Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

08 syyskuuta 2022

Kokemukseni testissä olleista LH Cosmetics & By Bangerhead tuotteista

* Yhteistyössä Bangerhead & LH Cosmetics, sisältää mainoslinkkejä

En ollut aiemmin kokeillut LH Cosmeticsin tuotteita, mutta sain elokuussa ihanan tuotepaketin. Blogikirjoitus on yhteistyöpostaus Bangerheadin ja LH Cosmeticsin kanssa! Tuotteet tilasin *Bangerheadilta, ja toimitus oli sujuva ja mutkaton, kuten aina. Olenkin itseasiassa tilannut Bangerheadista jo neljästi aiemmin ja olen ollut tyytyväinen jokaisella kerralla. Esittelen hieman LH Cosmeticsia ja itseasiassa tässä postauksessa myös löytyy meikkikuvia.

LH Cosmetics -tuotemerkin on perustanut ruotsalainen meikkitaiteilija ja kauneusbloggaaja Linda Hallberg. Brändin tuotteissa näkyy värit, muodot sekä erilaiset kuviot -meikkaus on myös alkanut intohimosta kaikkiin edellisiin. En ole aiemmin käyttänyt brändin tuotteita, mutta pääsin nyt kivasti kokeilemaan ja on mukava päästä tutustumaan uusiin tuotteisiin ja samalla tutustuin myös Linda Hallbergin YT-kanavaan. Ajatuksena on, että yksi tuote käy moneen -eli tuotteet ovat monikäyttöisiä ja joustavia toiminnaltaan.

Merkitsen tähän postaukseen tuotteiden ovh-hinnat, mutta tuotteet kuuluvat Bangerhaedin "Great Deal" tuotteisiin, joiden hinta on usein pienempi kuin ovh. Esimerkiksi kirjoituksen ensimmäisen tuotteen, Setting Sprayn, myyntihinta on alle 18 € Bangerheadilla.

 

*LH cosmetics On Set Prep, Fix & Refresh Setting Spray 100ml, 25€
Paketista löytyi meikkiä kiinnittävä, preppaava ja korjaava suihke -jota voi myös käyttää raikastamiseen. Tämä suihke sopii siis myös primerin tavoin, pohjalle suihkutettavaksi ja sen voi lopuksi käyttää myös meikin kiinnittämiseen. Vinkkinä myös, suihketta voi käyttää päivän mittaan virkistämään. Käytin tätä ekassa meikissä meikin kiinnittämiseen ja se antoi heleän hehkun kasvoille. Suihku oli mukavan leveä ja tuli tasaisesti kasvoille. Olen myös välillä laittanut tämän meikin alle jos en ole halunnut paksua meikkipohjaa primerilla. Ihan kiva kokeilla näinkin tällaista tuotetta!

*LH cosmetics Infinity Glass 20ml, 26€
Primer-tuote, joka sopii sekä kasvoille, että myös luomille. Tämä on varmaan tahmaisin primeri, mitä olen ikinä käyttänyt! Ja pistin sen heti ekassa meikissä koko naamalle, kyllä kiinnittyi meikkivoide ja puuterit hyvin muuten tämän kanssa. Uskoisin, että tämä olisi loistava tuote silmäluomelle vähän shimmaavammalle luomivärille, ei varmaan varisisi mitään. Olin aika positiivisesti yllättynyt ja uskon, että tämän kanssa voi luoda aika näyttävät juhlameikit vaikka työpaikan tuleviin juhliin viikon kuluttua.



*By Bangerhead All about the base Multi-purpose Sponge, 5,50€
Levitin Bangerheadin oman brändin By Bangerhead meikkisienellä meikkivoiteen kasvoille. Puristelin tätä sientä ensikäyttökerralla pidempään veden alla. Tästä tuli tosi pehmeä ja oikein taipuisa. Voide levisi kasvoille kauniisti tuputtaen ilman suurta vaivaa. Tosi hyvä meikkisieni, voisin rehellisesti tilata tällaisen Bangerheadilta omaan käyttööni uudestaan. Tämä meikkisienikin sopisi hyvin myös puuterin tuputtamiseen jos haluaisi tehdä bakingia, kun toinen puoli on sopivampi pieneen työstämiseen.




*LH cosmetics Infinity Filter Loose Setting Powder Light, 26€
Todella hyvä puuterilöytö, pidän todella paljon! Valitsin itselleni tuotteen sävyssä Light, mikä sopii vaalealle iholleni hyvin. Ja tuli tästäkin semmoset olot, että voisin ostaa uudestaan. Ensinnäkin, rasia on niin kätevä! Tämä ei ole suuren kokoinen, vaikka tietysti irtopuuteri-rasiat ovat kivipuutereita isompia. Lisäksi tässä rasiassa on tuon "käännin" eli saa käännettyä muovi-esteen reikien päälle, ettei tuo puuteri vaikka meikkilaukussa vuoda välitilaan -ja aiheuta katastrofia kun avaat korkin. Eli tästä 5/5 suunnittelusta, koska tällaisia mun mielestä kaikkien mikropuuteri-rasioiden vain pitäisi olla. Tämä puuteri toimi mun kasvoilla todella hyvin, meikki on kiinnitetty kauniisti. Mattainen, mutta ei missään nimessä tee esimerkiksi otsastani liian kuivan näköistä tai hilseilevää. On itseasiassa paras puuteri pitkään aikaan, mitä olen käyttänyt. Usein ongelmana on, että puuterit tekevät mun kuivasta ihosta vieläkin kuivemman näköisen. En ole käyttänyt muita irtopuutereita saatuani tämän käyttöön.

*By Bangerhead Seal the Deal Powder Brush, 9,50€
Käytössä myös tämä reilun kokoinen Powder Brush, jolla levitin irtopuuterin kasvoilleni. Tykkään tuputtaa irtopuuteria kevyesti, kuten meikkisienellä meikkivoidetta. Siis siten, että vain siveltimellä puuteria tuputetaan kasvoille kevyesti, enkä sivellä pitkiä vetoja pitkiä kasvoja. Tuli hyvää jälkeä. Minimalistinen desing Bangerheadin omissa tuotteissa on kaunis.

*By Bangerhead Wow Brows Duo Brow Brush, 7,50€
Meikkasin kulmakarvat pomenadella ja käytin tätä By Bangerhead sarjan omaa Brows Duo Brushia. Kokemukset oli hyvät, kulmasivellin oli notkeampaa materiaalia, mikä olikin ihan kiva asia. Tällä sai kuin maalattua kulmat ja en ole pitkään aikaan käyttänyt niin vähän aikaa kulmien muotoiluun, kuin tämän siveltimen kanssa. Aluksi harjasin tietysti harjaspäällä karvat suoriksi, ennen värin levitystä. Nyt olen käyttänyt vain tätä uutta sivellintä kulmien meikkaamiseen.

*By Bangerhead Shady business Angled Eyeshadow Brush, 2,50€
Käytin myös saamaani pehmeää ja leveää luomivärisivellintä alla olevan paletin kanssa. Tämä sivellin sopi hyvin ylimmän luomen viimeisten värien levittämiseen, ja jälki oli kaunista. Näin edulliseksi siveltimeksi olin kyllä yllättynyt, jää omaan käyttööni. Sopii myös pienesti häivyttelyyn, sillä karva on notkeaa ja sopivan pitkää.

 

*LH cosmetics Daybreak Palette, 45€

Ihana paletti ja nyt on sellainen värikokonaisuus, joka ei muistuta mitään mun olemassa olevaa palettia. Tykästyin erityisesti lilan sävyihin ja ruskeaan, niillä sekä pienellä ripauksella valkoista nähdään alempana miekki. Varsinkin vaaleat liilat sävyt ja valkoinen olivat todella pigmenttisiä, pidin tosi paljon niistä sävyistä! Tuo oikea pystyreuna antaa täydelliset sävyt smokey-yes meikin tekemiseen. 

Tähän yllä näkyvään meikkiin käytin kaikkia saamiani tuotteita. Mielestäni näistä tuli kaunis hehkeä lauantain meikki viime viikolla. Olin kyllä yllättynyt kaikista käyttämistäni tuotteista ja siitä miten laadukkaita ne ovat. Käytin myös primer-tuotetta silmiin ja mielestäni pysyi hyvin aamusta iltaan luomiväritkin! Koitin tehdä vähän smokey tyylistä liilalla ja tummalla sävyllä. Mutta aina mä söhlään noilla ripsareilla nyt, pitäs varmaan ostaa jotku parempi, toisessa silmässä näkyy hieman tuollaista virhettä mutta silmät auki sitä ei näkynyt niin en alkanut korjailemaan.



Tein maanantaiksi ihan normaalin arkimeikin, mutta lisäsin siihen hieman luomiväriä. Olen sitten saatuani LH Cosmeticsin paketin käyttänyt vain merkin puuteria, siitä on selkeästi tulossa jo lemppari viiden testailun jälkeen. Lisäsin tähän meikkiin sisäsilmänurkkaan valkoista ja ripsirajaan ulkonurkassa mustaa luomiväriä. Näin ripsivärit saa pientä volyymia kivasti kun silmät ovat auki. Kulmat on ollut kiva meikata tuolla By Bamgerhead Wow Brow Brushilla! Pitää vaan muistaa aina putsata usein nuo kulmasiveltimet, ettei massa kuivu niihin ja tee niistä tönkköjä!

Onko LH Cosmetics teille tuttu tai oletteko vierailleet vielä Bangerheadilla?

11 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja kiinnostavia tuotteita! En ole tainnut koskaan tilata mitään Bangerheadilta, mutta täytyypä laittaa tästä tuotevinkkejä korvan taakse. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Takavuosina Bangerheadlita sai parhaaseen hintaan Rapunzelin hiustenpidennykset, joten niitä löytyi tilaushistoriasta peräti kahteen kertaan tilattuna :) Suosittelen tutustumaan tuohon verkkokauppaan, ja myös LH Cosmeticsiin. Brändin huulikiilto on ilmeisesti valittu Ruotsissa parhaaksi tuotteeksi Beauty Awardseissa jonain lähivuotena myös.

      Poista
  2. Kivoja tuotteita ja ihanat meikit! Mäkään en ole tainnut koskaan Bangerheadlilta tilata mitään, mutta nimi on kyllä tuttu. Täytyykin kurkata...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oon liian harvoin tämän vuoden aikana toteuttanut blogiin meikkejä :)

      Poista
  3. Linda Hallbergin tuotteita en olekaan kokeillut, vaikka niitä on kovin kehuttu.

    Itse tuosta kauppiaasta minulla on kyllä todella huonoja kokemuksia. Tein ekan tilaukseni viime talvena, kun siellä oli joku hyvä tarjous, jonka kaupanpäällisinä tuli täysikokoinen tuote. Eräs ystäväni oli käymässä ja kiinnostunut samasta tuotteesta, mutta oli lähdössä muutaman viikon reppureissulle, joten hän harmitteli, ettei voinut sen takia tilata.

    Ehdotin, että laitetaan se minun tilaukseeni, niin ei noutamattoman paketin kanssa tule ongelmia. Näin tehtiin. Tapani mukaan haalin tilaukseen itselleni yhtä sun toista samaan pakettiin.

    Tilausvahvistuksesta kävi ilmi, että sitä toista kaupanpäällistä ei sitten saanutkaan. Niitä oli yksi per TILAUS, mistä ei ollu ko. nettikaupan sivuilla mitään tietoa. Otin yhteyttä sinne, ja yksi asiakaspalvelija tosiaan sanoi, että yksi per tilaus, toinen taas lupasi, että tottakai se toinenkin toimitetaan, koska nettisivuilla ei ollut mitään tietoa rajoituksesta.

    Periaaatteen vuoksi minua harmitti ja pitkän meilinvaihdon jälkeen päätin peruuttaa koko tilauksen (juteltuani ystäväni kanssa, samat tuotteet ilman sitä kylkiäistä saisi samaan hintaan muualtakin).

    Aiheutuneesta harmista saisin sitten 5 euron hyvityksen seuraavasta tilauksesta. Kävin katsomassa nettisivuilla ja ehtona tuolle 5 euron alennukselle oli yli kuudensadan euron ostos! Minulla on vieläkin kuvakaappaus siitä jossakin.

    Nyt taistelen päästäkseni ko. firman tekstiviesteistä eroon. Olen lukuisia kertoja yrittänyt lopettaa ne, viimeksi viime viikolla Katsotaan, josko nyt olisin viimein onnistunut.



    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni kokemus kyllä kuullostaa neutraalilta, jokaisella asialla on kaksi puolta. Muutenkin teille oli luvattu lähettää toinen, mutta itse päätit perua tilauksen. Palvelu kuullosti hyvältä, kun kuitenkin toinen tuote luvattiin lähettää. Minulla ei ole ikinä ollut Bangerheadin kanssa ongelmia enkä voi siksi oikein samaistua.

      Poista
    2. Pitkä stoori ja sori kun olin epäselvä. Pitkän tahkoamisen jälkeen siis päättivät olla lähettämättä sen toisen kaupanpäällisen. Hyvin epämääräisiä ja ristiriitaisia viestejä sieltä myös sain koko ajan. Plus tuo alekoodihomma ja tekstareiden lopettamisen lukuisat yritykset. Jos sieltä vielä tulee yksikin, niin otan taas yhteyttä aspaan.

      Poista
  4. Kivan oloisia tuotteita nämä! Tollaset tahmaavat primerit liimaa kyllä sen meikkipohjan niin tiukkaan itseensä, ettei ole pahemmin pelkoa sen liikkumisesta pois päivän aikana :D En muista edes millä merkillä oli just tollanen vastaava primer, joka kyllä piti visusti meikkivoiteet sun muut paikoillaan. Tossa luomiväripaletissa on kieltämättä aika uniikki sävykokonaisuus, tosi kivoja meikkejä oot tehnyt<3

    Bangerhead oli itselle yksi ensimmäisiä kosmetiikan verkkokauppoja, joita käytin. Blogin alkuaikoina sieltä tulikin tilattua ihan säännöllisesti varmaan joka kuukausi jotain, mutta nyt en oo vuosiin tainnut edes vierailla heidän sivuillaan. Eikä tää johdu siitä, etten periaatteessa voisi sieltä jotain tilailla, mutta mä en vaan oo muutenkaan juuri tilaillut mitään muuta kuin Bearelilta k-kosmetiikkaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ihan loistava primer, jonka aion kyllä säästää ja vaalia kaikkiin tuleviin överi-glitteri tai shimmeri luomiväreihin :) Tuo luomiväripaletti on nyt ollut kyllä superkäytössä jo parin viikon ajan! Musta tuntuu, että mulle myös Bangerhead on ollut ekoja verkkokauppoja joista oon tilannut, ja miellän edelleen luotettavaksi verkkokaupaksi ja kaikki tämänkin yhteistyön osalta on sujunut kuin tanssi!

      Poista
  5. Kiva postaus ja ihania tuotteita<3 Meikkikuvat on aina kivoja! Puuteri kuulostaa hyvältä ja tosiaankin tuollainen rasia erinomainen. Bangerhead on varmaankin yksi ensimmäisiä verkkokauppoja, josta tuli tilailtua aikoinaan. Nykyäänkin tilailen sieltä harvakseltaan. Tämä ihan vain siitä syystä, että tilailen nykyään laajemmin eri verkkokaupoista. Itselläni Bangerheadista ei ole mitään huonoja kokemuksia ja käyn viikottain katselemassa heidän sivustoaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mukavaa että pidit! Tämä puuteri kyllä nyt mun ykkössuosikki ja just eilen ja tänään ja joka päivä varmasti ensiviikolla tartun tähän puuteriin. Olen myös aina käynyt säännöllisesti katsomassa Bangerheadin tarjouksia ja varmasti joulun alla tulee tsekattua aikalailla kaikista vakio-verkkokaupoista kaikki kalenterit ym :)

      Poista