Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

25 kesäkuuta 2022

Ihania kynsitarroja kokeilussa


Ihanaa Juhannusta! Kirjoitin tämän valmiiksi juuri ennen "juhannuslomalle" jäämistä. Ostin viikko sitten itselleni Tokmannilta pari kynsitarra-arkkia, jossa on lähinnä koristelevia kynsitarroja. Toinen oli Naturel merkin ja siinä koristeet ei ole ihan niin näyttäviä ja sitten on tämä ylemmän kuvan Kissin Jewel-sarjan kynsitarra-koristelut. Mielestäni molemmat on ihan kivoja, mutta aion säästellä näitä Kiss-sarjan tarroja kyllä vähän parempiin tilaisuuksiin.


Yllä pari lakkausta. Pinkeissä kynsissä on Naturel -sarjan kynsitarroja, jotka oli mielestäni myös tosi kivoja ja kauniita ja toivähän pientä loistoa kynsille. Sini-keltaisissa kynsissä on Kiss-valmistajan tarroja, jotka on myös oikein kauniita ja nättejä! Kaksivärisyydessä toki oma leikkisyytensä, kyllä nämä ovat mielestäni kivoja ja tuovat kynsilakkaukseen heti pientä ekstraa. 


Kokeilin ensin edullisempia tarroja Naturelilta, ja kun lakkasin normaalisti ja liimasin ne päälilakan päälle, niin ne lähti melko nopeasti irti. Teinkin sitten näiden kahden seuraavan lakkauksen jälkeen (jotka kuvasin tähän postaukseen) niin, että liimasin värilakkojen päälle ja laitoin vielä sen 2-kerrosta pikakuivattavaa. Näin tarrat pysyvät varmasti kiinni! Sini-keltaiset kynnet oli mun Juhannus-kynnet! Seuraavan kerran näitä Jewel-tarroja aion käyttää ainakin festareille ja omille synttäreille! Näitä voisi laittaa useampaan kynteen upean överin lookin saamiseksi. 

9 kommenttia:

  1. Timanttikoristeiset kynnet on ihania, haluaisin tehdä sellaiset ihan överit jos joskus olisi aikaa :) Ihania kynsiä ja juu, minäkin kuorrutan kynnet useammalla kerroksella päällyslakkaa jos on sellaisia tarroja jotka irtoilee :) tosin käytän decaleita enempi nykyään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On! Nyt onneksi rohkenin ostaa ja testata, ehkä kaikista piirustuksen-lapsen omaisia tarroja en kynsiini ostaisi, mutta onhan nekin leikkisät! Decaleita en ole koskaan kokeillut, mutta jos pääsen käymään Caesar Shopin kivijalassa kesällä niin voisi sieltä katsoa mitä kaikenlaista koristetta löytyy :)

      Poista
  2. Oo tollasia voisin itsekin hankkia! Näyttää tosi kivalta ja muistan, kuinka joskus nuorempana tuli liimailtua jotain pieniä timantteja yms. kynsiin lakkojen päälle :D Mähän nyt sitten menin ja ostin ekaa kertaa moneen vuoteen kynsilakan, mutta teki mieli heivata se saman tien mäkeen, kun en saanut mitenkään tasaista lopputulosta sen kanssa.. Ostin siis jonkun Essien vaaleanpunaisen lakan ja pyyhin lakat heti pois, kun lopputulos näytti aivan hirveältä :D

    Noi sun juhannuskynnet on upeat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt kun voit lakata niin osta ihmeessä testiin! Kannattaa vain harjoitella, itsekin olen varmaan täällä kertonut miten olen itsekin kehittynyt kynsien lakkaamisessa, jälki on nyt ihan erilaista kuin silloin, kun siirryin rakennekynsistä lakkaamiseen :)

      Poista
  3. Onpa söpöjä! Oispa kiva joskus laittaa kynnet nätiksi, mutta kun en jaksa ylläpitää niitä. Etenkin kun nyt kesällä tulee tehtyä pihatöitäkin, niin kynnet ovat koetuksella :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jep, kyllä taas on oikean käden etu- ja keskisormen kynnet taas rakoilleet jo kynsilakoista, kun niitä käyttää eniten. En käytä tiskatessa kumikäsineitä vaikka se olisi toki suositeltavaa. Käytän pihatöissä aina hanskoja :)

      Poista
  4. Anonyymi10.7.22

    Itse en saa Essien lakoilla kynsien lakkausta onnistumaan; en millään keinolla. Sen sijaan O.P.I n lakat ovat kaikki toimineet hyvin. Joskus käytän myös Mavalaa jos haluan jonkun erikoisvärin; pieni pullo on silloin plussaa ja saan kyllä Mavalan tuotteilla hyvän pinnan.
    -BMW

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. OPI:n lakoista olenkin jakanut täällä postausta hieman aiemmin, tykkään kovasti! Essieltä löytyy vain yksi lakka käytöstä, ei ole hohtanut erikseen mulle :) Mavalan lakat on tosi ihania ja tykkään siitä ettei lakat ehdi kuivua huonoiksi kun ovat sopivan kokoisia.

      Poista