Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

08 elokuuta 2022

Dermosil tuotteita spa-jalkahoitoon

*-merkitty mainoslinkki


Kävin ostoksilla pitkästä aikaa *Dermosilin verkkokaupassa ja yhdistin tilaukseni yhdessä äitini kanssa, niin saimme kivasti extrapisteitä tilaukseen ja ilmaiset postit tilauksen summan ylittäessä tietyn rajan. Lisäksi tuona päivänä oli bonuspisteet tuplana, joten saatiin tosi kivat kaupanpäälliset bonuskaupasta. Olen iän myötä tullut paljon kiinnostuneemmaksi jalkojeni hoidosta, en halua, että jalkani ovat rumat. Koitan pitää ihon terveen ja kosteutetun näköisenä, hieroa kaiken kuolleen pois ja muutenkin lakata kynsiäni. Päätin itselleni tilata jo tutut kuorinta-sukat, ja sen lisäksi lähti oikeastaan tarvikkeet hyvään spa-jalkahoitoon kotona. Vati jalkakylpyä varten löytyykin jo kotoota :)


Pehmentävä jalkakylpy, *tuote 3990
Kokeilin tätä jo pari kertaa, mielestäni tämä oli kiva, mutta ei juuri tuoksunut. Oli kyllä aika fresh tehdä jalkakylpy kolmen päivän festareiden jälkeen kun jalat oli aivan loppu seisoskelusta! Jalkakylpy sisältää öljyjä ja katajanmarja-uutetta. Jos kärsii jaloissa kovettumista tai muuten turvotuksesta ja väsymyksestä, niitä voisi kokeilla kylvettää. Ajattelin nyt ottaa jalkakylpyjä käyttöön, sillä minulla on ollut kipuja pitkien kävelyiden jälkeen.

Jalkojen suolakuorinta, *tuote 3989
Isoa suolarouhetta ja katajanmarjaöljyä sisältävä kuorinta jalkapohjille, oikein ihana. Tästä jäi myös vahamainen tunne, oli kiva jatkaa tällä kuorinnalla suoraan kylvyn jälkeen, jolloin kovettumat ja muut on varmasti hyvin juuri pehmentyneet ennen käsittelyä. Nämä kaksi tulevat yhdessä parantamaan jalkojen hoitoa. En ole mikään jalkafriikki, mutta nyt on tuntunut, että pitää panostaa jalkoihin kun on ulkoillut enemmän kuin koskaan ja jalat ovat selkeästi ottaneet hieman itseensä siitä.


Karbamidi jalkavoide, *tuote 3573
Tehokosteuttava voide kuiville ja karheille jaloille, päätin siis silti hankkia tämän, vaikka jalkani on nyt hyvässä kunnossa. Karbamidi on siis ihossa esiintyvää ureaa ja sitä on 17,5% tässä voiteessa ja karbamidi sitoo kosteutta ihoon hyvin. Haluan pitää jaloistani huolta ja päätin ostaa tällaisen erikseen jaloille sopivan voiteen. Noin kerran kahdessa viikossa rasvaan aina jalkani yöksi. Juuri nyt käytän jotain ihan Helosania jalkojen rasvaamiseksi yötä vasten. 

Kuorintasukat, *tuote 3713
Olen jo aiemmin käyttänyt ainakin parit nimenomaan Dermosilin kuorintasukat. Ne ovat olleet hellävaraiset, eikä minulle ole tullut kutinaa, punoitusta tai mitään muutakaan "vaarallista". Jotkut jalkakuorintasukat ovat kuullostaneet vaarallisen rajuilta. Minulle nämä on sopivat, en ole muuten tehnyt varmaan 2 vuoteen sukkakuorintaa! Saatan säästää nämä loman jälkeen käytettäväksi ja teinkin juuri tuon jalkahoidon itselleni näillä uusilla tuotteilla ensikerran.

Dermosilillä on välilä kampanjoita, nyt sain tuplapisteet ja kertyvillä bonuspisteillä voi jo samaan tilaukseen tilata myös lisätuotteita. Jalkojen hoidon lisäksi valitsin alla näkyvät tuotteet, jotka on kyllä kiva ottaa käyttöön tai vaikka antaa lahjaksi eteenpäin.

  
Bonustuotteet: Sunny Apricot Suihkugeeli, *tuote 9872 & Sunny Apricot Käsisaippua, *tuote 9871

Sunny Apricot -käsisaippua ja Suihkugeeli ovat nimestään poiketen valmistettu persikasta ja aprikoosista, eikä vain aprikoosista. Molemmat tuotteet ovat avainlippu-tuotteita. Uskon, että molemmat tuotteet on oikein herkullisen ja hedelmäisen tuoksuiset ja ainakin käsisaippua näistä tulee myöhemmin omaan käyttöön. Molemmat tuotteet on saanut paljon ylistystä ja hyvät arvostelut verkkokaupassa! Sunny Apricot on kesäsarja selkeästi, sillä ne ovat herkullisemmat ja makeammat ja ihanan värikkäät pakkauksiltaan.

8 kommenttia:

  1. Nauratti kovasti, kun minulla on juuri tekeillä jalkojenhoitopostaus :D Havahduin meinaan siihen, että jalkojen hoito on hieman jäänyt ja jalatkin sen näköiset. Ennen rasvasin jalat joka ilta, mutta lasten myötä se on vähän jäänyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen myös jo jonkun aikaa rasvaillut jalkoja, etenkin talvella ne kuivuvat nopsaan. Nyt ostin tämän mun ekan jalkakylpy-jutskan ja oman kuorinnan jaloille -löytyy toki raspi joka on todella epäaktiivisessa käytössä :D

      Poista
  2. Oi, tuo Sunny Apricot - sarja tuoksuu aivan taivaalliselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti ihana, ihan lähiviikkoina saa jo ton käsisaippuan korkattua :)

      Poista
  3. Olen kyllä niin laiska jalkojenhoitaja että se aina kostautuu kuivina koppuroina...jotain nuita Dermosilin jalkatuotteita olen kyllä käyttänyt. Ja voisin ostaa noita lahjaksi kuivajalkaiselle ;) onko sulla muuten kompressiosukat ja hyvät pohjalliset kengissä? Putkirulla on myös loistava ja ihan tennispallo jos on jotain kipuja jaloissa/jalkapohjissa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voihan koppurat :D Mietin miten oikeen kirjottaisin ja poistinkin tosta tekstistä syyn miksi mun jalat on kipeät, ei ole siis mikään näistä vaan mun kynnet tuppaa kasvamaan heti sisään jos leikkaan lyhyiksi -oonkin nyt kasvattanut ja kasvattamiseen luin kylvettämisen auttavan sen suhteen, ettei kasvaisi tuonne sisälle. Lisäksi kenkien kärjet on usein liian tiukat eli kärki ei ole riittävän leveä koko varvasriville -joten pikkuvarvas tai pottuvarvas kengän mallista riippuen alkanee usein hankaamaan. Vihaan kenkien ostoa! Nyt ei enää ole tosiaan niin pahat kivut, mutta ihan varpaissa se kipu tuntuu jos on seissyt pitkiä aikoja, mulla alkaa kynsivalleihin sattumaan.

      Poista
  4. Kiinnostavia tuotteita, varsinkin noi Sunny Apricot -tuotteet kuulostaa superherkullisilta<3 Musta on taas tullut tosi laiska jalkojen hoidossa, vaikka koitankin kerran viikkoon suihkussa kuoria jalat ja mies hieroo niitä aina viikonloppuisin (halusi tai ei :D) ja käyttää samalla jotain rasvaa siinä. Aiemmin siis rasvasin joka ikinen ilta jalat ennen nukkumaanmenoa, mutta se on enää kaukainen muisto ja rasvaan niitä itse tosi satunnaisesti. Ecookingilla oli ihan sikahyvä jalkavoide, joka sai mun jalat tosi hyvään kuntoon. Pitäisi ehkä ostaa sitä lisää, kun sen kanssa sen eron oikesti myös huomasi ja se selkeesti motivoi mua käyttämään jalkavoidetta ihan säännöllisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Oon myös todella laiskasti hoidellut nyt jalkoja, joskus rasvasin pari kertaa viikossa yötä vasten. Mulla on myös ollut monenmoisia jalkarasvoja ja tosiaan nyt pannutan mun Helosanin loppuun ennenkuin korkaan tuon Karbamidi jalkavoiteen.

      Poista