Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

06 kesäkuuta 2022

OPI:n kokoelman lisäystä

Saadut tuotteet merkitty *-merkinnällä


En ensijouluna aio ostaa joulukalenteriksi kynsilakkakalenteria, vaikka se oikein kiva viime vuonna olikin. Haluan jatkossa "voida" ostaa kerran kuukaudessa uuden yhden hyvän kynsilakan Essieltä, OPI:lta tai vaikka China Glazelta. En halua joutua odottelemaan, että saan lakkoja käytettyä. Sain kuitenkin vähän Instagram-yhteistyön kautta Lykolta lisättyä kynsilakka-kokoelmaani, sillä valitsin itselleni neljä uutta OPI:n lakkaa. Nyt minulla on kuusi erilaista OPI:n lakkaa kaapissa, niitä vaalin ja tuntuu, että olen ihan ylpeä näistä kynsilakoista. Haluan nyt esitellä nämä kynsilakat ja sävyt jotka minulla on blogin puolella myös.

OPI:n lakat on valmistettu USA:ssa ja kaikki on lähtenyt Nail Lacquer sarjasta. Kynsilakoissa on OPI:n alkuperäinen kynsilakkakoostumus, varsinkin Nail Lacquerissa, joka on kerrottu olevan kestävä ja vähemmän halkeileva lakka kynsille. OPI:n lakat on noin 17 € arvoisia, mutta niitä voi löytää hyvin 10-20 € haitarilta vähän paikasta riippuen.

Uudet lakat

Esittelen alempana näiden sävyjä ja mietteitä paremmin lakka lakalta.


Aiemmat lakat



OPI Nail Lacquer Muse of Milan Leonardo’s Model Color - shimmerinen lila sävy, olen käyttänyt lakkaa usein etenkin juuri pari kerrosta jonkun värin päälle saadakseni kivaa hohtoa ja eloa kynnen pintaan. Vaatii mielestäni yhden ohuen kerroksen jotain peittävämpää alleen.

OPI Infinite Shine I'm Not Really A Waitress - mun eka OPI lakka, josta kaikki keräilyinto taas pongahti vuosi sitten käyntiin. Täydellisen metallinen ja ihanan eloisa punainen lakka, jossa tosiaan sellaista hohtoa. Käytetty aika paljon tätä syksy-talvi aikana ja etenkin joulukaudella oli kokoajan kynsissä tätä sävyä. Olen tykännyt lakan kestävyydestä kyllä paljon. Kuivuu edelleen hyvin vaikka on ollut jo vuoden avattuna!



*OPI Nail Lacquer Peru, Peru Peru - ihana täydellinen vaaleanpunainen sävy täysin yksivärisenä ilman mitään twistiä. Sävy näyttää aika täydelliseltä ja odotan innolla että saan tämän baby-pinkin kynsilakan käyttööni.

Muuten, vuonna 2022 OPI Nail Lacquer on voittanut palkinnon: Glamour Beauty Award winner for The Best Nail Polish. OPI:n lakat ovat siis olleet kyllä rakastettuja ja palkittuja ennen tätäkin, lakat siis edelleen voittavat palkintoja hyvän koostumuksensa vuoksi!



*
OPI Infinite Shine Holiday Collection Humidi-Tea - tätä halusin testata ensin. Lakka on siis täydellinen! Tämä on upean värinen ja kaunis, pinkkiin taittava nude missä on kiiltoa. Pieni metallisuus/elo pinnalla tekee lakasta kiinnostavamman ja mun sormien värille tää on siis täydellinen! Uskon, että tätä tulee käytettyä myös varpaiden kanssa jatkossa useammin.

Ostan mielummin juuri Infinite Shine lakkoja, sillä ne antavat geelimäisen lopputuloksen ja ovat kestävämpiä. Lakka voi pysyä hyvänä jopa 10 päivää. Viimeistelen lakat nyt omalla alus- ja päälilakalla, mutta haluaisin kyllä kokeilla joskus jotain arvokkaampiakin lakkoja siihen hommaan.



*OPI Infinite Shine Holiday Collection Berry Fairy Fun - samaa Holiday Collectionia kuin tuo ihana Nude! Tämä oli kyllä kuvissa huomattavasti vaaleamman värinen, kuin mitä sävy on livenä. Tämä on kuitenkin vaaleampi kuin jo minulta löytyvä Leonardo's Model Color. Mutta aika samanlaiset värit kyllä kyseessä, mutta huomaa, että tykkään sävyistä. Koska sävyt kuitenkin oli melko samanmoiset, saatan säästellä tämän avaamista vielä pidempään, ettei tuo lakka rupea kuivumaan huonoksi.



*OPI Infinite Shine Scotland Red Heads Ahead - ihana kunnon punainen sävy! Mun mielestä tästä tuli ihan mieleen "Coca Cola Red", mutta sitten huomasin myöhemmin että merkiltä löytyy Nail Lacquerina Brazil sarjassa Coca Cola Red. Mutta halusin ennemmin tämän sävyn juuri Infinite Shine sarjasta. Tämä on kyllä täykky punainen! Haluan myös tätä käyttää, mutta punaisen lakan poistamisessa usein sormetkin jää aina vähän 'verisiksi' vaikka niistäkin poistaisi kynsilakan poistoaineella väriä. 

Ihania <3 Lakkaatteko te kynsiä ja oliko mikään sävy mieluinen?

10 kommenttia:

  1. Ihania OPI -herkkuja! Mulla on paljon OPI lakkoja, välillä tekisi mieli ostaa uusia mutta sitten aina vähän jää koska...no...on aika iso kokoelma ;) ja en halua maksaa 20 euroa lakasta kun haluan ostaa kerralla monta. Infinite Shine lakoista en oikein välitä, eivät tahdo pysyä mulla ja ovat todella hitaita kuivumaan. Perinteiset OPIt ovat enemmän mieleeni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Mä uskon myös, koska on noi OPI:n lakat myös 15 ml kooltaan joten aika pitkään saa samaa lakkaa käyttää että se kuluu loppuun! Nyt nuo oli Lykolla tällä viikolla tullut 9,90€/kpl tarjoukseen :) Mä myös tykkään perinteisistä Opin lakoista ja voin hyvin ostaa niitä, kun kuitenkin haluan vaihtaa lakat 4-5 päivän välein.

      Poista
  2. Mulla ei oikein pysy OPI:n lakat hyvin, ne kuluvat heti kättelyssä kynsien kärjistä :( . Kivoja sävyjä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mullakin nämä alkaa kulumaan jo viiden päivän aikana varmasti vähän, harvemmin kuitenkaan pinnalta lohkeaa palaista :) En ole vielä löytänyt oikeasti lakkaa joka pysyisi täydelisesti viikon kynnellä! Pitää testata erilaisia base ja top coatteja just jos olisi niistä kiinni.

      Poista
    2. Olen kirjoitellut omaan blogiini London Gracen lakoista, joita ainakin Lyko myy. Pysyvät erinomaisesti kynsillä kulumatta ja säilyttävät kiiltonsa. Ihan parhaita, mitä olen tähän mennessä kokeillut.

      Poista
    3. Kiitos vinkistä, lisäsin suosikiksi yhden kivan näköisen lakan - testataan joskus kun taas voi ostaa uusia lakkoja :)

      Poista
  3. Onpa kauniita sävyjä<3 Noi molemmat vaaleanpunertavat sävyt varsinkin olisi sellaisia, joita itsekin taatusti käyttäisin! Kävelen aina ruokakauppaan mennessä Essien hyllyn ohi ja joka kerta kuolaan niitä lakkoja :D Ehkä pitäisi raaskia vihdoin ostaa joku, kun kerrankin saa kynsiä lakkailla ihan vapaasti kun en oo töissä. Joku tollanen vaaleanpunertava nude olisi mulle varmasti paras "jokapäivän sävy" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ehkä kannattaa tossa mammalomalla nyt yksi lakka korkata ja ottaa käyttöön, kun ei tarvitse tosiaan ottaa niitä töitä varten pois :)

      Poista
  4. Kauniita sävyjä! Mä olin kynsilakkojen suurkuluttaja, ennenkuin otin geelikynnet. Kynsilakkoja vieläkin kymmeniä jemmassa, kesävarpaat voisi saada eri sävyt vaikka joka päivä. Berry Fairy Fun on super kaunis sävy <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, mä en kyllä usko että palaan rakennekynsiin vaikka onhan nekin ihanat. Haluan että mun omat kynnet on ennemmin terveät eikä niin paksua kerrosta jotain kemikaaleja ole puristettu kynnen päälle yhteen. Nää kynsilakat on just jees ja ihanaa kun saa vaihtaa väriä just niin usein kun haluaa!

      Poista