Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

05 syyskuuta 2022

V 10 Plus kokeilussa kuorinta, geeli ja puhdistusaine

* kirjoituksen tuotteet saatu 


Kirjoitin aiemmin elokuun alun puolella V 10 Plus seerumeista ja sain itseasiassa myös sarjan muita tuotteita käyttöön, ja ajattelin että kokeilen niitä myös rauhassa ja kirjoitan niistäkin esittelyä. Olen nyt käyttänyt muuten seerumeista säännöllisesti Pycnogenol seerumia joka tasaa parhaiten ihonsävyä ja koen, että se on hyvä seerumi näin kesän jälkeen tasaamaan auringon tummentamia pisamia ja muita ihon värivirheitä.

Tuotetta myy Apteekit, Sokos, Emotion ja V 10 Plus Shop



*V 10 Plus Soothing Cleansing Milk 100ml
Ihanan sitruunaruohon tuoksuinen puhdistusmaitotuote, joka puhdistaa hellävaraisesti kasvot ja silmämeikin. Puhdistusmaito sisältää myös oliivi- ja maissiöljyä ja e-vitamiineja. Maissiöljyn linolihapot imeytyvät ja aktivoivat ihon toimintoja. Tuotteessa on lisäksi ikääntymistä ehkäisevää artisokan lehtiuutetta ja retinolipalmitaattia, mikä on yksi a-vitamiinin muoto. Tuotteessa on sitruunanruohouutetta mistä kaunis tuoksu tulee.

Pakkauskoko on tällaiseksi tuotteeksi ihan reilu mielestäni, tuubi on aika iso ja se kestää useamman kuukauden päivittäisessä käytössä. Koska J-Beautyssä ei ole tapana tehdä 2. puhdistusta, niin käytössä on vain yksi putsari ja sen tulisi olla hyvä ja tehokas. Olen putsannut tuotteella yksittäin ja kaksoispuhdistuksessa saadakseni parhaat kokemukset. Tämä ehdottomasti toimii paremmin mielestäni 2. puhdistuksen jälkimmäisenä tuotteena.

Jos tällä pesen yksittäin kasvot, en kyllä saa kunnolla vedenkestävää eyelineriä tai ripsiväriä irtoamaan. Tuotteen esitteessä lukee "jopa vedenkestävä silmämeikki", mutta itse en nyt näin kokenut. Tämä on myös melko arvokas, 100ml pakkaus on noin 33€, mutta tämä on myös heittämällä parhaan tuoksuinen kasvojenpuhdistustuote, mikä mulla koskana on ollut. Uskon että voisin ostaa tätä kaksoispuhdistukseen jostain tarjouksesta Emotionilta, koska tuoksu on ihana ja tuote on miellyttävä käyttää.



*V 10 Plus Water Based Peeling 50ml
Kuorintageeli, joka poistaa kuolleen ihosolukon ja epäpuhtaudet tehokkaasti ja kirkastaa ihoa välittömästi. Tuotteen tehoaineet reagoivat kuolleen ihon kanssa nopeasti ja irroittavat kuolleen ihon solukon kasvojen pinnalta ja lyhyessä ajassa näet tulokset kasvoja hieroessasi. Sisältää myös riisinkuori- ja merileväuutteita, jotka kirkastaa sekä kosteuttaa ihoa. Vesipohjainen tuote sopii herkällekin iholle ja sopii päivittäiseen käyttöön. Levitä tuote puhtaille ja kuiville kasvoille, kuivin käsin, ja anna vaikuttaa viisi sekunttia ja voit sitten alkaa hieromaan pyörivin liikkein sormenpäillä. Geeli huuhdellaan pois ja käytetään 1-3 kertaa viikossa. Sopii myös rohtuneille huulille.

Olen käyttänyt vastaavaa K-Beautyn tuotetta joka ei muuten ole niin hyvä kuin tämä! Hinnassakin on toki eroa, tätä 50ml arvo 36€ tai 100ml pakkaus 48€. Pidin tästä enemmän. On kyllä hyvä, mutta toki arvokas. Jos tykkää näistä tuotteista, niin kannattaa heti satsata isompaan, se tulee edullisemmaksi. 
 
Tämä on tosi hellävarainen, ei kirvele, polta, ei tuoksu miltään ja on oikeasti aika kiva. Seerumien tai tehohoitojen imeytymistä voi parantaa tekemällä just tällaisen kuorinnan ennen tuotteiden levitystä. Tätä siis kannattaisi käyttää viikottain, mutta tuppaan usein unohtamaan kasvojen kuorinnan. Tätä tehdessä näkee myös heti, kun liat irtoavat kasvoilta. Pidän myös näistä siksi, ettei niissä ole ollenkaan mekaanista hankausta joka vahingoittaisi ihoa.



*V 10 Plus Deep Moist Gel 50ml
 Hyvin kosteuttava ja tehokas neljää eri hyaluronihappoa sisältävä kosteusvoide kasvoille. Pehmentää ja kosteuttaa ihoa ja ehkäisee ryppyjä. Neljän eri hyaluronihapon molekyylit vaihtelevat ominaisuuksiltaan ja tuotteesta löytyykin hyaluronic acid, sodium acetylated hualuronate, hydrolyzed hyaluronic acid ja hydroxypropyltrimonium hyaluronate. Hyaluronihappo sitoo itseensä kosteutta ja kiintyy ihon pintaan kosteuttaen tehokkaasti, eri molekyylirakenteet auttavat ihoa kosteutumaan ihon eri kerroksilta. Tuote sisältää myös japaninruusua, aloe veraa ja Yuzu.sitruunaa.

Tuote on täysin hajusteeton ja väritön ihan semmosta geeliä vain. Tuotetta vain pienikin määrä riittää koko kasvoille. Olen pitänyt vartalogeeleistä joten tätä oli ilo päästä kokeilemaan. Voisin käyttää kasvorasvojen sijaan kasvogeelejä! Tuote levitetään kasvoille seerumin jälkeen ja toimii hyvänä viimeisenä vaiheena ihonhoidolle. Sen jälkeen kasvoille sopiikin jatkaa meikkaamalla/aurinkosuojalla, miten itse hoidat rutiiniasi. Tämä sopii myös mielestäni yöksikin kasvoille kesä-aikaan ja niin käytinkin tätä usein.
 
Tuote on arvokas, 45€ tämä 50ml pakkaus. Tämä sisältää monta eri hyaluronihapon muotoa ja on myös kosteuttavan oloinen eikä tästä jäänyt mitään huonoa sanottavaa käytön jälkeen. Suosittelen, jos haluaa kokeilla laatutietoista kosteutusta kasvoille vähän arvokkaammasta hintaluokasta.


On ollut ilo tutustua tähän brändiin ja näytteisiin! Mulla on nyt kyllä paljon tuotteita taas pitkälle aikaa käytettäväksi, mikä on tietysti ilo - kun koittaa säästää asumuksiin ja muuhun myös rahaa harrastuksiltaan. Lisäksi V 10 Plus tuotteista ehdottomasti korvan taakse menee varmaan A-vitamiini seerumi + tuo putsari, voisin ne ostaa ainakin uusiksi. Myös tuo kuorinta oli mieluinen ja voisin sen uusia myös!

8 kommenttia:

  1. En ole ikinä kokeillut V10 tuotteita mutta vaikuttavat kiinnostavilta. Tuo kuorinta olis varmasti ihana tuote, mä kuorin ihon monta kertaa viikossa koska se menee niin helposti tukkoon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. V 10 Plus tuotteisiin on kyllä ollut mukava tutustua. Tulen varmasti vielä kokeilemaan uutta seerumia, jota seerumitesti ei suositellut - itseasiassa tällä viikolla taitavat olla Sokoksella kampanjassa. Lisäksi, kun joskus olen käyttänyt nuo hellät kuorinnat loppuun, niin tulen ostamaan tuon V 10 Plus Water Based Peelingin jota tässä esittelin, se on ihana!

      Poista
  2. Mulla ollut myös sarjan seerumi ja tuo geeli käytössä (parasta aikaa) ja ihana tuote <3 Tuo kuorintageeli on varmaan myös kiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi geeli kyllä ihanan viilentävä kesällä, käytän nyt jo paksumpia voiteita lievän atooppisen ihon vuoksi kasvoille niin säästän geelistä loput heti kesän alkuun :)

      Poista
  3. Mielenkiintoisia tuotteita :) Putsari kuulostaa herkullisen tuoksuiselta, mutten usko että osaisin luopua itse kaksoispuhdistuksesta :D Vaikka tokihan ton voi ottaa siihenkin osaksi, vaikka tuote onkin tarkoitettu "yksinään" käytettäväksi. Geelimäiset kasvovoiteet on itselle tosi mieluisia kesäisin, toi kasvovoide kuulostaa siis sen puoleen tosi hyvältä, jos se ei lähde rullaamaan meikin alta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kyllä on! En kyllä tule tuota putsaria käyttämään sellaisenaan, se tulee osaksi 2-putsausta sillä silmämeikit ja kulmameikit on aina niin tiukasti kiinni :D Tuo geelivoide on ihana eikä rullaa mulla yhtään! Oikein säästelen sitä nyt kevään/kesän alkuun, oli ihan suosikki tästä kesän lopusta!

      Poista
  4. Tuo kuorintageeli on ollut ikuisuuden ostoslistallani:) Puhdistusmaito kuulostaa myös kivalta. Hyvä tuoksu on aina plussaa<3 Vaikka ei toimisikaan ainoana putsarina, mutta aina tarvii niitä kakkosvaiheen putsareitakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on niin hyvät kyllä molemmat, edes korkea hinta ei olisi mulle este ostaa näitä uudestaan jostain kampanjasta :) On tuoksultaan paras putsari mikä mulla kyllä koskaan ollut!

      Poista