Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

03 maaliskuuta 2022

Uusimat ostokset Lykolla

Kaupallinen yhteistyö Lyko kanssa.
Kirjoitus sisältää *-merkittyjä mainoslinkkejä.

Olen varmasti aivan liian monta kertaa jo hehkuttanut *Lykoa täällä ja mun some-kanavissa. Mikä on Lyko? Lyko on kauneudenhoidon ja hiustenhoidon alaan erikoistunut yritys, alun alkaen Lyko on saanut alun ammattimaisen hiustenhoidon puolella. Lykolla on 40 myymälää kampaamopalveluineen muissa pohjoismaissa.

Suomessa Lyko toimii verkkokauppana ja heiltä on helppo tehdä tilauksia. Lykon verkkokaupassa on helppo arvioida tuotteita tai suoraan kysyä tuotesivulla lisätietoa tuotteesta henkilökunnalta. Ilmaiset toimitukset saa jo yli 30 € tilaukselle. Verkkokaupassa on myös paljon erilaisia tuotteita saatavilla, kuten Rapunzelin hiustenpidennyksiä, Ideal of Swedenin suojakuoria, lemmikkishampoota, ja haluaisinkin esitellä ihania hankintoja joita olen tehnyt Lykon nettikaupasta. 

Itse olen tykästynyt Lykon edullisempiin hintoihin ja laajaan valikoimaan sekä tilaamisen helppouteen.  Tarkistin, että tilasin Lykosta peräti 7 kertaa vuoden 2021 aikana. Eikös se kerro, että verkkokaupasta tilaaminen on helppoa ja nopeaa.


*Escada Summer Festival Eau De Toilette 30 ml
Halusin hankkia itselleni yhden Escadan tuoksun lisää. Aiemmin ostin Limited Edition sarjana tulleen Candy Loven, mikä oli mun ensimmäinen Escadan tuoksu. Pidin tästä tuoksusta ja se oli hieman edullisempaan hintaan Lykolla tilaushetkellä, joten halusin tuoksun, sillä tiesin jo tykkääväni siitä aiempien tuoksukokeiluideni perusteella.

Summer Festivalissa tuoksunuotit ovat kirsikankukka, jään nuotit ja jasmiini. Tuoksu on voimakas sillä se on EdT ja se tuoksuu omaan nenään melko pitkään päivän mittaan eikä tavallaan tuoksu katoa omastakaan nenästä. Kirsikka ja jasmiini tuoksuvat tässä ihanasti. Tässä on myös vihreää mandariinia ja italialaista bergamonttia. Otin tuoksun heti käyttööni ja siitä olen myös saanut paljon positiivisia kommentteja.


Mun vanha hiuspyyhe veteli jo aivan viimeisiään ja materiaali oli jo selkeästi kärsinyt Päätin tilata itselleni uuden *LYKO Hair Turban. Tätä hiuspyyhettä on ollut ilo käyttää! Tämä on ihanan paksu ja hyvin imukykyinen ja omalle hiusmäärälleni myssy on sopivan riittoisa. Ehdottomasti todella hyvä hankinta ja ei ole hinnalla pilattu! Tämä hiuspyyhe tuntuu jo mielestäni myös paljon laadukkaammalta kuin edellinen, joten en usko että tämän materiaali alkaisi myöhemmin tuntumaan huonolle. Tämä on tavallaan kuin "normaalia pyyhettä", kun aiempi oli jotain mikrokuituliinaa. Tämä on Yay!

Tämän hiuspyyhkeen päällä näkyykin pari kivaa hammasrapua. Päätin tilata itselleni pari tuotetta *LYKO Hair Clip Diamond White ja *Dazzling Hår Hårklämma Leo. Näistä pidin enemmän tästä Lykon omasta kirkkaan läpinäkyvästä, sillä hiukseni sopivat siihen paremmin. Tämä animal-print hiusklipsi on myös oikein kaunis ja varmasti tulee käyttöön, mutta tämä oli vähän pienempi. Hiukseni ovat selkeästi ottaneet tuuheutta ja paksuutta, kun pitää alkaa ostamaan isompia hammasrapuja.



Olen pitkään halunnut kokeilla näitä uusia Ida Wargin tuotteita, joita on nähnyt monissa ihanissa some-päivityksissä ja muilla vaikuttajilla käytössä. Tämän Volume sarjan tuoksu on kuulemma ihana. Halusin valita tällaisen sarjan, joka toivottavasti saisi vähän lättänää hiustani pörröisemmäksi.

Shampoo ja hoitoaine sisältää molemmat B5 vitamiinia, tuote hoitaa ja suojaa hiuksia samalla antaen tuuheutta ja kiiltoa. Sopii erityisesti juuri ohuille tai hennoille hiuksille. Kuten sanottu, olen huomannut, ettei hiukseni enää ole vain ohuet. Ne alkavat olemaan varmaan pian aika normaalit. Mutta olisi kiva että ne olisi vähän runsaammat ja lähden mieluusti testaamaan tuotteita.

Yankee Candlet

Lykolta löytyy tosiaan vaikka mitä, kuten näitä Yankee Candleita. Näitä ei välttämättä löydä ihan kaikkailta, joten oli kiva tilata kotiin parit kynttilät. Mietin, selviävätkö nämä tuikut ehjänä kotiin, ja kyllä ne tulivat erittäin hyvin suojattuina ja ehjinä kotiin! Otin vähän sokkona erilaisia tuoksuja testiin, olen innostunut nyt polttamaan ylipäätään kynttilöitä. Minulla on ollut joskus vuosia sitten viimeksi Yankeen kynttilöitä.


Todella mausteisen ja joulun tuoksuinen kynttilä. Lähti isossa 410 g koossa, millä on jopa 90 tunnin paloaika. Tämän purkin avatessa voi heti tuoksuttaa mausteet ja joulun. Tuoksu on mielestäni voimakas ja aloitin jo kynttilän polttamisen työpäivieni ja synkkien iltojen aikana. On kyllä ollut tosi mieluinen ja palaessaan tuoksu on jo tietysti miedompi kuin heti, kun ensikerran avasi purkin kannen.

Yankeen kynttilät on kyllä niin uniikkeja ja näin hyviä tuoksukynttilöitä on vaikea löytää!
 


Pidän raikkaista tuoksuista ja yksi lemppari ilmanraikastimeni on "Puhtaan pyykin tuoksu". Valitsinkin siitä syystä tämän Soft Blanket -tuoksun pienessä 105 g koossa, mutta silti, tällekin luvataan pitkä 40 tunnin paloaika. Tämä kynttilä sopii kauniisiin uniin, ja se sisältää sitrusta, vaniljaa ja meripihkaa.




Tilasin myös parit pikku tuikut, joita voisi sitten vaikka laittaa vieraiden ollessa kylässä palamaan tai omaksi iloksi, jos haluaa nauttia voimakkaammista tuoksuista. Lisäksi oli tosi kiva, että nämä tuoksukynttilät on pakattu suoraan kirkkaisiin läpinäkyviin muovirasioihin jolloin valo näkyy paremmin tuikusta läpi.
 
*Yankee Candle Black Cherry Tea Black Cherry, herkullisen ja makean tuoksuinen, kypsistä mustista kirsikoista uutettu tuoksu. Paloaika on noin 4-6 tuntia ja pakkaus sisältää 12 tuikkua. Tässä oli selkeästi kaikista voimakkain tuoksu ja on ihana päästä kokemaan tuoksu vielä kun saan pari tuikkua sytytettyä samanaikaisesti.
*Yankee Candle Mango Peach Salsa Tea, kesäisen makea ja iloinen tuoksu! Tässä tuikkusetissä tuoksuu mehukas mango, persikat, inkiväärinkukka ja roseepippuri. Tämä on tuoksu, jota on kiva polttaa myös kevään tai kesänkin tullen. Vaikken juuri kesällä poltakaan kynttilöitä, niin nämä sopisi vaikka kylpyhetken tai spa-elämyksen luomiseen kivasti kesälläkin.

Semmoiset hankinnat tällä kertaa. Erityisen kiva oli päästä vähän ostamaan kynttilöitä, nyt, kun olen taas innostunut polttamaan niitä tunnelman luomiseksi ja rehellisesti, ennemmin valot kiinni ja pari kynttilää, kun kasvattaa hurjia sähkölaskuja :'D


8 kommenttia:

  1. Yankee Candlen tuoksut on kyllä parhaita! Itse olen tosin nyt pihistellyt ja ostellut Country Candlen ja Kringle Candlen tuoksukynttilöitä, jotka molemmat on aikalailla kopioita Yankee Candlesta, sillä niidenkin isot purkkikynttilät on hyvin samanlaiseen pakkaukseen pakattu :D Ainoa ero taitaa olla se, että noilla kahdella ei ainakaan vielä ole tuikkukynttilöitä, vaan semmoisia maxi size -kokoja yksittäin myynnissä. Nämäkin merkit siis Lykon valikoimassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä Mimosa! Pitää ottaa Country Candle ja Kringle Candle seurantaan Lykolla :D Katsoin heti ja tuo Country Candle näyttää aivan vastaavalta, niin mieluusti noita napsii ostoksien mukaan.

      Poista
  2. Yankee Candlet on niin ihania! Harmi vaan että niihin ei hirveesti enää Suomalaisissa kivijalkakaupoissa törmää, olisi nimittäin ihana tuoksutella niitä ihan livenäkin ennen ostopäätöstä. Kaipaisin kovasti Suomeen myös brändin halloween-tuotteita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Näitä oon joskus ostanut jo lopettaneesta liikkeestä, Tuusulassa, ja oli tosi jännä että sillon kun sielä tuli asuttua löytyi niinkin moderni kauppa että myi Yankee Candleita :D Pitää katsoa, tulisiko noita Halloween tuotteita joihinkin verkkokauppoihin saataville.

      Poista
  3. Ihania ostoksia! Toivottavasti kerrot vielä tarkemmin jossain vaiheessa noista Ida Wargeista, että miten toi sarja sun hiuksissa toimi :) Escadan kausituoksut on ihania, samoin Yankee Candlet, vaikka ne onkin sen verran hintavia ettei kovin usein oo tullut hankittua :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin koittaa kirjottaa niistä myöhemmin omaa esittelypostausta kokemuksista, kun oon saanut otettua ne testikäyttöön. Tämä kyseinen Escada on nyt mun suosikki hajuvesi mun kaikista hajuvesistä! Se Cherry in Japan on myös vähän ehkä to-buy listalle menossa. Yankee Candlet ihania!! Ja oli täysi yllätys myös mulle oikeastaan, miten paljon näitä tuoksukynttilöitä löytyi Lykolta :D Saatan jopa harkita kynttiläjoulukalenteria ensijoululle.

      Poista
  4. Lyko on kyllä hyvä verkkokauppa. Oon kans sieltä lukuisia tilauksia tehnyt. Piti poistua Lykon sähköpostilistalta, kun tuli vähän liian usein tilailtua kaikkia tarjousjuttuja. :D Ostan kans melkein aina tilauksen yhdessä jonku tuoksukynttilän tai pari. Suomen tuoksukynttilämarkkinat on melko kehnot nimittäin.:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle ei myöskään tule uutiskirjettä :D Näissä on nyt kyllä hetkeksi riittävästi kynttilää kesää kohti, todennäköisesti syksymmällä on kiva ottaa aina jatkossa yksi Yankee Candle tilauksen mukana testiin :) Kun Partylite lopetti ei kyllä Suomessa enää mitään laadukkaita kynttilöitä ole oikein ollut saatavilla.

      Poista