Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

12 kesäkuuta 2022

Kaikki Suihkusaippuani

Saadut tuotteet merkitty *-etuliitteellä



Olen blogin puolella jo aiemmin esitellyt kaikki Luomiväripalletit ja kaikki puuteripalletit.. noh, päätin että nyt ihan vitsilläkin katsotaan läpi mun kaikki saippuat! Niiden hankkiminen on ehkä hieman lähtenyt käsistä, mutta on tullut silti hamstrattua vähän liikaa nyt minunkin puolestani. Yksikään saippua ei lennä roskiin, vaan tulen kyllä käyttämään ne kaikki! Eli älkää tuomitko turhaan, saatan antaa myös lahjaksi aina jos tuntuu ettei oikein lähde joku tuote mulla niin hyvin käyntiin.

Siis 7 saippuaa löytyy kaapista, aina kaksi samaan aikaan just nyt suihkussa. Olen kokeillut tuota intiimisaippuaa nyt välillä, mutta todennut sen ainakin turhaksi. Tuskin tulen erikseen nyt ostelemaan tuollaista, mutta yritän käyttää tuon tässä kesän aikana pois. Lisäksi on siis kuusi normaalia suihkusaippuaa.



*Treaclemoon Fresh Mint Tingle, 5oo ml. Herranen aika minkä kokoinen saippua! Tätä kokeilin talvella. Tuoksu on raikkaan minttuinen, ja tuo saippua tuntuu viileältä kun sitä käyttää. Tuohan olis aika kiva tosi kovilla kesähelteillä. Ei ole vielä päässyt kunnolla käyttöön.

Frudia My Orchard Peach Body Wash, 350 ml. Aika reilun kokoinen saippua. Tuoksuu ihanilta persikka-irtokarkeilta, helppokäyttöinen tuon pumppupullon puolesta! Semmonen saippua, jonka haluaisin ehdottomasti ostaa uusiksi. Tästäkin viel reilu puolet pullossa jäljellä. Ai kauhee oon aina kirjottanu tän Fruida kaikkiin mun postauksiin ja just korjasin niitä toukokuussa.. Lievä tahto lukea väärin!



YA Intiimipesuneste Hajusteeton, 3oo ml
. Aika reilun kokoinen pumppupullo, joka on myös siis ihan perus saippuaa. pH arvo on 3,8 joten se sopii intiimialueelle, ehkä tämä on kuitenkin tylsä. Olen oikeasti aina vetänyt koko kehon jollain normi-saippualla sitä aluetta mukaan lukien. Ei ole koskaan ollut ongelmaa, innostuin kuitenkin siitä ecookingin intiimisaippuasta ja päätin ostaa tällaisen testiin. Ehkä tää on ihan ok. Jos tykkää intiimipesunesteistä niin tää on kyllä hyvä!

ziaja Goat's Milk creamy shower gel, 5oo ml. Sain tämän kylkiäiseksi, kun tilasin itselleni ziajan saman sarjan ihonhoito voiteen. Sainkin tupla-pakkauksen, missä tuli myös tämä suihkugeeli mukana. Kiva yllätys, mutta uusia saippuoita en oikeasti tarvinnut. En ole vielä koskenut tähän, vaihdoin tämän ja sen rasvan korkit päittäin että sain tähän pumpun, mutta koska rasva oli 4oo ml kokoinen, niin aika pian tuo mitta jää riittämättömäksi ja pitää vikaa 1oo ml varten vaihtaa se korkki takaisin.



The Body Shop Wild Argan Oil Shower Gel, 250 ml. En tiedä mikä siinä oli, kun tämäkin piti ostaa. Kiva testata täsä sarjaa! Vielä avaamaton.
The Body Shop Kindness & Pears Shower Gel, 250 ml. Tämä oli mulla viimeksi käytössä, ennenkun pistin saippuat toukokuun lopussa vaihtoon suihkussa. Tämä on kyllä makea ja sopii mielestäni kyllä kesäkaudelle tuoksunsa puolesta hyvinkin.
The Body Shop Fresh Raspberry Shower Gel 250 ml. Niin ihana niin makea, ihan parhaita tuoksuja, joita The Body Shopilla on ollut myynnissä! Rakastan, ja aivan täysi kymppi tuoksusta. Tämä jo yli puoliksi käytetty. Loppu häämöttää.

I admit, I got issues. Mitä tykkäsitte mun kokoelmasta? Pienemmät koot on kyllä kivempia, voi useammin vaihtaa ja saa saippuat joskus loppumaan!

11 kommenttia:

  1. Mä en vaihtele suihkusaippuaa, kerralla käytän loppuun :) TBS on lemppareita! Mulla taitaa olla muutamia jemmassa, veikkaisin alle 5 kuitenkin. Treaclemooneja nääkee monille, missä niitä myydään kun ikinä satu silmään? Minttu olis ihana kesällä, ei talvella ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Treaclemoonit on mun lemppareita. Inkivääri on aivan loistava. Sokokselta olen niitä ostanut.

      Poista
    2. Mä oon nyt myös päättänyt, etten avaa uusia ennenkuin kaikki avatut on käytetty pois! Treaclemoonia olen ostanut Emotion ja Sokos, tuo on tainnut tulla Lykon yt-ssä mulle :)

      Poista
  2. mulla on monta suihkusaippuaa samana aikaan käytössä. Pumppupulloissa eli noita 400 -500 ml kokoisia. Ikuisuudenhan ne kestää. Mutta voi sitten fiiliksen mukaan miettiä, että mitähän nyt juuri tänään käyttäisi. Sama juttu hoitoaineissa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa etten ole ainoa jolla on vastaavia mielihaluja :D Mä myös välillä vaihtelen shampoota ja hoitoainetta enkä käytä loppuun niitä jotka on käytössä. Pumppupullot on kyllä kivempia kuin nuo puristettavat, niiden vikojen millien saaminen ulos voi olla vaikeaa :D

      Poista
  3. Mulla on myös haalittuna aika monta suihkusaippuaa. Nyt pitäisi hetken aikaa malttaa tsempata ja käytellä vanhoja pois. :D Tykkään myös vaihdella käytössä olevaa suihkusaippuaa vähän vuodenajan mukaan, mutta pyrin siihen ettei niitä olisi hirmu montaa korkattuna samaan aikaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, sama täällä! Nyt pitää vaan keskittyä näihin tämä loppuvuosi :) Varmaan jostain joulukalenterista minkä hankin, tulee sitten lisää kivoja tuotteita testattavaksi!

      Poista
  4. Ihana postaus, suurella mielenkiinnolla luin kun olen suihkutuotehamsteri itsekin :)
    En uskalla edes laskea montako putelia mulla on tuolla jonossa, mutta samoin kuin sinä niin kaikki käytän ajallaan. Roskiin ei mene mitään. Minä käytän yhtä tuotetta kerrallaan, jo siksikin kun kylppärissä on rajallisesti tilaa. Säilytän siis kaikki pesutuotteet muualla tilanpuutteen vuoksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Ihana että moni muukin on vähän vastaavan ongelman 'uhri', että haluaa vaan testata ja tulee ostettua etukäteen. Kaikki tulee toki just käytettyä, nyt on mullakin jo tuo hylly niin täynnä ettei uusia voi toviin ostella!

      Poista
  5. Tätä postausta oon odottanut siitä lähtien, kun joskus jossain kommentissa mainitsit, että aiot tällaisen tehdä! Ihana valikoima suihkugeelejä sulla<3 Treaclemoonit ja The Body Shopin suihkugeelit on itselle sellaisia varmoja valintoja aina. TBS:n Fresh Raspberry on munkin mielestä ehdottomasti yksi heidän parhaimpia tuoksuja ikinä ♥ Frudian persikka on myös superhyvä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :D Olin varma ettei kukaan oikeasti halua lukea mun postausta jostain suihkusaippuoista?! On joo hieman liikaa näitä kertynyt, mutta kaikki näistä niin ihania.. pitää jatkossa pyrkiä ostamaan alle 300ml kokoisia saippuoita :D Tuo Frudia on ihana ja voisin merkiltä kokeilla jotain muuta vastaavaa saippuaa kyllä mieluusti <3 Just nyt pannutan tuota Fresh Raspberryä!

      Poista