Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

28 kesäkuuta 2022

Kesäkuun alelöydöt

 

Heti juhannuksen jälkeisenä maanantaina ajattelin, että nyt on sopiva aika iskeä alennusmyynteihin. En oikeasti lähtenyt mitään erityistä ostamaan, mutta tein yhden pakkohankinnan ja kaksi hyvää löytöä! Kävin Kicksissä ensin, mutta sieltä en löytänyt mitään mielenkiintoista. Kävin Emotionissa, mistä ostin kaksi näistä tuotteista ja yhden tuotteen ostin Helsinki Outlet-kylän kosmetiikkaliikkeestä, jonka nimeä en muista.

Ompa ihana ottaa nämä kuvat, hieman laiskasti ulkona, ja tehdä postaus omalta koneelta suoraan terassilta!


We Care Icon Nude Hybrid Sponge Set, normaalihinta 16,90 € ja hinta 6,90 € alessa. Sika hyvä 10 € alennus! 6,90 € neljästä meikkisienestä on vähän! Varsinkin, kun olen käyttänyt nyt 6kk aikana vasta kaksi meikkisientä tältä brändiltä! Ei mitään syytä lähteä hankkimaan edes Real Techiquesia, saati Beautyblenderiä. Nämä ei nukkaa, murene tai mene pilalle! En jatkossa aio ostaa mitään näitä kalliimpia meikkisieniä, tai mitään 'parempaa brändiäkään'. Näillä miekkisienillä mennään siis saletisti jo ensivuoteen asti. Nyt kun uudet sienet tuli ostettua voisi vaikka sen vanhan sienen heittää jo kohta menemään ja vaihtaa uuteen puhtaampaan, vaikka olen sitä edellistä toki myös huolella ja rakkaudella pessyt. Tuotteet on eläinkokeettomia ja We Care Icon tukee SuomenWWF:s rahoitusta.


Four Reasons Original Moisture Conditioner 500 ml, normaalihinta 18,10 € ja hinta oli nyt 9,90 €. Tämä Four Reasonsin Moisture-sarja on ihanan tuoksuinen ja tässä jätti-pullossa on kätevästi pumppu. Lisäksi tämä tuote on esim. vegaaninen ja tuotteet on eläinkokeettomia. Käytän kyllä melko reilusti hoitoainetta hiusteni latvoihin, haluan kasvattaa pitkät vahvat hiukset, enkä halua laiminlyödä kosteutusta. Käytän ennemmin reilummin koko pituuteen hoitoainetta, kuin vain latvoihin pienen tujauksen. Juuri ainoa ei-Olaplex hoitoaineeni tekee loppuaan ja haluaisin kuitenkin joka toinen kerta käyttää vähän tavallisempaa hoitoainetta hiuksiini. Oiva löytö siis kohtuu hintaan. Toki jos käyn jossakin järvessä uimassa näin kesällä, enkä pääse hiuksiani heti pesemään, enkä ala niitä erikseen pesemään kuivumisen jälkeen, suihkin saman sarjan Moisture Mistiä hiuksiini tai valitsen sopivan hiusöljyn.


Luxie Smokey Eye Set Rose Gold Collection, ovh noin 34 € ja hinta 12,90 €! Tämä paketti oli vaurioitunut, ja tässä liikkeessä oli itseasiassa useampi vaurioitunut paketti myynnissä tällä tarjoushinnalla. Varmistin vielä myyjältä, että olihan niin, että paketti on tässä se 2 luokan tuote ja hän vakuutti, että siveltimissä ei ole vikaa, vaan osa pakkauksista oli saattanut rusentua tai niistä puuttui tarroja/teippejä. Avasin paketin ja tarkistin siveltimet, ne on oikein kauniissa ja hyvässä kunnossa! Nyt mulla on yhteensä 7 Luxien sivellintä ja jos voisin valita, heivaisin kaikki muut roskiin ja ostaisin näitä kauniita siveltimiä lisää. Ovat myös laadukkaita ja suosin tätä brändiä mieluusti. Nyt minulta taitaa löytyä noin 25 sivellintä silmämeikkien osalta, joten täytyy odotella että vanhimmat Ecotools-siveltimet tulevat tiensä päähän ja pääsen vähän sitten uusimaan kantaa vähitellen.

Paketissa oli seuraavat siveltimet;
Luxie 213 Eye Shading
Luxie 215 Small Angled
Luxie 217 Pencil
Luxie 205 Tapered Blending

6 kommenttia:

  1. Hyviä löytöjä olet tehnyt! Kivaa päivää sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, hyviä hankintoja tässä joukossa juuri minulle :)

      Poista
  2. Harmi kun tuo Luxie katoaa suomesta, onneks olen kuitenkin ehtinyt hamstraamaan mieleiset siveltimet :) kivoja ostoksia, mulla oli joskus We Care Iconin sieni mutta en ole ostanut toiste, tykkään ehkä muista enempi. Jos muistan niin oli kova ja kesti aikansa että pehmeni..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki hyvä ilmeisesti katoaa, oli Emotionissakin noita jotain "alessa" mutta en semmosta 30€ settiä silti halua ostaa vaikka olisi alessa. Mulla on ollut kyllä tosi hyvät noi We Care Iconin, todella pehmeä aina kastelun jälkeen enkä itse ostaisi missään nimessä enää yhtään kalliimpaa kun on näin hyviä meikkisieniä!

      Poista
  3. No nyt sait kyllä hyvään hintaan noi kaikki! Oot vissiin aiemminkin kehunut noita We Care Iconin sieniä, jos en ihan väärin muista..? Täytyykin napata noita mukaan seuravaalla kerralla, kun meen Sokokselle. Luxien siveltimet on tosi hyviä ja myös ulkonäöllisesti kauniita :) Toi 213 näyttää tosi paljon samalta kuin Luxien 209, jotka on ihan mun suosikkisiveltimiä liikkuvalle luomelle. Toi sivellin täytyy siis pitää mielessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Tottakai nuo We Care Iconin sienet on jäykempiä kuivina mutta itse käytän aina vain täysin märäksi puristettua meikkisientä ja ne on siten erittäin joustavia ja saa todella kauniisti levitettyä meikkivoiteen kasvoille :) Kannattaa joku pieni paketti ottaa testiin, jos ei ole mieluisia. Tuo 213 on semmonen malli josta pitäisi paljon ja mulla on Ecotoolsilta paljon juuri tämän mallisia siveltimiä :)

      Poista