Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

23 syyskuuta 2022

Ostoksilla Pretty.fissä + HaruHaru Wonder

Kaupallinen yhteistyö Pretty.fi kanssa

En tiedä miksen ole tilannut aiemmin Pretty.fistä, mutta kerta se on ensimmäinenkin! Syyskuun alussa sain ekan tilaukseni Pretty.fistä todella nopeasti toimitettuna. Tilaus tuli jätettyä perjantaina ja noudin sen pakettipisteestä heti maanantaina. Pretty.fi on suomalainen kauneuden ja kosmetiikan verkkokauppa, jossa myydään kosmetiikkaa ja kauneustarvikkeita. Verkkokauppa on myös jo  toiminut useita vuosia eikä ole mikään uusi toimija, vaan heiltä löytyy monta laadukasta brändiä verkkokaupan valikoimista!

Verkkokauppaan on nyt tullut brändiuutuus, jonka tuotteita sain testiin. On aina ihana kokeilla uusia Korealaisen kosmetiikan tuotteita. En ole aiemmin käyttänyt HaruHaru Wonder-sarjan tuotteita, mutta olen kuullut niistä hyvää ja tämä kasvovesi taitaa olla todella suosittu. Kyseessä on "Clean Beauty" brändi, eli ylimääräinen on karsittu. HaruHaru tuotteet sopivat yksinkertaisesti jokapäiväiseen käyttöön. Kirjoitus ei sisällä mainoslinkkejä, joten tarkat tuotekuvaukset voi kurkata rohkeasti linkkien kautta.


HaruHaru Wonder Black Rice Soft Peeling Gel 100ml 27,50 €
HaruHaru Wonderin upea Black Rixe Soft Peeling Gel. Todellakin geelimäinen geeli, jolla saa kuorittua ihon hellävaraisesti. Kuorinta sisältää fermentoitua mustaa riisiuutetta, ihoa vahvistavaa ginsengiä, rauhoittavaa ja hyväntuoksuista laventeliöljyä. Öljyllä irtoaa kuollut ihosolukko, kuin tali, liat ja öljyt kasvoilta. Kasvojen säännöllinen kuorinta edistää esimerkiksi seerumin kunnollisen imeytymisen iholle. Tuote sopii myös herkälle iholle. Pakkauskoko reilut 100 ml, joten kuorinta riittää pitkäksi aikaa ja hinta on mielestäni kohtuullinen.

Kuorintageeli levitetään kasvoille puhdistuksen jälkeen, ja annetaan vaikuttaa peräti 5 minuuttia kasvoilla ja putsataan pois lämpimällä vedellä. Käytä 1-2 kertaa viikossa. On kiva, että tämä on hieman erilainen käyttötavaltaan. Geelimäinen kasvomaski pidetään 5 minuutin ajan kasvoilla ja sitten kasvot putsataan. Tämä tuntuu todella pehmeältä ja ihanalta kasvoilla. Käytössä ei suoraan nähnyt, että miten tehokas kuorintateho oli.



HaruHaru Wonder Black Rice Hyaluronic Toner 150ml 27€
Ihana HaruHaru Wonder suosittu kasvovesi Black Rice Hyaluronic Toner on kosteuttava ja suojaava kasvovesi. Kasvovesi on erittäin antioksidanttinen, intensiivisesti kosteuttava ja rauhoittava. HaruHarun kasvovedessä on kaava, joka käyttää patentoitua Ultra Deep Techonogy tekniikkaa, joka toimittaa aktiiviset ainesosat syvemmälle ihoon. Tuote on pakkauskoossa 150 ml, reilun kokoinen kasvovedeksi, hinta on korkea kasvovedeksi mutta hoitonesteen tavoin toimivalle tuotteelle hinta on vielä sopiva.

Tuotekuvauksessa tätä suositellaan taputtelemaan kasvoille ja kaulan iholle. Huomasinkin käytettyäni ensin vanulappua, että tämä onkin paksua. Tämä on siis paksua seerumia, joka kävisi hyvin hoitonesteen tavoin käytettäväksi. Aloinkin pian hieromaan tätä kasvoilleni käsin, puhdistuslapun sijaan. Tämä ei siis ole puhdistava, vaan nimenomaan kosteuttava, kasvovesi. Pullo on hieman kova tai jäykkä, eli hieman saa voimaa käyttää jotta tuote tulee ulos.



HaruHaru Wonder Black Rice Serum 30ml 42€
Ihana kauniisti pakattu HaruHaru Wonder sarjan kasvoseerumi Black Rice Serum on suloinen lisä. Seerumi on vaalean väristä, kevyttä ja tehokasta. Kosteuttaa ihoa, sisältäen fermenoitua mustaa riisiuutetta ja hyaluronihappoa. Tuote jättää kasvot pehmeäksi ja kosteutetuiksi suojaten ihoa. Kuten muutkin HaruHaru Wonder sarjan tuotteet, seerumi sisältää lähes kokonaan (95%) luonnollisia ainesosia, se ei sisällä parabeeneja tai eläinperäisiä tuotteita. Seerumi on arvokas, mutta toki myös toivottavasti tehokas.

Seerumin tarkoitus on lisätä kosteutusta ja hoitoa kasvoille heti puhdistuksen jälkeen, ja siihen tämä on loistava. Kosteuttava hyaluronihappo on tehokas kosteutta sitova ainesosa. Tämä purkki on muuten niin söpö, keskitytäänkö siihen hetki! Lisäksi tuo pumppu on todella helppokäyttöinen ja tuotetta saa mukavan määrän helposti pakkauksesta.Tuote on minulle juuri oikea ja ihanan kevyt kasvovoiteen alle.



HaruHaru Wonder Black Rice Moisture Deep Cleansing Oil 150ml 31€
Mukava HaruHaru Wonder sarjan öljyputsari, Black Rice Moisture Deep Cleansing Oil, on kyllä super hyvä! Öljy on hellävaraista, voidemaista öljyä joka puhdistaa ihoa. Sisältää riisiöljyn, oliiviöljyn, auringonkukkaöljyn, jojobaöljyn ja makadamiansiemenöljyn seosta. Poistaa tehokkaasti iholta meikin, aurinkovoiteet ja liat. Öljyputsari myös ravitsee ihoa ja jättää sen kosteutetun ja pehmeän tuntuiseksi. Tämä puhdistusöljy emulgoituu veden kanssa, eli ensin voit hieroa kasvot läpi öljyllä ja lopuksi jatkaa lämpimällä vedellä. Öljyn arvo on 31 € ja se tulee isossa 150 ml koossa, tämä on todella riittoisaa, ei tarvitse edes kokonaista pumppausta ottaa tuotetta kämmenelle. 

Olen todella tykästynyt tähän, wau mikä löytö! Käytössäni ei ole aiemmin ollut emulgoituvaa öljyä, ja tämä on sellainen. Tosi kiva, voisin ihan vaihtaa kaksoispuhdistuksen pelkästään tähän ja jatkaa puhdistavalla kasvovedellä tämän jälkeen. Eli ensiksi hierotaan kuiville kasvoille käsin, ja sen jälkeen jatketaan pesua lämpimällä vedellä. Toki vesipohjaista geelimäistä puhdistusainetta voi vielä tämän jälkeen käyttää, sopii siis myös kaksoispuhdistukseen. Mielestäni hinta on todella kohtuullinen näin laadukkaalle öljyputsarille. Pakkaus ja tuotteen ottaminen käyttöä varten helppoa, desing on kyllä näissä kaikissa niin upea.

Etukoodilla KATRI20 saatte -20% Pretty.fi verkkokaupan tilauksista 30.9.22 asti.

Kaikki tuotteet ovat hajuttomia ja oikein luonnollisia ominaisuuksiltaan. Haluan kehua upeaa ja kaunista, harmonista brändäystä. Tämä sarja oli kyllä niin kauniin näköinen! Jos pitää tuotteiden ulkonäköä ja laatua tärkeänä, tästä löytyy molemmat. On kiva, kun purkit jää mulla kyllä kylpyhuoneessa usein pöydälle, että ne on kauniita. Nämä on esteettisiä ja sopivat ihan jopa sisustukseen.

Perry.fi verkkokaupan mielenkiintoisimmaksi tuotteeksi minulle jäi 3,5 € arvoinen Ekoteko tuote, jossa siis voit ostaa jonkun kolhiintuneen tai avatun asiakaspalautuksen. Tätä tuotetta ei voi palauttaa, mutta tuote on todella hyvin arvosteltu, eli voi ilmeisesti saada myös aarteita tilaamalla mysteerituotteen. Huomasin myös että Treaclemoonin Brazilian Love tuoksusta löytyy kuorintavoide! En tiennyt tätä aiemmin ja voi olla, että joudun vielä jättämään tilauksen verkkokauppaan uudestaan.

8 kommenttia:

  1. Nää pakkaukset on kyllä mielettömän kauniita<3 Ja tosi kivanoloisia tuotteita! Toner, seerumi ja puhdistusöljy kiinnostavat itseäni näistä eniten :) Just tollaset vedellä emulgoituvat öljyputsarit on parhaita ja en ookaan vähään aikaan muunlaisia edes käyttänyt.

    Toi ekan tuotteen linkki ei muuten toimi, kannattaa se fiksata niin johtaa oikeeseen tuotteeseen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakkaukset on tosi kauniit, ihanat. Tuo öljyputsari on ihana, enkä oo aiemmin kohdannut tällaista. Ihana käyttää tätä tuotetta.

      Linkki myös korjattu :)

      Poista
  2. Pakkauksissa silmä lepää, ovat tosi kauniit! Tuo kasvovesi on kiinnostava. Minulla on myös käytössä tuollainen öljyputsari joka emulgoituu vedellä, on ihan paras! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarja on kaiken kaikkiaan aivan ihana, rakastan kasvojenhoito/puhdistus tuotteita yli kaiken ja nämä kyllä löysi tien mun suosikkeihin. Etenkin öljyputsari + seerumi on mun lempparit!

      Poista
  3. Onpa kauniin ja ylellisen näköiset pakkaukset! Näitä tosiaan mieluusti pitäisi jossain esillä. Ja tuotteet kuulostaa muutoinkin mielenkiintoisilta. Testauksen aloittaisin ehkä tuolla kosteuttavalla kasvovedellä tai kuorintageelillä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näistä tulee semmonen hi-end tuote ainakin itselleni mieleen desingnista, mutta tuotteethan ovat huippu hyvät ja on ollut nyt jatkuvassa käytössäni.

      Poista
  4. Näin jossain taas mainoksen Pretty.fi surprise boxista, ja rupesin muistelemaan, että enkös mä lukenut jostain vastikään heidän ekoteko tuotteestaan myös. Aikani funtsailtuani muistin että sun blogissahan tästä oli. Löysinpä vielä ilokseni postauksestasi myös alekoodin, jonka tietysti aleharakkana otin innolla käyttöön. Kiitos tästä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu, että muistit koodin olemassaolosta <3 Katsoin myös tuota suprise boxia ja mietin tuota ekoteko tuotetta, että tekis kyllä mieli tilata.

      Poista