Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 huhtikuuta 2022

Maaliskuussa loppuneet tuotteet

Saadut tuotteet merkitty * tähdellä.


Maaliskuu on ohi ja huhtikuu starttaa! Harmi, että kevään tulo hieman on viivästynyt. Mutta kohta päästään taas hikoilemaan aurinkoon ja kurtistamaan kulmia kirkkaassa päivänvalossa. Haju- ja makuaisti alkavat myös taas pelata, nuuhkaisin jokaista tuotetta vielä ennenkuin heitin ne roskiin, jotta muistaisin miten pidin tuotteista joita käytin.

Maaliskussa on 21 loppunutta yhteensä, niistä 6 kpl on kertakäyttöisiä kasvomaskeja. Arvostelut lyhyet ja pääasiat nostin esiin. Jotenkin on ollut hieman kiireinen viikko joten halusin kuitenkin nämä nyt jakaa aikataulussa, lyhyillä ja ytimekkäillä maininnoilla :)


*MayBeauty Hyper Hydrating Face Mask, paksuja ja geelimäisiä maskeja. Näissä oli maskin molemmin puolin ns. asetinkalvo, mikä ehkä riittäisi vain yhdelle puolelle. Tuoksu on makea, muttei tuo mitään erityistä mieleen. Hintavia ajatellen mitä kolmen kappaleen pakkaus maksaa. Nay.
Nivea Urban Skin Detox Sheet Mask
, mustan värinen maski. Ei mitään mainittavaa tuoksussa. Oli tavallinen sheet mask, edullinen. Yay!
Nivea Q10 Energy Sheet Mask, normaali maski, ei mainittavaa tuoksussa tai muussa. Yay!
Frudia Calming Peach Mask, ihanan persikkainen kuten sarjan suihkugeeli. Tuoksusta pidin, maski oli myös hyvä. Yay!
Mizon Joyful Time Essence Mask Rose, makea ja selkeästi ruusun tuoksuinen maski. Hyviä sheetmaskeja, edullisiakin. Yay!

Aussie Miracle Moist Contidioner, aivan ihana tuoksu kuten kaikissa Miracle Moist sarjan tuotteissa. Tämä hoitoaine ei ole niin paksua kuin 3 minutes wonder hoitsikka. Mutta yhtä karkki tuoksu! Yay!
Batiste XXL Volume Spray, en enää tykkää kuivashampoista. Sain hädin tuskin käytettyä loppuun. Nay.
It's Skin Green Tea Calming Cleansing Oil, mieto tuoksu ja hyvä edullinen öljyputsari. Tässä on helppo pumppupullo ja yksi pumppaus riitti koko kasvoille. Mulla on Aiva The Oil vielä kaapissa, se on moniöljy, jonka aion turauttaa tähän tyhjään pulloon ja käyttää sen öljyn kasvojen putsaukseen, ennen uuden ostamista. Tämä oli siis Yay!


NYX Micro Brow Pencil sävy Ash Brown, hyvä ja tarkkaa jälkeä tekevä mikrokulmakynä. Tässä pyöritetään massaa ulos. Mielestäni oli omiin tarpeisiini riittävä. Väri oli hyvä. Yay!
NYX HD Studio Finishing Powder, hyvä aika perus-transparent tyylinen mikropuuteri. Kiinnitti meikin, mutta en usko, että tulen enää tätä ostamaan uusiksi.
Ciáte London PlantPots Top Coat Mini, ihan hyvä kynsilakka. Ei ollut niin pikakuivuva, kuin toivoin, mutta kuvattiin pikakuivuvaksi. Olen nyt löytänyt toisen mieluisemman pikakuivattavan lakan. Kiva kuitenkin saada välillä hei kynsilakkojakin loppuun!
Benefit Ka-Brow! Pomade sävy Blonde, ihan hyvä pomade kulmien meikkaamiseen. Näissä vaan aina massat kuivahtaa ja tämäkään ei tullut käytettyä loppuun, enkä halunnut jatkaa tätä millään öljyllä. Nay.


*Rituals.. Ritual of Ayurveda shower gel, ihana mausteinen mutta silti mieto, intialaistyyppinen tuoksu. Ei vaahdonnut reilusti, mutta oli silti kiva käyttää ja tutustua. Yay!
Molton Brown Relaxing Ylang-Ylang Bath & Shower Gel, myös mausteinen ja teen tuoksuinen erityinen - ihana tuoksu! Erilainen täysin, kuin tuo Ritualsin. Pidin ja tutustuisin mieluusti vielä lisää Molton Brownin tuotteisiin. Yay!
*ecooking intimate wash, matala 4pH arvo intiimialueille suositeltu saippua, käy koko keholle myös. Tuoksuu saippualle ja apteekkikosmetiikalle, mutta on mielestäni niissäkin onnistunut tuoksu. Ihan hyvä ja innostuin taas erillisestä intiimisaippuasta. Ostin jonkun YA:n oman ja se olikin sitten karmaisevan tuoksuinen tähän verrattuna :'D No käytetään sekin pois. Yay!


Bondi Sands Aero Self Tanning Foam sävy Dark, tuoksu kookosmainen Väri oli HULK ja niin minua kotona kutsuttiin kun levitin tätä yöksi :) Oli kyllä tosi hyvä rusketus, mutta myös lakanat sai osansa. Nay.
ziaja goat's milk hand & nail cream, best, ihana vuohenmaidon tuoksu kosmetiikassa on vaan kauniin neutraali ja miellyttävä. Yay!
*Rituals.. Ritual of Mehr loving body cream, ihana appelsiinin ja auringon tuoksu tässä rasvassa. Kermainen koostumus ja todella ihana, voisin ostaa tämän täysikokoisena purkkina myös. Yay!
pixi Vitamin-C Caviar Balm, myös aurinkoisen ja semmosen raikkaan sitruksen tuoksuinen voide. Oli melko tuhtia joten käytin tätä yötä vasten. Sisälsi pieniä kaviar-palloja jotka suli rasvan levityksessä, niissä siis oli kapseloitua C-vitamiinia. Yay!
*Aiva The Cream, sekalainen marjapuuron tuoksuinen rasva, joka oli vähän liian hoitotehoton makuuni kasvoille, ja liian pieni purkki vartalon rasvaamiseen. Käytin tämän kuitenkin vartalovoiteena, mihin se sopi minun ihollani hyvin. Tätä tuli myös käytettyä käsirasvana aika-ajoin. Ihan semmonen monitehoinen voide moneen tarkoitukseen. Tykkään kuitenkin mun purkkiarmeijasta, siksi Nay.

6 kommenttia:

  1. Mulla on tuo Aivan voide nyt käytössä ja riittää hyvin mun kasvoille aamuin illoin, on minusta aika rasvaista :D ja just tuo NYX kulmakynä on ollut mun suosikki, ei vaan ole tullut aikoihin ostettua kun on pigmentoinnit, niin yksi kynä kestää kuukausia...ei kulu enää entiseen tahtiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin kun on "hienompia" ja jokseenkin arvokkaampiakin kasvovoiteita, niin keskityn nyt niihin mielummin ja tämä tuli pannutettua. Ei yltänyt mulla suosikiksi.

      Ostin nyt jotain ihan eri kulmakyniä nyxiltä tämän jälkeen, virhe. Tuo on vaan paras!

      Poista
  2. Mä en oo koskaan tajunnut miksi joihinkin naamioihin pitää laittaa ne asetinsysteemit molemmille puolille. Hydrogeelinaamioissa on ihan ok, että se on siellä toisella puolella naamiota, mutta joskus ihan kankaisistakin löytyy kummaltakin puolelta, enkä niissä kaipaisi sellaista ollenkaan :D Mulla on tällä hetkellä käytössä toi samainen Ritualsin vartalovoide ja vitsit siinä on kyllä ihana tuoksu<3 Ja Ziajan käsivoiteet on kaikki superhyviä, noista jää niin pehmeä tunne iholle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä otan sen asetin-kankaan aina veks jos ne on kankaisissa tai hydrogeeli maskeissa aina ja laitan ilman sitä kasvoilleni maskit aina. Kun sitä alkais sit irrottaa kun maski on naamalla niin lähtee se maski taas irti sen asetintsydeemin kanssa :D

      Poista
  3. Ritualsin tuotteissa on kyllä eroja, tuo keltainen setti on mullakin ja tuoksuu hyvälle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joissain tuotteissa voi olla aika pistävätkin tuoksut, tämä Mehr on kyllä sarjoista tuon Ayudveran kanssa suosikit!

      Poista