Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

27 syyskuuta 2022

Montako tuotetta käytin lauantaina

* tuote saatu



Kirjoittelin aiemmin, kuinka monta kosmetiikka-tuotetta käytin arkipäivässä. Lue kirjoitus tästä. Ajattelin, että otan tähän jonkun tämmösen viikonloppu-päivän, kun ei ole vain arjessa tai töissä kiinni ja katsotaan, montako tuotetta tulen käyttäneeksi lauantaina, määritin jo etukäteen tuon tietyn lauantain kun lasken tuotteita. Eli nyt siis vapaapäivän tuotteiden määrä.

En aio laskea sitä, jos lisään jo listalle tullutta huulikiiltoa. Eli jos tuote on jo tullut listalle kerran, ei lasketa sitä uudestaan mukaan! Eli katsotaan vain lukumääriä. Lisäksi tuotteet voi olla jo muita, kuin mitä ne oli viimeksi tuolloin maaliskuussa, kun kirjoittelin vastaavaa julkaisua viimeksi.

Olen lisännyt tuotenimiin linkit blogini postauksiin, missä tuotetta on esitelty.

1. kemiallinen kuorinta The Ordinary AHA/BHA Peeling Solution
2. kasvojen seerumi *HaruHaru Wonder Black Rice Serum
3. kasvorasva It Cosmetics Confidence in a Cream™
4. kasvonaamio Garnier Moisture Bomb Camomile Hydrating Face Sheet Mask for Dry and Sensitive Skin

Aamulla tein kasvojenhoidon, puhdistin kasvot ja tein tuon kemiallisen kuorinnan, jonka jälkeen käytin heti kasvonaamion ihon kosteutusta varten. Naamion jälkeen lisäsin vielä kasvovoidetta ohuen kerroksen.

5. kasvovesi *HaruHaru Wonder Black Rice Toner
6. silmämeikin poistoaine Garnier 2in1 Eye-makeup remover
7. kasvojenpuhdistus öljy *HaruHaru Wonder Black Rice Moisture Deep Cleansing Oil
8. kasvojenpuhdistus maito *V 10 Plus Soothing Cleansing Milk

Illalla luonnollisesti pesin kasvot ja käytin siihen näitä tuotteita. Taisin aamulla pestä V 10 Plus-puhdistusmaidolla kasvot ennen sitä kasvohoitoa jonka päätin toteuttaa kotosalla.



9. irtopuuteri BeautyAct Hydra Sheer Loose Setting Powder
10. kiinnityssuihke *LH Cosmetics On Set Prep, Fix & Refresh Setting Spray
11. beauty seerumi Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi
12. meikkivoide Lumene CC Meikkivoide SPF20

Meikissä tykkään nyt sekoittaa Lumenen sävyseerumia ja meikkivoidetta eri alueille kasvoissa. Esimerkiksi leukaperät ja alaleuka ei tarvitse paksua meikkivoidetta, joten sitten niille alueille ohuempi. Poskipäille, suun ympärille ja otsalle laitan meikkivoidetta.



13. hajuvesi Escada Candy Love EdP
14. hiuslakka got2b Volumaniac Volymizing Hairspray
15. hiusseerumi *May Beauty Repairing Hair Serum

Pannutuksessa Escada Candy Love -hajuvesi. Mulla on tätä toinen kappale kaapissa tallessa ja nyt on kaksi pian loppuvaa tuoksua. Tämän jos vielä saisi tässä syksyllä loppumaan olisin tyytyväinen.



16. luomiväripaletti Urban Decay Naked Ultraviolet
17. poskipuna+highliter Viva la Diva Dream Cheek Blush & Highliter palette
18. irtoripset w7 Wispy Lashes

Ostin Normal liikkeestä itselleni w7 irtoripset. Nuo oli kauniit ja rasiassa ne näyttää ihan hyviltä, mutta silmissä ne olikin aika pitkät. Koska mulla on raskaat luomet niin näillä on kyllä hieman painostava katse. Kasvoilleni sopisi siis paremmin lyhyemmät ripset.



19. huulirasva Blistex Protect Plus 
20. peiteaine It Cosmetics Bye Bye Under Eye™ peitevoide
21. huulikiilto Clarins Instant Light Lip Perfector 
22. ripsiliima DUO Quic-Set
23. kulmaväri Anastasia Dip Brow Pomade
24. rajauskynä KotiSalonki eye-liner
25. ripsiväri Lumene Stsay Volume Mascara

Nyt syksyn tullen käytän vielä entistä enemmän huulirasvaa. Mutta koska huulenpielet oli rohtuneet piti valita tuollainen tummempi huulikiilto, jotta ei näkyisi se punotus huulten sivupielistä. Tässä on paljon kyllä erilaisia tuotteita ja oli myös jonkin verran saatuja tuotteita. 

Tuotteet ei ole nyt valitettavasti siinä järjestyksessä, kun olen ottanut ne käyttöön. Käytin 25 tuotetta viime lauantaina! Viime kerralla käytin 24 tuotetta, ja silloin olikin arkipäivä. Mutta nyt en esimerkiksi lakannut kynsiä tai käynyt koko päivänä suihkussa, joten se laskee jo tuota käytettyjen tuotteiden määrää. Viimeksi taisin lakata kynnet ja siinäkin tulee jo vähintään 4 tuotetta aina lisää listalle. Suihkussa käyminen lisää shampoot+hoitoaineet listalle, ja usein suihkun jälkeen myös kosteutan ihoni.

10 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista ajatella montaako tuotetta käyttää päivän aikana :) tänään lakkaan kynnet ja on tukanpesupäivä joten kyllä siitä useampi kertyy, etenkin kun aamulla meikannut ja laittanut tukan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllähän niitä kertyy yllättävän monta päivässä! Myös täällä pitäisi taas kynnet lakata ja just suihkussa käytössä shampoo, hoitoaine, saippua, kuorinta, kasvojen pesuaineet 1+2 ja huulikuorinta.. että kyllä siinä on sitten jo 7 tuotetta lähtiäisiksi. Sitten jos käyttää hopeatuotteita vielä lisääntyy määrä!

      Poista
  2. Kiva postausidea :) Aika paljon niitä päivään mahtuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, kannattaa joskus kokeilla vaikka kerätä johonkin laatikkoon päivän tuotteet, voi yllättää :)

      Poista
  3. Mäkin olen tehnyt joskus ja yllättävän paljon tulee päivän aika käytettyä eri tuotteita. Mä oon kans käyttänyt tuota Lumenen sävyseerumia sillai että sekoitan johonkin meikkivoiteeseen, mutta oon tykännyt sellaisenaankin kun on niin ohut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tässä myös tulee varmasti enemmän selville, mitkä on tarpeellisia tuotteita ja mitkä on hömpötystä :) Mä pidän myös tuosta Lumenen sävyseerumista ihan koko kasvoille ja ostinkin sen, kun halusin "pientä tinttausta" helposti arkena. Katselin kaupassa sitä Lumenen sävyttävää kasvovoidetta ja totesin että otan ennemmin tämän seerumin näihin tarkoituksiin. Ja tyytyväinen olen ollut!

      Poista
  4. Onhan tossa määrällisesti jo ihan mukava määrä tuotteita! Pitänee ehkä kopioida tämä idea omaankin blogiin ja toteuttaa jossain vaiheessa, tää oli tosi kiva idea :) Tuli noista irtoripsistä mieleen, ettei mullekaan sovi mitkään tosi pitkät irtoripset. Ne saattaa meikkikuvissa näyttää kivoilta, ja käytänkin sellaisia joskus, jos kuvaan jonkun meikin, mutta mun katse näyttää toooodella raskaalta sellaisilla :D Lyhyempi parempi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle noi oli harmiksi liian raskaat, kyllä niitä nyt pari kertaa käytän enkä heti hävitä. Tuntuu että nyt vois mennä ennalta-ehkäisevästi yläluomi leikkaukseen, joskus 10 vuoden päästä sinne pitää varmaan mennä jo lippa luomen takia. Nyt se ois vielä plastiikkakirurgiaa, 10 vuoden päästä pakollinen päänsärkyjen ja näkökyvyn säilyttämistä varten.

      Tää on musta itseasiassa tosi kiva kun näkee niin ison variaation aina erilaisia tuotteita, kuin viime kerralla :) Saattaa olla, että voisi aina säännöllisesti esitellä tuotteita tällä tavoin!

      Poista
  5. Tosi kiva postaus, oli mukavaa katsoa mitä tuotteita olit käyttänyt. Tykkään myöskin kovasti tuosta Lumenen sävyseerumista ja sitä löytyy aina kotoa <3 Ehkäpä voisi joskus itsekin jotain vastaavaa postausta kehitellä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, että sullakin on tuo sävyseerumi käytössä! On ehdoton suosikki kyllä arkeen ja myös viikonloppuun - saa hieman laitetun näköisyyden pienemmällä vaivalla. Lukisin mieluusti muiden vastaavia postauksia!

      Poista