Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

20 kesäkuuta 2022

The "Perfect Makeup" Tag

Välillä jotain kevyempää luettavaa ja taas lukijan mahdollisuus, löytää yhtäläisyyksiä tai erilaisuuksia. Lindan blogista napattu haaste: The "Perfect Makeup" Tag. Välillä pitää tehdä vähän tällaisia rennompia postauksia joihin voi fiiliksen mukaan kirjoittaa, etsimättä mitään tietoa erityisemmin. Ehkä just tuotteiden nimet :)


1. Millä primerilla saa täydellisen pohjan meikille?

Kaikista koskaan käyttämistäni primereista se olisi Smashbox Photo Finish, vaikka just nyt mulla tätä ei ole ollenkaan olemassa. Iho on paljon tasaisempi tämän levityksen jälkeen, ei rullaa mulla, vaikka ois kosteusvoide alla, tai kun levittää meikkivoidetta päälle. Primeri sisältää paljon silikonia joka siis silottaa ihoa ja tekee ihohuokosista, rypyistä ja kuivista kohdista hieman smoothimmat.



2. Mikä meikkivoide antaa täydellisen lopputuloksen?

Niin monta hyvää tuotetta olen kokeillut ja niin monta ei kovin hyvää. Sanoisin, että hyvä ja halpa sekä luotto tuote: Lumene CC SPF20 meikkivoide sävyssä Light. Tähän tulee aina palattua ja mielestäni tämä on riittävän peittävä, ihanan kuulas ja kaunis meikissä. En näkisi mitään moitittavaa ja käytän tätä meikkivoidetta parhaillaan!



3. Millä peiteaineella saa täydellisen peiton?

Ehdottomasti It's Skin Bye Bye Under Eye. Tähän ei ole monta vaihtoehtoa siis mielessä. Tällä saa varmaan vaikka tatuoinnin piiloon. Toki tämä on erittäin kermaista ja paksua, joten pitää malttaa ohuesti laittaa että meikki pysyy kauniina. On kyllä ihan mun suosikkituote!



4. Mikä puuteri blurraa kasvot täydellisesti?

Meikkipuuterit on kaikista parhaimpia, mutta mun ihon kuivuus estää niiden käytön! Hyvä puuteri ja halpa: We Care Icon Powder. Ei kannata hankkia mitään liian kallista, ihan semmonen transparent versio tästä puuterista on jo tosi hyvä!

5. Millä bronzerilla on täydellisin pohjasävy?

Nyt on pakko hehkuttaa tätä IDUN Minerals Bronzer Sommardröm -sävyssä! En ikinä kuvitellut, että jaksaisin tarttua yksittäiseen palettiin, mutta kyllä, tätä on tullut käytettyä paljon. Sävy on minulle ihana, vaikka rasia ei ole niin mieluinen, tämä tulee varmasti pannutettua viimeiseen saakka. Lisäksi tämä on sopivan vaalea omalle ihonsävylleni.

6. Mikä poskipuna on sävyltään täydellinen?

Vaaleat persikkaiset sävyt, ja siitä syystä, valitsen tähän Makeup Revolution Ultra Blush Hot Spice paletin. Tässä paletissa on kaikki sävyt kohdallaan ja rakastan palettia. Käytän sitä usein ja ihan pienikin kosketus riittää poskelle tuomaan riittävää ripausta eloa. Mielestäni pigmentit eivät ole huonot, vaikka paletti on edullisempi. Olisi mulla jotain muita kalliimpiakin poskipunia olemassa, mutta tähän tartun mieluiten.

7. Millä highlighterilla saa täydellisen lopputuloksen?

Noh, en ole niin kova highliter fani. Tämän paletin highlitterit on mun lemppareita: Viva La Diva Dream Cheek. Tässä molemmat shimmaavat ja hieman hileilevät highlitterit ovat minun mieleeni! Näitä tulee käytettyä myös kulmaluulle, nenän pituuteen ja muuhun korostamiseen. Todella kauniita ja hyvin blendaavia sävyjä. Toisesta highlitterista itseasiassa näkyy jo nykyisin vähän pannu.

 

8. Minkä huulipunan koostumus on täydellinen?

Mun mielestä kermaiset huulipunat, mutta ei liian kermaiset, on parhaita. Ei sottaa, eikä leviä. Tähän sanoisin IDUN Minerals Cream Lipstick sävy Alice. Olen käyttänyt tätä nyt kesällä ja minulla tämä sointuu kivasti hopean hohtoiseen hiukseeni joka vähän vielä on pinkin sävyinen. Olen huomannut, että valitsen tämän nykyään ennemmin kuin huulikiillon.

9. Missä luomiväripaletissa on täydelliset shimmerit?

Pakko sanoa, että mun paleteista ne on tässä Viva La Divan Metallic -paletissa! Nämä on todella metallinhohtoiset ja ihanasti puskevat esiin silmistä! Tässä paletissa on myös ehkä livenä ylin rivi vaaleamman sävyinen, joten niitä on kiva käyttää sisäsilmänurkkien korostukseen tai kulmaluulle.

10. Missä paletissa on täydellinen sävymaailma?

Rakastan ehdottomasti tällaisia punaisia ja maan läheisiä värejä, jotka antavat luonnollista varjoa silmille. Tämä Violet Voss Windflower on ihana paletti ja olenkin huomannut itseni säästelemästä sitä. Olen nyt koittanut pannuttaa sitä yhtä Ciaten palettia jossa on samat sävyt. Tämä on kyllä hinta/laatu läpeensä täydellinen ja ihanan pieni vielä vaikka matkalle!

6 kommenttia:

  1. Kiva kun säkin teit tän<3 Toi Smashboxin primer on silikoniprimereista paras, mitä oon itse käyttänyt :) Rakastan sitä pehmeää pintaa, minkä silikoni iholle tekee ja meikkivoide liukuu sen päälle niin helposti! Violet Vossin paletissa on munkin silmään tosi kaunis sävymaailma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu piti nyt yrittää :) Kiva että löyty nuo tutut tuotteet! Jotenkin tuntuu, että oon nykyisin vain kiinnostuneempi ihonhoidosta kuin meikeistä niin tämä toi omat haasteet mukanaan. Meikkaan nykyään niin paljon vähemmän, että vähän asenteessakin on muutosta kolmen vuoden taakse esimerkiksi :)

      Poista
  2. Violet Vossin paletti on niin kaunis, etenkin nuo kultaiset alarivissä. Tykkään kans tuosta Smashboxin primerista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kun löytyi mieluiset <3 Tuo paletti kyllä yksinkertaisuudessaan niin täydellinen!

      Poista
  3. Anonyymi28.6.22

    Mistä tuota Violet Vossia saa ostettua? Ihanat sävyt..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on tullut minulle USA:sta tilatun kauneusboksin kautta, mutta brändin tuotteita saa ostettua esimerkiksi Sephoralta. Ruotsin Seprohasta voi tilata suomeen alle 10 € postituskuluilla + Sephora-liike löytyy toki Tukholmasta tai jos käy ulkomailla.

      Poista