Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 elokuuta 2022

Heinäkuun 2022 loppuun käytetyt

*-saadut tuotteet merkitty


Heinäkuussa loppuun käytettyjä tuotteita tulikin enemmän kuin oletin, mutta on toki myös aina ihanaa, että saa tuotteita ihan normaalilla käytöllä loppumaan. Tässä ei ole oikeastaan kuin yksi tuote, jota ihan erikseen pannutin ja se on tuo kasvojenputsaus vaahto. Siinä oli vain pari senttiä enää ja päätin, että nyt tartun siihen extra-usein, jotta saan sen loppumaan.

Loppuneita tuotteita jotka otan laskuihin on 17 kappaletta. Meikkisieni ja yksi tuoksunäyte ei pääse nyt kokonaislukuihin mukaan. Kirjoitan vaihteeksi reaali-ajassa postausta, olen nyt pari viikkoa taas kesälomalla ja kävin juuri pyörälenkillä!


Sensai Total Finish Foundation, mun aiemmin todella suosima meikkipuuteri, joka on käytännössä myös meikkivoide. Nuorempana ihoni oli ehkä enemmän sekaiho, mutta ei koskaan rasvainen, silloin tämä oli sopiva. Nykyään tämä jää mulla juonteisiin ja ihoni on selkeästi liian kuiva tätä varten. Aion kuitenkin säästää kestorasiani josta joskus olen maksanut kuitenkin varmaan parikymppiä. Uuden kiekon hankinnasta ei toistaiseksi ole tietoa.
IDUN Minerals Mascara Magna Water Magic 13,5ml, mielestäni hyvä vedenkestävä ripsiväri. Helppo muovinen ohut applikaattori. Alkoi karisemaan noin 4 kuukauden käytön jälkeen siis pöydälle erittäin paljon mustaa kuivaa väriä, kun siveltimen otti esiin säiliöstä. En enää jaksanut joka kerta pyyhkiä pyötääni ja jouti roskiin, olisi muuten varmaan mennyt hyvin vielä muutaman kuukauden. Voisin ostaa tämän uusiksi.
XLASH Carbon Black Eyeliner, kun avasin tuotteen viime talvena, vihdoin kun sen aika tuli, se oli kuiva. Käytin tätä varmasti maksimissaan parikymmentä kertaa tänävuonna. Sivellin oli kuiva, tussi oli ok, mutta massa oli niin kuivaa että sai oikein töpötellä, saadakseen kunnon täyttyneet rajaukset. En ostaisi toista, kun parempiakin on.
NYX Fill&Fluff Eyebrow Pencil Ash Brown, ostin tämän sen toisen NYX:n kulmakynän kanssa samaan aikaan testiin. Tästä ei valitettavasti tullut mitään lempparia. Sain kuitenkin käytettyä loppuun, ja kesällä kun ei oikein hikoillessa ollut järkeä meikata pitkään pomenadella kulmia, niin juuri sopiva. Pidän silti eniten NYX:n micro pencilistä.
We Care Icon Luxe Hybrid Sponge, halusin tästä vain mainita, että tämä oli ihana. Meikkisieni oli ns. pörröinen, eikä sileän sienen tuntuinen. Olen kyllä ollut vakuuttunut We Care Iconin sienistä ja otin juuri uuden käyttöön ja se on pehmeä ja saa kauniin kuultavan meikin levitettyä!


*Lyko Firming Hydrogel Face Mask, *Lyko Hydrating Hydrogel Face Mask & *Lyko Purifying Hydrogel Face Mask, ei sheet mask, vaan hydrogel! Eli geelimäinen maski, joita silmänalus- tai huulinaamiot usein ovat. Nämä on kyllä kesällä todella mukavan tuntuisia ja käytän tuotteita mieluusti. Niitä menikin heinäkuussa peräti seitsemän! Lisäksi tuossa Purifying oli kaunis pitsikuvioitu desing joka teki maskista kauniin ja näyttävän. 
7th Heaven Bubble Tea Oxygen Mask, ostin pitkästä aikaa kuplanaamion. 7th Heavenin kuplanaamiot on mun lemppari-maskit tältä brändiltä! Toinen Charocal on myös hyvä ja olen semmoisen käyttänyt myös aiemmin. Tällainen pitäisi ostaa useammin, tämä vaahtosi tosi reilusti ja piti kyllä välillä pyyhkiä vaahtoa ja huuhdella lavuaarissa kädet ettei valunut.



Antonio Axu Volumizing Shampoo 250ml, ihan shampoona hyvä, mutta sarjan hoitoaine ei vakuuttanut ja siitä kerroinkin jo aiemmin. Tuoksu oli aika tuoksuton, putsausteho kyllä hyvä! Tuotteena vain tylsä, joten en ostaisi uusiksi.
*Ida Warg Volume Contidioner 250ml, hyvä hoitoaineena, mutta tuoksu oli aika voimakas. Ihan jo aine kädessä tuoksui, mutta suihkun ja hiusten kuivumisen jälkeen myös hiukset tuoksuivat aika paljon. Tuli ihan olo, kun olisi pistänyt jotain hajuvettä hiuksiin. Ja tuoksu oli voimakas, ehkä vähän maskuliininen. En tiedä oikein pidinkö vai en, saatan testata joskus jotain muuta sarjaa Ida Wargilta.
RadissonBlu Intense Contidioner 30ml, halusin nyt tämän kesällä hotellista mukaani ottamasta hoitoaineesta sen verran todeta, että tuoksu oli aivan ihana! RadissonBlu:lla on oma sarja ja kaikki sarjan tuotteet käsisaippua, shampoo, suihkugeeli ym. tuoksuivat aivan ihanilta!



The Body Shop Fresh Raspberry Shower Gel 250ml, jos pitäisi valita suihkugeeli loppuelämäksi.. se olisi tämä! Rakastan tämän tuoksua, se on vaan niin herkullinen, raikas ja aidon vadelman tuoksuinen! En edes tykkää vadelmasta marjana, mansikka on lemppari, mutta tämä oli täydellinen ja toi myös mieleen Lipsi-limujäät. TBS:n kesä-alessa myytiin myös vanhoja tuotteita heinäkuussa, niin ostin yhden tuoksuperheen vartalovoin ensitalveksi, jotta pääsen tämän tuoksun pariin.
IDUN Mineral Cleansing Face&Eeye Mousse 150ml, hyvä perusputsari kasvoille. Käytin tätä lähinnä suihkussa, jossa otin aina pari painallusta kämmenille ja hieroin kasvoilleni ja huuhtelin. Tässä ei ollut mitään tuoksua ja sarja onkin apteekissa myytävä, eli semmonen mauton ja hajuton aikalailla. Pidin, mutta vaahtoputsareita on kiva aina ostaa erilaisia, joten tuskin ikinä palaan samaan toiste.
*Lumene Lähde Nordic Hydra Oil-Coctail 15ml, rakastin tämän tuoksua. Tiedättehän, Biothermin tuotteet tuoksuu kaikki levälle/merelle tai brändillä on sellainen tietty tuoksu tuotteissa. Tämä oli vähän ehkä sitä muistuttava, mutta parempi. Tämä bi-phase kasvoöljy-seerumi oli kyllä tosi hyvä ja pidin tästä kovasti. Pidin myös siitä, ettei tämä testeri ainakaan ollut pipettiversio!



Näyte: Versace Yellow Diamond EdT, hyvän tuoksuinen. Sarjan Bright Crystal on kyllä suosikki!
ziaja cupuacu bronzing body lotion 300ml, hyvä voiteena, ihanan tuoksuinen, mutta ei kyllä voi sanoa rusketukseksi. Minulla ei tästä tuotteesta tullut minkäänlaista päivetystä edes oikeastaan näkyviin. Tuoksu oli kyllä kiva ja pidän pumppupulloista, tästä kyllä tuli hakattua ilman pumppua vikatkin pisarat kämmenelle. Voisin ostaa tuoksun ja hyvän koostumuksen ja ihanan nopean imeytymisajan puolesta.
Hawaiian Tropic Island sport SPF15 Sun Protection continuous Spray 220ml, viime kesältä jäänyt. Säästelin tätä eritoten rantapäiville ja pyörälenkeille, sillä tämän aurinkovoiteen luvattiin kestävän hieman paremmin hikoilua. Olen tänäkesänä vain kerran lievästi palanut meren ääressä, joten mulle nämä SPF15 tuotteet on riittänyt hyvin. Itse muistan lisätä myös rasvaa päivän mittaan, jos on todella helteet, kun jotkut laittaa aamulla kerran sitä viiskymppistä, niin kyllä sekin haihtuu hikoilun mukana pois.
Mavala Quick-Finish Fast Dryer 5ml, ihan mun lemppari top coat, ja kuivuu nopeasti, niin tulee vähemmän kolhuja kynsiin. Ostin viimeksi näitä jo kaksi varastoon.

Pst. Blogger kyllä tänään lagas kunnolla, ei meinannu saada kuvien kokoa muutettua ja latasi kauheasti vaikka netti ja kaikki muu toimi hyvin.

8 kommenttia:

  1. Mulla on joskus ollut We Care Iconin sieni enkä tykännyt, mutta ei se ollut sellainen pörröinen...onkohan niissä sitten laatu muuttunut kun moni niitä kehuu. Minä varmaan tykkäisin tuosta Ida Wargista kun rakastan maskuliinisia tuoksuja :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vaihdoin ei-pörröiseen, se on kyllä hievan tiiviimpi kuin tuo pörrönen oli märkänä! Mutta mielestäni edelleen hyvä + edullinen :) Uskon että Ida Wargilta tuo Volume olisi sun mieleen, sekä shampoo että hoitoaine on molemmat todella voimakkaan tuoksuiset ja mielestäni on ehkä vähän jotain myskiä tai semmosta mitä voisi miesten tuoksuissa olla.

      Poista
  2. Sinullakin noin paljon loppuneita, hirvee määrä. :D Kuplanaamio onkin ihan tuntematon minulle, mielenkiintoista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tuli yllättävän paljon, mutta vain yhtä pannutin :) Tässä on pari tuotetta jotka on jo ollut jopa yli vuoden auki.

      Poista
  3. TBS:n Fresh Raspberrya on ikävä<3 En tiedä mitä oikein ajattelin, kun en viime kesänä sitten jaksanutkaan ostaa tota lisää.. Nyt kaduttaa :D Mä tykkään tosi paljon 7th Heavenin kasvonaamioista, mutta noi kuplamaskit ei oo mun suosikkeja. Jotenkin koen vähän inhottavana sen kuplinnan iholla, vaikka onhan noi kivan erilaisia ja aika hauskojakin :) Ne suklaanaamiot on ihan parhaita<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Raspberry on kyllä paras, sitten on Cactus mulla myös tosi mieluinen. Onneks nappasin sen body butterin! Tuo kuplamaski oli kiva ja musta 7th heavenin on hyviä ja edullisia, joskus jonkun 1 glamglown vastaavan käytin ja hinta lähemänä 10 euroa.. Mutta oli kyllä ehkä tuo vähän valuvampi kuin musta tuo vihreä :D

      Poista
  4. Nuo 7th Heavenin kuplanaamiot on ihan parhaita, kutittavat kivasti ja puhdistavat tehokkaasti. TBS:n suihkugeelit on aivan ihania, mullakin yksi kausituoksu suihkugeeli jemmassa kun en raaski käyttää :D
    Mulla on nuo Versacen molemmat tuoksut, hyviä kumpikin vaikka aika erilaisia. Hawaiian Tropic ja Ziajan Cupuacu myös tuttuja, itseasiassa nämä sun loppuneet ois voineet olla lähes puoliksi myös mun loppuneita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep noi on nii ihania! Pari kertaa vuodessa kiva vaihtelu ja semmonen pistely/tapahtuma kasvoilla :D Noi kausituoksut on kyllä pahoja kun niissä on niin hyviä versioita joita on jo ikävä :) Nuo Versacet on todellakin erilaisia, hyvin sanottu, tuo Yellow Diamond eritavalla hyvän tuoksuinen mutta Bright Crystal on upea vakkari. Ihanaa että oli niin paljon samoja, tässä oli monta hyvää edullista tuotetta.

      Poista