Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

07 helmikuuta 2022

Tuotearvio: 3 kasvovettä testissä

Kirjoitus sisältää mainoslinkkejä.
 

Mun käytössä on ollut kolme erilaista kasvovettä ja haluan nyt esitellä ja arvioida vähän kasvovesiä. Vähän verrata niitä keskenään. Tässä on kolme hyvin erityylistä kasvovettä ja niidenkin ominaisuuksia pyrin hieman avaamaan, vaikka mikään expertti en ole.


*PIXI Glow Tonic 250 ml
*tuote saatu

Kuorii, kirkastaa ja kiinteyttää ihoa. Kasvovesi ei sisällä ollenkaan alkoholia. Sisältää 5% glygolihappoa mistä syystä tuote on kuoriva kasvovesi. Glygolihappo on incin toinen tuote veden jälkeen, eli sitä oikeasti on tässä tuotteessa! Incin mukaan tuote sisältää myös fruktoosia, biotiinia sekä kasviöljyjä. Tuote ei sovi silmänympäryksille.

Monet kehuvat juuri vähentävän punoitusta ja näppyjä, suoraan auttanut finnien vähenemiseen. Etenkin säännöllisessä käytössä voi nähdä happojen hyödyt kasvojen puhdistuksessa. Omalla kohdallani jos käytän tätä aamuin ja illoin, eli aamulla pyyhin yön ihonhoitovoiteet tämän avulla pois ja illalla käytän kasvojenpuhdistus-rutiinini viimeisenä tuotteena, olen kyllä myös huomannut että näpyt ei ainakaan enää punota. Näppyjä kyllä tulee, mutta ehkä tämä on rauhottanut tilannetta. Pidän tämän miedosta saippuaisesta tuoksusta ja koostumus on ihanan ohutta. Tämä on kasvovesi, jota ostaisin ehdottomasti uudestaan.

*The Body Shop Vitamin E Hydrating Toner 250 ml

Kosteuttava E-vitamiinia sisältävä kasvovesi Body Shopilta. Tuote on alkoholiton ja sisältää kasviöljyjä. En löytänyt Incistä mainintaa E-vitamiinista, mutta Body Shopin sivuilla lukee "Sisältää antioksidanttista, E-vitamiinipitoista vehnänalkioöljyä sekä 100% vehnästä johdettua hyaluronihappoa". Eli ilmeisesti E-vitamiinit ovat tässä vehnäjohtannaisessa hylauronihapossa mukana. Tuote sopii varmaan koko kasvoille, vaikka ei ole erikseen kerrottu, voiko levittää sy-alueelle.

Tämä on aika paksua kasvovettä ja sillä kestää huomattavasti pitkään imeytyä tai asettua lapulle, ennenkuin alkaa taputella kasvoja lävitse. Pitää siis odottaa, että se hieman asettuu, tai tuotetta tippuisi vanulapulta pitkin lavuaaria tai lattiaa. Tulee ehkä mieleen geelimäisempi koostumus. Tuoksu on ruusuinen, mutta mieleen tulee helposti saippua, kun koostumus on paksumpi. Jättää varmasti kosteutetun ja märän olon kasvoille. Mielestäni ihan hyvä, mutta ei ihan yhtä hyviä etuja kasvojen hoitoon kuin Pixi Glow Tonicilla. Käytän tätä kuitenkin, jos olen tehnyt kasvoilleni juuri The Ordinaryn AHA/BHA tuottella kasvojen kuorinnan. Silloin Pixin Glow Tonic olisi liian raju, enkä halua yhdistää kahta hapokasta tuotetta pariin päivään. En kyllä välttämättä ostaisi tätä tuotetta uudestaan.

*Madara Micellar Water 400 ml

Puhdistaa ja poistaa epäpuhtauksia, tämä on kosteuttava ja tasapainottava misellivesi. Misellivesi imee itseensä likaa ja meikkiä, joten se sopii meikin puhdistukseen. Kasvovedet myös puhdistavat siis meikkiä varmasti, mutta misellivesi on oiva valinta myös kaksoispuhdistuksen viimeistelyyn. Madaran Misellivesi sisältää hylauronihappoa, aloe veraa ja pioniuutetta, ja on epäilemättä alkoholiton. Tuote sopii silmänympäryksille.

Tämän pienen 50 ml testerin sain joulupukilta. Olen tällä välillä pyyhkinyt kasvot aamuisin puhdistaen yön kosteusvoiteen pois. Tuoksu on erittäin mieto ja hienovarainen. Tämä kuivuu nopeasti kasvoilta pois ja sopii erittäin hyvin vaikka kasvonaamion jälkeiseen ihon puhdistuksen viimeistelyyn. Olen ihastunut tähän tuotteeseen ja todella olen ajatellut hankkia siitä isomman koon, kun saisin The Body Shopin tonerin käytettyä vain alta pois. Tämä siis vakuutti!

Arvostelut lukemalla voidaan tulla siis siihen johtopäätökseen, että semmonen hyvä duo omaan kasvojen hoitoon olisi Pixin ja Madaran tuotteiden yhdistelmä.

4 kommenttia:

  1. Nää on kaikki itse asiassa tuttuja tuotteita, olettaen ettei toi Mádara tai TBS oo kauheesti uudistuneet siitä, kun oon itse niitä käyttänyt :D TBS on ehdottomasti kosteuttava kasvovesi, sillä ei tosiaan kannata lähteä kasvoja puhdistamaan, kun kasvovedet on yleensä tarkoitettu joko siihen kosteutukseen tai sitten vaikka just hillitsemään öljyisyyttä/viimeistelemään ihonpuhdistusta. Ja misellit sitten on taas aina niitä puhdistavampia :) Mun iho esimerkiksi hyötyy paljon enemmän tosta TBS:stä kuin Pixistä, koska kaipaan kasvovedeltä nimenomaan kosteuttavuutta ja toi on niin paksua, että menee ihan hoitonesteestäkin! En taas ehkä muuten niin innostunut tosta, että lähtisin uudestaan itsekään ostamaan sitä. Makuasioitahan nää on ja riippuu toki paljon myös ihotyypistä, että minkä funktion sille kasvovedelle itse haluaa :)

    Pixi on ainut näistä kolmesta, jonka omistan tällä hetkellä ja nyt oon taas pikkuhiljaa saanut sitä käytettyä pois, kun muutaman päivän välein käyn pääasiassa kasvojen T-alueen läpi sen kanssa. Mulla kuivuu posket varsinkin talvella tosi herkästi niin täytyy olla aika varovainen tollasten happoja sisältävien tuotteiden kanssa, ettei turhaan lätki niitä sellaisiin kohtiin kasvoja, jotka muutenkin kuivahtaa herkästi. Mutta onhan toi hyvä tuote ja pääasiassa mun superkuivakin iho sen kestää, kunhan käyttää maltilla tietyillä alueilla eikä mitenkään ihan päivittäin!

    Tää oli kiva postaus<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin kyllä näistä kaikista! TBS on silti minulle liian paksua, se on tosiaan aika samanlainen kuin hoitonesteet :) Mullakin on pintakuivuutta, mutta tuo Pixin kasvovesi ei ole minulla kuivattanut ihoa ollenkaan. Varsinkin kun käytän aina seerumia ja kasvovoidetta ahkerasti yöksi ja meikin alle. Ajattelin, miksen näitä nyt vähän arvostelisi ja kävisi läpi, kun käytän kuitenkin kaikkia kolmea mun ihonhoidossa viikottain. Kiitos Linda taas kommentistasi ja mukavaa kun tykkäsit :)

      Poista
  2. Mulla on ollut tuota Pixiä joskus ja oli kyllä tosi hyvä. Muistaakseni iho kirkastui hyvin ja oli siloisampi. On pitänyt jo vuosia ostaa tuota uudelleen mutta miksi se vaan aina jää :D Vitamin E:tä olen kokeillut jotain tuotteita mutta en tuota. Rakastan kyllä kosteuttavia hoitonesteitä/kasvovesiä, millä nimellä aina sattuukin kulkemaan. Madaraa en muista testanneeni tai ei ainakaan jäänyt mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvoin kasvoveden kanssa huomaa näin selkeää eroa, mutta hapoissa on juuri puolensa eikä niitä kannata ylikäyttää. Uskon, että tykkäisit Vitamin E:stä, jos kosteuttavat nesteet ovat mieluisia :)

      Poista