Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

31 elokuuta 2022

Elokuussa 2022 loppuunkäytetyt tuotteet

*tuote saatu


Loppuneita tuli yhteensä 16 kappaletta elokuussa! Lyhyet arvostelut ja mielipiteet taas luettavissa alla. Olen jaksanut koko vuodelta kerätä tuoteryhmittäin kappalemääriä taulukkoon, mutta mitään "jatkoon" tai "ei jatkoon" asettelua en jaksanut sitten erikseen laskea, vaikka parina kuukautena yritin. Katsotaan sitten vuoden alusta nämä tilastot. Tuntuu kyllä, että tuotteita on tullut käytettyä todella paljon, ja melkein mietin, tarvitsenko kaikki nämä tuotteet. Käytän kuitenkin tuotteita ihan oikeasti omiin tarpeisiini, enkä ostaisi enää mitään ylimääräistä kotivarastoon.


The Ritual of Namasté Purify Cleansing Foam 30ml, olen saanut tämän aiemminkin jostain boksista just tässä pikku koossa. Mielestäni ihan hyvä, hajuton ja mauton kasvoputsari. Sopisi putsauksessa 2. kohtaan. Olen itse käyttänyt tämän näytepurkin suihkussa. En ehkä ostaisi omin rahoin, mutta on ihan kiva.

ecooking Cleansing Gel 200ml, todella ecooking-tuotteiden tuoksuinen ja tylsä tuote. Sain viimein tämän käytettyä, tuotetta käytin kärsivällisesti vuoden ajan. En ostaisi uusiksi.

Garnier SkinActive Eye Make-up Remover 2in1 125ml, täydellinen silmämeikinpoistoaine. Bi-phase eli öljyinen ja vetinen aine ravistetaan yhteen. Tällä irtoaa hankalatkin ripsivärit ja linerit.

Mossa Juicy Clean 3in1 Micellar Water 200ml, todella mukava tuote-jota käytin kyllä kasvovetenä. En oikein pitänyt tätä puhdistavana, esim. meikkipohjaa ei tällä misellivedellä pesisi. Tykkäsin kyllä todella paljon ja voisin ostaa tätä uusiksi.

 

Frudia My Orchard Peach Body Wash 350ml, todella ihan persikkainen suihkuaine vartalolle! Tämä ei suoraan ole nimeltään saippuaa, mutta käytin saippuan kaltaisesti. Tuntui kuitenkin, vaikken tällä simpukkaani pessyt, ettei se oikein pitänyt tästä ja aiheutti ärtymistä. En tule ostamaan tätä uudestaan vaikka tuote oli ihana!

The Body Shop Mango Exfoliating Sugar Body Scrub 250ml, varmaan ekaa kertaa TBS:ltä käytössä kuorintavoide? Tästä jäi semmoinen tahmainen tunne, ei hyvällä tavalla. Kyllä tuli käytettyä ja kuorintateho oli hyvä, sokerit olivat karkeita. Mango oli ihanan tuoksuinen.

Olaplex No5 Bond Maintenance Conditioner 250ml, hyvä hoitoaine, ei niin silotteleva kuin vaikka All Soft-sarja Redkeniltä. Mutta sopii hyvin hiusten rakenteen korjaamiseen ja osaksi Olaplex-hoitoa. Piti leikata puoliksi, että sain vikatkin jämät sormin otettua purkista, on kuitenkin sen verran arvokas (n. 33€ ellei löydä kampanjasta). Uusi purkki odottaa jo kaapissa, availen sen käytettyäni jonkun muun hoitoaineen välissä.

 

X-tra Kynsilakanpoistoaine 200ml, paras edullinen kynsilakanpoistotuote. Ei järkeä ostaa arvokkaampaa.

3ina 575 The Color Pen Eyeliner 1ml, tykkäsin paljon ruskean värisestä eyelinerista. Alkoi kuitenkin kuivumaan oltuaan noin vuoden käytössä. Eli aika heittää menemään, ja olihan pakkauskoko vain 1 ml. Voisin jatkossakin ostaa ruskean eyelinerin, ehkä vain joltain toiselta merkiltä. Tässä ei siis ollut vikaa, mutta ennemmin vaikka NYXin linerin ostaisin.

Maybelline Instant Anti-Age Ereaser Multi-Use Concealer 6,8ml, todella kiva peiteaine. Helppo levittää tuolla tuputtimella ja kiertää aina pohjasta uutta ainetta tuputtimeen. En näkisi syytä edes lähteä kokeilemaan muita concealereita oikeastaan.

Dior Lip Maximizer Hylauronic Lip Plumper 001 Pink 6g, ostin tämän 3 vuotta sitten Kicksistä, ja nyt sain sen käytettyä. Pidin tästä tuotteesta, mutta olihan se hintava, Buxomissa parempi hinta-laatusuhde, jos ei tykkää kylmyyden tunteesta löytyy myös Lumenelta edullinen Plumper. Olihan tämä luksustuote.

 

Dermosil Exfoliating Socks, luotettavat kuorintasukat. Käytin nämä vasta elokuun vikoina päivinä, mutta kuorintateho on aiemmasta kokemuksesta tietäen hyvä. Pakkaus ei ole muuttunut vuosien saatossa. Nämä ei kirvellä, punota tai vahingoita ainakaan mun koipia. En tekisi tätä kuorintaa kuin max 1 kerran vuodessa.

Ms. Behave Nice Pear! Boob Mask, luulin ostaneeni siis itselleni persikkaisen ihanan kasvomaskin! Kotona luinkin "boob mask" tekstin ja olin vaan tosi kiva =) Tuntupa tyhmältä istuskella nämä rinnoilla katsoen telkkaria. En osta uusiksi.

*Lyko Anti-wrinkle Hydrogel Face Mask Golden, ihana hydrogel maski, nämä viilentää ja tämä onkin avattu just kesäisenä elokuuna käyttöön. Tykkään näistä, tämä maski oli kultaisen värinen.

Naturel Collagen Facial Sheet Mask & Naturel Green Tea Facial Sheet Mask, parhaat edulliset market-maskit. Löysin Kärkkäiseltä tuon Green Tea-maskin, jota ainakaan mun lähikaupoista ei ole löytynyt. Kangas pehmeää ja reilusti seerumia.

8 kommenttia:

  1. Nuissa Naturelin maskeissa on lapsellinen ja jopa pelottava tuo kuva, en ole sen takia ostanut :D tissimaskeja en ymmärrä, Dermon kuorintasukkia en ostaisi toiste, se mielikuva niistä jäi. Ja Maybellinen peiteaine omakin suosikki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, en itse ollenkaan koe niin :'D Kannattaa ehkä kokeilla. Itse en ostaisi niitä tokmannin/normalin pilipali ei minkään merkkisiä maskeja. Vitsi mikä moka noiden tissimaskien kanssa kävi ^_^ ei enää koskaan!

      Poista
  2. Mossan misellivedestä ei tosiaan ole meikkien poistajaksi! Mutta just sen takia siitä pidän, kun se on niin hellävarainen eikä aiheuta mitään kiristystä omalla iholla, kun aamuisin tota käytän :) Harmi ettei toi Frudian suihkugeeli sitten ollutkaan hyvä sulle :( Mulla on toi just tehokäytössä ja tykkään ihan älyttömästi siitä<3 Garnierin silmämeikinpoistoainetta parempaa ei löydy ja noi Naturelin sheet maskit on loistavia! Tissinaamioita pidän ihan höpöhöpöjuttuina itsekin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mossan misellivesi on kyllä mun mielestä hyvä ja varmasti voisin ostaa sen uudestaan! Frudian suihkugeeli on kyllä ihanan tuoksuinen! Tässä oli monta sika hyvää tuotetta ainakin omasta mielestäni :D

      Poista
  3. Tissinaamiot, siis oikeasti! :D Voiskohan niillä kuitenkin olla tällaisen imettäjän tisseille jotain virkaa. Sellaiselle hieman venyneelle ja kuivahtaneelle tissi-iholle. :'D
    Kynsilakanpoistoaine oli hyvä vinkki :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä oisko varmaan sulle sit paremmat :D Mulle tuli vähän turhaksi kun ei ole mitenkään hilseilevät tai muuta. Tuo X-tra kynsilakanpoistoaine kannattaa kyllä testata! Edullinen ja tehokas!

      Poista
  4. Kivoja loppuneita:) Mullakin taitaa vielä kaapissa odotella tuo ecooking putsari, saa nähdä mitä siitä pidän. Mossan misellivettä haluaisin joskus kokeilla, kun usein blogeissakin siitä kirjoitellaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän kaikki putsarit kuitenkin tulee käytettyä, ne on hyödyllisiä tuotteita - kuten tuo misellivesi :)

      Poista