Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

18 helmikuuta 2022

Helmikuun suosikit


Valikoidut viisi lempparia tässä kuussa jälleen esittelyssä. Helmikuussa minuun vaikutti tuoksut jotka luovat tavallisista tuotteista erityisiä. Tietysti sillä, toimiiko ne toivotusti tai sopivatko ne minulle, vaikuttavat myös siihen, pääsevätkö tuotteet suosikkeihin! Helmikuun aikana minulle on tullut aika paljon tuotteita testiin yhteistöiden tai pr-lähetysten puolesta ja lisäksi hain tuotetestaajaksi yhteen pieneen projektiin! Katsotaan siis, millaisia suosikkeja maaliskuu tuo tullessaan.




Pixi Vitamin-C Caviar Balm Leave-On Mask 15 ml

Paksu ihonhoitovoide, jota voi käyttää kasvoille levitettävänä maskina. C-vitamiinin tulisi aktivoida kollageenituotantoa ja booztata ihoa täysivaltaisesti. Sisältää kapseloituja vitamiineja jotka sulavat iholle. Pidin hirveästi Pixin Glow Tonicista, ja sain tämän pienen version pukilta. Olen levittänyt tätä yötä vasten kasvoille paksun kerroksen. Tuoksu on aivan herkullinen ja mukavan paksua. Kapseloidut vitamiinit on ehkä hieman erikoisia, mutta ei ole haitannut käyttöä.

 

  

Molton Brown Relaxing Ylang-Ylang Bath & Shower Gel 100 ml

Suihkusaippua joka tuoksuu kukkaiselle, ainesosissa tuoksuu mandariini, kardemumma ja inkivääri. Sydänvivahteita antaa ylang-ylang, jasmiiniriisi ja orris. Tästä suihkugeelistä löytyy myös vaniljaa, setripuuta ja myskiä. Tämä on siis erittäin aisteja herättelevä, herkullisen tuoksuinen suihkugeeli. Ja siksi tähän niin rakastuinkin! Saippua tuli kotiutettua joulupukilta, ja katselin jo mitä täysimittainen pakkaus maksaisi. 300 ml pullolle arvoa on noin 25 euroa, joten kyseessä on erittäin tyyris saippua. En ihan heti lähtisi omia rahoja tähän käyttämään, mutta tuote sai minut ihastumaan Molton Brownin ylellisiin tuotteisiin.

 

 

Item Beauty Overdew Xtra Intensive Moisturizer for Dry Skin 50 ml

Kasvovoide on paksua, mutta imeytyy nopeasti. Sisältää mm. arganöljyä, murumuru voita ja mangoliauutetta. Tuote oli hinta-laadulta loistava, se oli vain 20 dollarin arvoinen ja koko silti 50 ml. Sain tuotteen viimevuoden puolella Ipsy Glam Bag Plus-tilauksesta, ja nyt olen ottanut tuotteen käyttöön. Se on ihanaa koostumukseltaan, mutta paras tuotteessa on tuoksu. Se tuoksuu mielestäni aivan Coca-Colalle.

Rituals.. The Ritual of Mehr loving Body Cream 100 ml *Tuote saatu

Ihonhoitovoide sisältää appelsiinia, setripuuta ja muita kosteuttavia öljyjä, jotka tekevät iholle hyvää. Tuote on mausteisen ja erikoisen tuoksuinen. Käytin tästä jo yhden 50ml kokoisen putelin jonka sain joulupukilta, mutta sain tätä myös Instagramin kautta tulleesta yhteistyöstä lisää. Halusin nostaa tuotteen esiin, sillä rakastuin sen piristävään ja virkeään appelsiinin tuoksuun!


Frudia Pomegranate Honey 3in1 Lip Balm

Hunajalla terästettyä granaattiomenaa, antaa värikästä volyymiä. Punainen sävy välittyy huulille ja huulivoide antaa viilentävän ja hieman turvottavan vaikutuksen huulille. Aluksi mainitsinkin jo Lindalle, että tämä oli pienoinen pettymys koska tuotteeseen oli sekoitettu mentholia tai minttua, joka viilentää huulia. Sehän ei takaa ikinä turvotusta, vaan luo ainoastaan sitä efektiä. Koska sain Akar Beautyn huulivoiteen käytettyä loppuun, otin purkin meikkipöydälle tehokäyttöön. Ja oikeastaan olen ihastunut tähän! Pidän siitä, että tuote antaa pientä väriä huulille. Myöskään kihelmöinti ei kestä pitkään. Tämä on oikein mainio huulten kosteuttaja.

4 kommenttia:

  1. Toi Molton Brownin suihkugeeli on yksi harvoja heidän tuotteita, joista oon tykännyt! Monesti ne tuoksut on olleet mulle liian eksoottisia ja erikoisia :D Frudian tuotteet on ihania, samoin toi Ritualsin voide tuoksuu hyvältä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokeillut aiemmin Molton Brownia, joten kyllä tää ainakin mua nyt ihastutti kauheasti :)

      Poista
  2. Mä ostin just laivalta tuota Rituals-sarjaa, kiva kuulla että tuoksu on hyvä. Molton Brownin suihkusaippuat on aika voimakkaita, oon käyttänyt useita mutten kovin moneen oo ihastunut. Frudia taasen on ihana sarja, mulla on siltä myös huulivoide josta tykkään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti tykkäät Ritual of Mehristä. Fruidalla on myös semmonen ei-kihelmöivä huulirasva ja ajattelin, että sitäkin olisi kiva kokeilla joskus.

      Poista