Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

16 elokuuta 2022

Heinä- & elokuun suosikit '22

Kirjoitus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä


Heinä ja elokuussa on tullut aikalailla muutettua kaikki suihkutuotteet, mutta en vielä tähän ottanut siitä suosikkeja. Otin mukaan tuotteita, joita on tullut käytettyä kesällä paljon. Yksi tuote on ollut vasta pari viikkoa käytössä, mutta rakastan tätä tuotetta enkä haluaisi kyllä meikata kulmiani millään muulla kuin kyseisellä tuotteella. Ja tämä on mun eka ABH tuote!

Jatkossa koitan aina julkaista 2-kuukauden ajalta suosikit, sillä mulla ei vaan ole kun esim. 10 luomiväripalettia, enkä viitsisi joka kuukausi samaa tuotetta täällä hehkuttaa. On siis kiva jakaa niitä hyviä löytöjä tai uusia ihastuksia, kun tuotteet myös hieman varmasti muiden silmissä vaihtuu. Jos sama rasva on joka postauksessa esillä, huoh :D


Ei ole itsestäänselvyys, että hiuslakka tuoksuisi hyvälle. Tämä Volumanic sarja on got2be tuotteista parhaan tuoksuinen ja hiuslakan teho on minulle sopiva, lähes täydellinen jos niin voi kuvailla. Tällä hiuslakalla hiukset tuoksuvat hyvälle, eikä ole semmoista kammottavaa lakan katkua. Lisäksi tuoksu tuntuu kestävän ainakin pari tuntia tuon laittamisen jälkeen. Suosittelen, on jo mones pullo tätä lakkaa minulle!


99% Aloe Geeliä. En ostanut kesäksi After Sun-tuotetta, vaan ostinkin sitten tämän. Tämä myös kuivuu oikein nopeasti iholla ja viilentää kivasti. Etenkin heinäkuussa tätä kului paljon, mutta koska sisällä on vielä lämmin, olen edelleen tällä rasvannut itseni yötä vasten. Kesällä en pysty rasvaamaan suihkun jälkeen, jos käynkin keskellä päivää, kun tuntuu että hikoilen liikaa. Eli yötä vasten kiva, eikä tunnu siltä että iho menisi liikaa tukkoon. 


 Mulla oli kesällä pari NYX:n kulmakynää putkeen käytössä ja niistä kumpikaan ei olisi koskaan päässyt suosikki listalle. Kun vaihdoin tähän olin myyty. Saa niin tarkat, meikatut, kauniit, ei mihinkään harottavat kulmat! Mun omasta mielestä saippuakulmat on rumat, vihatkaa vain, i said it. Pidän tavanomaisista puikula-kulmista eikä karvojen tarvitse puolestani erikseen sieltä erottua. Mun mielestä ne vaan näyttävät tyhmiltä. Tämä siis ihan sika hyvä, kulmat pysyy asennossa, pehmeää, helppo työstää kulmalle ja pyyhkäistä myös ylimääräistä pois.


Kevyt Primeri josta löytyy sekä UVA ja UVB aurinkosuojaa, ainakin noin SPF30 asti asteikossa. Mielestäni hyvä meikin alle, käyttmässäni Lumene CC voiteessa onkin SPF20. Tämä on ollut mieluinen ja aion käyttää tämän syksyn aikana myös meikkien alle loppuun asti. Tuntuu myös kosteuttavalta, ei rullaa, oli täydellinen löytö alle 10 €:lla Nellyn talvi-alesta. Nyt ulko-asu on muuttunut tai tuote on kokonaan erilainen, mutta tämä keltainen tuubi oli super hyvä!

*IDUN Minerals Bronzer Sommardröm

Tämä oli vaan niin hyvän värinen aurinkopuuteri (omalla ihollani). Sopivan läpikuultava, ei mene liikaa oranssiin, pysyy hyvin. Tykkään kyllä paljon, ja varsinkin kun just se mun aiemmin käyttämä paletti aurinkopuutereita loppui, on tullut tartuttua tähän usein. Mulla on siis tämän lisäksi yksi minipaletti, jossa on aurinkopuuteri. Tämä on kyllä niistä lemppari ja voisin varmasti ostaa uuden.

14 kommenttia:

  1. Hiuslakalla on todellakin väliä! Täytyy olla hyvä pito ja lakan tulee olla hienojakoinen, ettei lähmää. Jos on liian imelä tuoksu niin jää kyllä käyttämättä. Wellalla oli joku hyvä joskus, punainen pullo, kunnes vaihdoin Oriflamen omaan. Oriflamella on tasan yksi lakka ja vähän kauhistelin sitä, mutta se yksi ainoa osoittautuikin hyväksi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus teininä tuli käytettyä just got2be lakkoja, sitten oli semmonen osis kausi. Nyt en ostaisi taas kun got2be. Niitä esim. Tigin hiuslakkoja en voisi ostaa, ne on todella lähmääviä. Tuota volumanic-sarjan hiuslakkaa ei tosin löydy kaikkialta ja sarjaan aiemmin kuulunut tyvispray (joka muuten oli hyvä!) ei ole tyyliin enää edes markkinoilla :/

      Poista
  2. Instakulmat mitkä mullakin, on vaan best :D laminoidut oli itsellä vähän oudot, saippuakulmista en niin välitä ja kohta ne on out. Mutta jokainen tyylillään ja omalla tavallaan <3 kulmamuoti vaihtuu aika usein, itse nyt en pääse näistä eroon vaikka haluaisin kun ne on tatuoitu naamaan :D ABH kulmapomade on tosi hyvä mutta liian iso purkki mulle, ei näihin kulmiin mene kerrallaan paljon tuotetta. Joskus kun oli vielä omat kulmat niin taisin käyttää yhden tuollaisen purkin loppuun Taupe -sävyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Instakulmat! Hyvin tiivistetty, siitähän mun suosimasta tyylistä kyse ;) Ne vaan on siistit ja antaa kunnon raamit kasvoille! Ihme ettei vielä oo mitään värejä kuten liilaa sinistä tsm kulmakynää, ehkä värit ois seuraava muotijuttu. ABH;n pomade tosiaan on iso ja mietinkin jo, ehtiikö kuivua ennenkun pääsen loppuun asti.. jatkan risiiniöljyllä kuten muitakin varmaan sitten ihan lopussa :D

      Poista
    2. Värit tais jo olla, itse tein värikkäät kulmat luomiväreillä. UD Electric paletissa oli hyvät värit pinkkiin kulmiin kun oli pinkki tukka :) kokeile joskus, hauskat oli! Moni kysyi onko nuo pigmentoitu tuon värisiksi...

      Poista
    3. Ehkä jos soinnuttaisi just luomiväreihin siis, kun on niin vaalea tukka niin ei oikeen voi sen mukasta ottaa :)

      Poista
  3. Ihania suosikkeja<3 IDUNin tuotteet on loistavia ja toi aurinkopuuteri näyttää tosi hyvänsävyiseltä! Myös Milanin tuotteista oon pitänyt, joten toi primer alkoi kiinnostaa. Niissä on mun mielestä tosi hyvä hinta-laatusuhde :)

    ABH:n pomade on mullekin tuttu, tosin oon omani laittanut pois jo aikoja sitten, kun se alkoi olla jo niin vanhaa, ettei siitä ollut enää käytettäväksi. Oli muuten lyömätön kombo toi kulmaväri ja ABH:n oma kulmasivellin, se multa löytyy edelleen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle on tullut ihan yllätyksenä miten hyviä IDUN tuotteet onkaan olleet. Tuo Milanin brändi-uudistus on vaan vähän sellanen, etten voi olla 100% varma onko nyt linkin tuote aivan se sama. Koitin tätä jo keväällä selvittää. Tuo ABH:n pomade kyllä tosi hyvä, toki tyyris, mutta menee varmasti vuoden ja näinollen ei mene muihin kulmatuotteisiin rahaa.

      Poista
  4. Kivat suosikit:) Noista käyttökokemusta vain ABH Pomadesta. Anastasian kulmatuotteet ei koskaan petä! Got2be hiuslakoista mulla ollut vain se kokonaan keltainen purkki, pidin siitä joten tuota toistakin mielellään lähtisin testailemaan<3 Tuon aloegeelin voisikin varmaan hankkia ensi kesänä. En ole koskaan testannut IDUNin tuotteita (en tiedä miksi!) vaikka monesti olen niitä katsellut. Tuo aurinkopuuterikin vaikuttaa tosi kivalta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta got2bestä olen sitä sexyä kaiketi joskus teininä käyttänyt :) Ihan hyviä kyllä! Tässä oli mun mielestä aika kiva kattaus nyt semmosta perus-kosmea joka on jokapäiväisessä arkikäytössä.

      Poista
  5. Anonyymi21.8.22

    Hei, kommenttien lukeminen ei uuteen ulkoasuun päivityksen jälkeen ole toiminut. Käytän siis mobiilia Androidilla ja klikkaamalla "Katso kommentit" aukeaa vain "Kirjoita kommentti" boksi. :/

    Kiitos muuten kivasta blogista ja postauksista! ABHn brow pomadea tekisi mieli kokeilla joku päivä, mutta olen kyllä niin urautunut omiin meikkitapoihini, että en tiedä, uskallanko :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen että ongelma on tässä Googlen uudessa kommentti-jutussa, sillä kun se päivittyi en ole pystynyt mobiilissa selaimella Safarilla tai Chromella sisäänkirjautuneena kommentoimaan _yhteenkään_ blogiin, tai johtuuko sitten mun omasta tunnuksesta. Aika surkea juttu, katstoaan saako Google ikinä korjattua. Luen blogeja enää vain kun ehdin olemaan koneella :)

      Tuo ABH:n pomade kyllä hyvä, notkeaa ja pehmeää ja jos menee yli on helppo topsi puikolla pyyhkiä liiat pois.

      Poista
  6. Kivat suosikit <3 Tuota lakkaa katsoinkin viimeksi kaupassa mutten vielä ostanut kun oli ennestään saman merkin Happy Hour lakkaa joka myös tuoksuu ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuullostaa hyvälle :) Kyllä noi got2be lakat on aivan täydellisiä hinta-laatusuhteelta!

      Poista