Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

03 toukokuuta 2022

Huhtikuussa loppuunkäytetyt tuotteet

Sitten hieman myöhässä, mutta silti käytännössä ajoissa, tuote-arvioita. Nämä tuotteet mulla loppuivat huhtikuussa, nyt on aika sekava setti, eikä mitään tiettyä aihetta loppunut paljon. Tässä on myös nyt meikkimuna ja yksi testeri, joita en laske kokonaissummaan mukaan.

Tuotteita loppui yhteensä 14 kappaletta! Vähiten tänävuonna mihinkään kuukauteen. Näistä kuvista tuli nyt vähän hirveitä, mutta halusin tuotteet pois kaapista viemästä tilaa. Otin kuvat Vappuna, kun pääsin kotiin, oli aika pimeää iltapäivästä ja piti ottaa kuvat tietystä kuvakulmasta, ettei niihin tule järkyttäviä varjoja kun käytin kattovaloa kuvien valaisuun.

Saadut tuotteet merkitty *-etuliitteellä.




*Ritual of Audvera, Shower Oil - Todella mausteisen ja intialaisen tuoksuinen suihkuöljy, joka vähän vaahtoaa kun sitä hieroo kostealle iholle tai suihkun aikana. Tämä oli mielestäni riittoisaa, mutta tosiaan, tämä ei korvaa ihon rasvaamista suihkun jälkeen. Pidin kuitenkin, mutta en usko, että tätä ostaisin uudestaan.
*Ritual of Mehr, Body Scrub - Ihanan tuoksuinen ja todella karkea ihon kuorintavoide. Tällä ei kyllä kaikki itseruskettavat lähde. Tämä jättää hieman öljyisen pinnan iholle. Tuoksu on ihanan appelsiininen. Voisin ostaa uudestaan.
 Compagnie de Provence, Black Tea Hand Soap - En usein ole esitellyt mitä käsisaippuaa käytämme, mutta nyt tämä tässä. Tuote on mielestäni kivan tuoksuinen, tämä on ohuempaa saippuaa. Vaahtoa kivasti. Melko kallista, mutta tämä täyttöpakkaus on edullisempi. Veskissä on sitten semmonen pieni posliininen versio jota täytetään. Ostaisin uudestaan.



Biovène, Pore Strip Insta Cleansing Nose Treatment - tommonen nenälappu. Oli 1 kerran näyte. Mulla ei juuri ole mustapäitä, joten en itse ostaisi uudestaan. Ei irronnut mitään tuon mukana.
Nivea, Natural Radiance Sheet Mask - ihan perushyvä maski kosteuttamiseen. Ei tietysti erityisen hyvä tai minkään tuoksuinen, mutta edullinen. Voisin ostaa uudestaan.
Frudia, My Orchard Shea Butter Squeeze Mask - aivan ihanan tuoksuinen ja mukavan pehmeää kangasta oleva kangasmaski. Hieman kalliimpi, mutta mielestäni sen arvoinen - ja silti edullisimmasta päästä. Ostaisin uudestaan Frudian maskeja!
Mizon, Joyful Time Essence Mask Olive - perushyvä kasvomaski Mizonilta. Tykkään näistä, ne ovat yhtiä mun lemppari maskeja myös käyttää. Ei myöskään turhan kalliita. Ostaisin uusiksi.

La:Bruket, Light Facial Cream - 6 ml testeri. Melko ohutta, mutta käytin pois kun olin koiravahtina aamuin illoin. Ei ole riittävän kosteuttava makuuni, en ostaisi erikseen.
Garnier, 2in1 Makeup Remover - En aio enää edes ostaa muita, paras. Ostan.
*Maybeauty, Pore Mask - savinaamio joka levitettiin sormin tai siveltimellä kasvoille. Mielestäni helpompi sormin. Kuivui kasvoilla rapsakaksi ja sitten pestiin pois. Ihan kiva, tykkään kyllä savimaskeista. En usko, että ostaisin uudestaan.



essence, Prime+ Studio Hydrating Primer - mielestäni ihan ok primeri, halvimmasta hintaluokasta. Ei rullannut meikin alla, mutten rehellisesti osaisi sanoa onko tällä ominaisuuksilta hurjasti mitään eroa kasvovoiteeseen. Tuskin ostan uudestaan.
Benefit, 24 Hour Brow Setter Eyebrow Gel - ihan hyvä geeli. Tällä saa kivasti karvat näkyviin tai näkyvämmäksi tai harjattua ne haluamaansa muotoon. Usein laitoin alle kulmakynää ja tällä viimeistelin. Voisin ostaa uudestaan (ja onkin jo uusi käytössä).
We Care Icon, Iconic 3D meikkisieni - ostin tuollasien duo paketin halvalla tammikuussa. 4 kuukautta tuo nyt käytössä oli, kastelin ennen jokaista levityskertaa ja pesin noin kerran viikossa. Tuossa kunnossa nyt vikojen 2-3 käyttökerran jälkeen kun en enää jaksanut pestä vaan lähti roskiin. Mielestäni oli kyllä hyvin joustava ja sai todella hyvän meikkipinnan märällä sienellä. En näkisi syytä maksaa kalliimmasta meikkimunasta. Ostaisin uusiksi.



*Aiva Organics, The Oil - monikäyttö-öljy. En oikeasti käyttänyt tätä vielä täysin loppuun, vaan siirsin pullon loput pumppupulloon ja käytän ne kasvojen pesuun. Tämä oli kyllä kiva tuote, käytin suihkussa, intiimirasvaukseen välillä, myös ihon rasvaamiseen pidin tästä! Mutta kasvojen pesuun aika varma valinta. En kyllä usko että ostaisin uudestaan, koska hinta on todella arvokas.
The Body Shop, Kindness & Pears Hand Cream - ihania TBS:n käsivoiteita ei voi olla liikaa! Sopivan rasvainen, nopeasti imeytyvä ja makean päärynän tuoksuinen. Ihana talvisarja, ostaisin uusiksi.
X-tra, Kynsilakanpoistoaine - mitään liian kallista ei kannata ostaa, jos joku edullisempikin tuote toimii. Tästä jo uusi käytössä, eli ostaisin uudestaan.

4 kommenttia:

  1. Nyt kyllä kauhistutti meikkimunan kohdalla tuo "pesin noin kerran viikossa" :) mä pesen itse joka päivä enkä siedä että niihin jää oikein yhtään likaa :D no, minä olenkin neuroottinen ihminen :D X-tran kynsilakanpoistoaine on kyllä tosi hyvä. Aivan öljy myös mutta tuo pullo...sotkee...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis mä oon niin laiska pesemään sitä, mun mielestä se että oon saanut jo kertaan viikossa on "huippusuoritus" :'D Mutta en kyllä joka päivä tuota käytä, laittaisinko meikkivoidetta tyyliin enintään 5 päiväksi viikossa. Tuo Aivan pullo oli sotkuinen, se kaipaisi ehdottomasti pumpun!

      Poista
  2. TBS:n päärynäsarja oli niin ihana<3 Ja Garnierin silmämeikinpoistoaine munkin luottotuote! Aika monet tuntuu liputtavat sen puolesta, enkä yhtään kyllä ihmettele :D We Care Iconin meikkisieniä pitääkin testata jossain kohtaa, kuulostaa ihan lupaavilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on nyt tuosta We Care Iconin sienestä käytössä semmonen hybridi-versio, joka oli tuon kanssa samassa paketissa. Sekin käy tosi hyvin meikkivoiteen levittämiseen, vaikka on pörröinen :)

      Poista