Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

21 huhtikuuta 2022

Huhtikuun kosmetiikkasuosikit

Kirjoitus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä



Huhtikuu on mennyt humisten ohi, ja tässä kevät alkaa vihdoin myös näkymään etelä-Suomessa. Lunta tuli pitkälle ja lumitöitä tuli tehtyä vielä huhtikuun ekoinakin päivinä! Olen pitäytynyt mahdollisimman Low-Buy meiningissä kosmetiikan osalta, vaikka euroja en laskekaan. Jos jotain on kaapissa, lisää ei osteta! Oli helppo valita suosikkeja esittelyyn tässä kuussa, sillä kolme tuotetta oli pitkään mielessä jo maaliskuusta asti. Nyt siis esittelen viisi ostamisen arvoista suosikkia huhtikuussa!


Juuri edellisessä postauksessa, jonka olin kyllä aiemmin kirjoittanut valmiiksi ja ajastanut, oli tämä vähän sivumaininnassa. Kaikista IDUN tuotteista, joita olen ehtinyt kokeilemaan, tämä on toinen suosikki aurinkopuuterin lisäksi. Tämä on kuitenkin ollut niin mun mieleeni, koska mulla ei ole pitkään aikaan ollut vaahtomaista kasvojenpuhdistusainetta! On ihana pestä tällä kasvot suihkussa, vaikka tuote on käytännössä hajuton, niin tämä ei ole ihan niin tylsä kuin jotkut halvimmat vaahtopesuaineet kasvoille. Ihan kuin tässä mineraali-moussessa olisi jotain vähän astetta parempaa, kuin jossain perusvaahdoissa. 



The Body Shop Fresh Raspberry Shower Gel 250 ml
*The Body Shopin suihkugeelivalikoima
Rakastan The Body Shopin tuotteita, mutta aina kaikki saippuat vain ei ole mieluisia. Tämä Fresh Raspberry on myös erittäin makean tuoksuinen, rakastan tämän tuoksua ja toivon niin, että tämä sarja tulee taas tänä kesänä myyntiin! Tämä on mun ainoa vadelmasarjan tuote ja se on puoliksi käytetty suihkugeeli. Tuoksu tuo mieleen Lipsi-mehujään joka on myös mun yksi suosikki jätski. Koko suihku tuoksuu mielestäni sille, miltä Lipsit maistuu, kun tätä käyttää. Nämä suihkugeelit on ehkä hieman tyyriitä, mutta usein näitäkin saa ostettua jostain tarjouksesta. 



We Care Icon Perfect Finish meikkipuuteri
Halusin kokeilla uutta puuteria, ja halusin että se on halpa. We Care Iconin tuotteet tukevat Suomen WWF luonnosuojelutyötä. Hinta on edullinen, alle 10 euroa mielestäni. Ostin tämän sävyssä 2 Perfect Sand, se on minulle sopivan sävyinen, mutta se tuntuu keltaiselta välillä silmien alla, jos sitä liian paksusti tuputtaisi. Tämä on kuitenkin tosi hyvin pitänyt mulla meikin paikalla mun käyttämän meikkivoiteen kanssa! Ja pitkästä aikaa tuli ostettua värillinen puuteri, eikä väritöntä. Siihen nähden tähän on siis tullut tartuttua usein, vaikka mulla olisi toinenkin kasvopuuteri kaapissa. Edullisuus ei aina kerro kaikkea meikeistä, ja tämän voisin ostaa kyllä uudestaan käyttööni.



Ihanan tuoksuinen suihkautettava hoitotuote hiuksille. Käytän tätä usein, jos hius tuntuu liian kuivalta, ja haluan tehdä pikakosteutuksen. Tämä on ollut kyllä mieluinen ja tähän tulee kyllä tartuttua useammin, kuin niihin super edullisiin Glissin suihkeisiin. Tässä on siis todella ihana tuoksu. Tämä on kyllä jokseenkin tyyriimpi, kun aiemmin olen ostanut max. 4 € kosteutussuihkeita hiuksille. Tämän osto kannattaakin säästää vaikka hiusten hellimisviikolle, tai sitten ostaa se muusta alennusmyynnistä! Uskon, että ostan tämän saman uudestaan, kun tämä loppuu.



ziaja goat's milk Body Lotion 400 ml
Luettuani Lindan Lipsticklove blogista monia suosituksia tälle ihonhoitovoiteelle, päätin ostaa sen omaan käyttööni. Ja mä rakastan tätä voidetta! Voisin jättää kaikkien muiden voiteiden oston, ja siirtyä vain tämän käyttöön helposti. Rakastan sitä, miltä goat's milk sarjan tuotteet tuoksuvat. Lisäksi tämä on todella edullinen tuote, mielestäni alle 7 € tämmöinen puteli. Tämä on myös niin helppo käyttöinen, kun tässä on tuo pumppu! Vaikka tuotetta varmaan jää loppukädessä pohjalle jonkun verran käyttämättä, uskon. että suurin osa tästä kuitenkin tulee käytettyä ongelmitta. Olen nyt puolet käyttänyt tästä noin +1,5kk aikana. 

Onko suosikit sinulle tuttuja?

8 kommenttia:

  1. Nyt ei ollut yhtäkään tuttua tuotetta :) tai on TBS suihkugeelit tuttuja mutta muissa tuoksuissa, tuota sarjaa mulla ei ole.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just eilen tuli tehtyä pikku tilaus ja tuli ostettua paljon TBS:n tuotteita alesta.. ehkä esittelen niitä täällä blogin puolella sitten :)

      Poista
  2. Vitsit mulla on ikävä tota Fresh Raspberryä! Se tuoksu oli niiiin hyvä<3 Mulle tulee myös mieleen siitä noi Lipsi-mehujäät, enkä oo noin marjaisan vadelmaista suihkugeeliä tuoksutellut koskaan aiemmin :) Ziajan vartalovoide on huippuhyvä, mutta joo kyllähän sinne pohjalle sitä tavaraa jonkin verran jää, kun pumppu ei jaksa enää vetää viimeisiä tippoja sieltä ylös.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisko tuosta pullosta vielä noin puolet jäljellä! Ja se on kyllä ihan mun suosikki cactus-sarjan rinnalla TBS:ltä! Tuo Ziajan rasva on kyllä 5/5 ja mua ei haittaa jos joku alle puoli desiä sitä jää käyttämättä :) On kuitenkin reilun kokoinen ja sika helppokäyttöinen!

      Poista
  3. Mä ostin vasta yhden Ziajan vartalovoiteen, toivottavasti sekin on hyvä mutta tuota täytyy myös kokeilla.TBS:n tuotteet on niin herkullisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä just korkkasin eilen itselleni Ziajan cupuacu sarjan hieman bronzaavan ihonhoitovoiteen ja se on myös aivan sika ihanan tuoksuinen! Ei kyllä ole ehkä toivottua voimakkuutta tuossa itseruskettavan tehossa :D

      Poista
  4. Tuo TBS:n vadelmasuihkugeeli oli kyllä ihana! Tämän vuoden kesäkokoelmaa odotan, saako jo julkaistu passionhedelmä seurakseen jonkun toisenkin tuoksun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, Body Shopilta kyllä löytyy niin ihania tuotteita.. Olen vähän jäänyt koukkuun viime vuosina heidän tuotteisiin.

      Poista