmämeikinputsari on best ever!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että pidit! Pitäis enemmän suosia edullista kosmetiikkaa, säästyisi myös rahat.

      Poista