Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 tammikuuta 2022

Joulukuussa 2021 loppuun käytetyt tuotteet

 

Hyvää vuotta 2022 tänä päivänä! On kyllä uskomatonta ajatella, että taas se on tammikuu! Tykkään itse tammikuusta ja pidän sitä "pää" talvikuuna, koska helmi- ja maaliskuussa sitten odottaa jo kevättä ja on turhautunut liialliseen lumentuloon. Arviointien alla, jatkoon vai ei, on tällä kertaa joulukuussa 2021 viimeiset loppuun käytetyt kosmetiikkatuotteet. Tässä on mukana myös muutama testeri ja jo entuudesta tuttuja tuotteita minullekin.

Tuotteita loppui joulukuussa yhteensä 16 kappaletta + testerit, joita tähän lukuun ei lasketa mukaan. Jos tuote on saatu ilmaiseksi se on merkitty *.



Kynsituotteista lakat nyt ei ole kaikki loppuun käytettyjä, mutta ne on lähes loppuun käytetyt. Vasemmalta oikealle, Mavala Top Coat Fixstor 5 ml, kynsilakan pintaa tasoittava päälilakka. Ei kuivu kauhean nopeasti ja en malta tätä käyttää. Nyt viimeistään +5 kuukautta avaamisen jälkeen tuote on jo saanut sen verran ilmaa että kuivumisaika on tuplaantunut. Ei jatkoon.
Essence ultra quick dry top coat 8 ml, nopeasti pikakuivuva päälilakka. Mielestäni 3-4 kuukauden jälkeen tämä alkoi menemään paksuksi ja pikakuivuvuus alkoi selkeästi katoamaan. Eli sai tarpeeksi ilmaa. Tämä on edullinen joten sen puolesta sanoisin jatkoon. Purkissa toki lukee 36M käyttöajaksi mutta yli 6kk en käyttäisi. 
Mavala 75 Miami Nail Color Cream 5 ml, just täydellinen pinkki mulle. Pidin väristä, mutta +5kk avauksen jälkeen alkoi kuivumisaika olemaan turhan surkea. Mavalan lakoissa suti on ihan ok. Sanoisin jatkoon, koska voisin ostaa uudestaan Mavalan värilakkoja.
Kynsilakkoja mulla on ollut aina auki alle 10 lakkaa kerrallaan, sillä haluaisin käyttää lakkoja mahdollisimman paljon ennenkui ne alkavat kuivumaan. En edes ota siis avaamattomia lakkoja samaan säilytyspaikkaan avattujen kanssa. Jokaisen lakan osalta ole nerittäin tyytyväinen siihen, miten hyvin olen niitä saanut käytettyä. Kaikissa on vain enintään reilu kolmasosa pohjalla käyttämätöntä lakkaa. Koitan sitten seuraavalla kauppareissulla palauttaa Kicksiin tai Emotioniin nämä haitallisten aineiden kierrätystä varten.

Sally Hansen Moisturising Polish Remover 200 ml, mun mielestä yksi pitkäikäisimpiä kynsilakanpoistoaineita markkinoilla. Mielestäni ihan ok, mutta hintava. Ei siis jatkoon.


KVD Beauty Tattoo Liner, kirjoitin tästä tuotteesta laajemman arvostelun ja sen voit lukea tästä. Tuote oli käytössä vain 2,5 kuukautta ja kuivui siinä ajassa. Ei jatkoon.
MAC Brush Cleanser 235 ml, riitti siis hyvin melkein vuoden käyttöön. En tykännyt tästä tuotteesta, sillä se oli lirua nestettä ja tuotetta kului turhan paljon meikkisiveltimien pesuun. Ei jatkoon.


Kaksi kasvoille tarkoitettua rasvaa. Tuotteista ensimmäinen on Feel Free Eye Contour Cream 20 ml, joka oli siis silmänympärysvoide. Mielestäni tämä oli liian ohut ollakseen SY-voide. Rasvasin tällä sitten lopulta koko kasvot. En ostaisi tätä koskaan uudestaan, ei jatkoon.
Elemis Pro-Collagen Marine Cream 15 ml, todella ihana kasvovoide. Tuoksukin teki tuotteesta jo erittäin ylellisen oloisen. Tuote tuoksui ruusuille. Tämän tulisi vähentää ryppyjä ja juovia iholta. Tämä rasva tuntuikin ihan erilaiselta kasvoilla kuin joku edullisempi perusrasva. Tykkäsin todella paljon ja korkeasta hinnasta huolimatta sanoisin jatkoon. 


Starskin VIP The Gold Mask Eye, tosiaan silmänalus-maski. En oikein tiedä mitä mieltä näistä olla, mutta kivahan näitäkin on käyttää. Tämän sain joulupukilta :) En katsonut hintaa, mutta sanoisin ei jatkoon, koska tämä oli kankainen eikä geelimäinen.
Garnier SkinActive Moisture Bomb Sheet Mask, helppokäyttöinen ja ei ole mitään turhia asettimia. Edullinen, jatkoon.
* Mediheal Collagen Impact Essential Mask, tykkään käyttää maskeja jotka sisältää Collagenia. Tässä näkyy mun tuleva 30-kriisi. Edullinen ja mielestäni hyvä maski, jatkoon.
Holika Holika Cucumber Mask Sheet, edullinen hyvä perusmaski. Oli helppo avata nurkasta erilaisella avaustekniikalla kuin muut puoliksi revittävät maskit. Ostin Prismasta edullisesti, jatkoon.


Todellinen ylättäjä minulle oli Manna Kadar Renewing Body Butter 180 g. Moni lukee nimen ja on vaan what the hell. Mulla meni todella pitkään tarttua tähän tuotteeseen, mutta lopulta otin sen käyttöön. Tämä oli ihanan sileää ja mukavan ohutta ihonhoitovoidetta. Lopulta tämä kului ihan joulukuun aikana, käytin sen siis heti kun sen sain avattua! Käytin tätä jokaisen suihkun jälkeen ihon rasvaamiseen, tuote kuivui ihanan nopeasti ja ei jättänyt yhtään ällöä tahmaista oloa. Harmi, että näitä tiettyä Manna Kadarin hyviä tuotteita ei saa ostettua kuin heidän omilta nettisivuilta. Sanoisin siksi ei jatkoon, koska en voisi ostaa tätä esim. Lykolta tai Cocopandalta iisisti.
Treaclemoon Brazilian love Shower and bath gel 500 ml, täydellinen ja aivan ihana kesäinen saippua. Tykkään Treacelmoonin saippuoiden koostumuksesta, sillä ne on oikeastaan geelimäisiä. Tuote on riittoisaa, se tuoksuu makealle, koko kylppäri tuoksuu tämän kanssa ihanan kinuskiselle. "Halpaversio" Sol de Janeiron tuotteista. Jatkoon.


Love beauty and planet muru muru shampoo 400 ml, todella saippuan tuoksuinen shampoo. Jotenkin tämä ei ole niin kivan tuoksunen mun nenään, vaan on semmonen todella perinteisen saippuan tuoksuinen. Pesuteho oli todella hyvä. Pidin tästä tuotteesta, jatkoon.
* Maybeauty Softening Contidioner 200 ml, mielestäni hyvä hoitoaine siinä missä muutkin. Tuote sisälsi argan oilia ja keratiinia. Incyssä on 15 tuotetta ja niistä toinen näistä aineista on jo kolmas vaikuttava aine veden ja rasva-alkoholin eli setearyylialkoholin jälkeen. Tuotetta jäi pohjalle pumppu-tekniikan takia ja vaikka loppuja koitti ravistella lähelle korkkia ja kiertää pumppua irti, jäi tuotetta aika varmasti tuonne sisälle vähän liikaa. Vaikea käyttää vikat, joten ei jatkoon.


Päätin myös tähän liittää parin käyttämäni testerin arvostelut, vaikka niistä ei nyt tule lukuja tilastoihin. Sain testiin Emotionista Miss Dior EdP tuoksun ja myyjä kehui sitä myös makeaksi tuoksuksi. Tuoksu on makea, mutta mieleeni liian tätimäinen. Ei jatkoon.
The Body Shop Almond Milk Body Butter, TBS:n muutettua body butterin koostumusta olisi kiva kokeilla ehkä isompikin purkki tuotetta talviaikaan. Tuoksu tälle kiva +, en osaa sanoa jatkoon vai ei.
Kiehl's Creme de Corps, ei mitään erityistä mainittavaa, olisi myös kiva kokeilla täysikokoinen tuote joten en osaa sanoa jatkoon vai ei.
CeraVe SA Smoothing Cream, olen aina aiemmin puhunut hyvää CeraVe:n puolesta. Tässä tapauksessa en puhu. En saanut edes käytettyä tätä 5 ml testeriä loppuun sillä se kirveli niin paljon mun iholla. En tiedä mistä ainesosasta johtui, ei jatkoon.
CeraVe, Hydrating Cleanser, tykkään tästä. Mulla on ollut tästä ihan iso pumppupullo. Todella kiva saippuaton saippua. Jatkoon.

6 kommenttia:

  1. Toi Treaclemoonin suihkugeeli on ihana, kuten oikeestaan muutkin heidän tuotteet! Harmi ettei toi eyeliner kestänyt ton kauempaa, kun 2,5 kuukautta ei tosiaan oo mikään pitkä aika.. Mikään ei oo ärsyttävämpää kuin eyelinerit, jotka kuivahtaa ennen aikojaan! Varsinkin kun toikaan nyt ei oo ihan sieltä halvimmasta päästä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä Brazilian Love-geeliä ostan varmasti uudestaankin! Tuo KVD tattoo liner pitäisi yli 20 euron hinnalla kyllä pysyä hyvänä se minimi 6 kk.

      Poista
  2. Minustakin joulukuu on "se talvikuukausi" mutta harmi kun täällä susirajalla tammi-, helmi- ja maaliskuu on vieläkin kovempaa talvea, ehkä huhtikuussa voi ajatella amerikanautojen ottamista ajoon ja toukokuussa voi luopua jo toppatakista :DD
    Apua, mulla on varmaan satoja kynsilakkoja avattuna yhtäaikaa :D toisaalta, kyllä ne säilyvät vuosikausia. Alus- ja päällyslakat tuppaavat paksuuntumaan nopeammin, jos on joku suosikki niin ohennan sen ja käytän niin pitkään kuin pystyy. Mavalan lakkapullo on minusta vähän hankala ja ne paksuuntuvat liian nopeasti niin en oikein tykkää niistä.
    Kivasti loppuneita ja joitakin tuttuja tuotteita. Hyvää uutta vuotta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on tämä maantieteellinen ero :D E-S se tammikuu-helmikuu on usein parhaat talvikuukaudet. Täällä voi huhtikuussa jos on myöhäinen pääsiäinen istua jo t-paidassa terassilla :)
      Sulla on ehkä myös vähän enemmän lakkoja joita saat näytteiksi. Itse koitan hieman säästeliäämmin avata pulloja, että ne pysyisivät mahdollisimman pitkään juuri hyvänä. Päällyslakat on mun mielestä selkeästi niitä jotka alkavat paksuuntumaan nopeammin ja aika herkästi ne kannattaa vaihtaa "parempaan" ettei lakat mene aina sitten pilalle :D

      Poista
  3. Kiva määrä loppuneita! Mä myös suosin palasaippuoita siveltimien pesussa, ne kestää paljon pidempään kuin nestemäiset putsarit eli ymmärrän sun fiilikset MACin tuotteen kanssa. Tuo Manna Kadarin vartalovoide jäi nyt kutkuttelemaan, se kuulostaa ihanalta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, hankin itselleni Lykon palasaippuan nyt kun sillä on kiva rasia ja se on helppo säilyttää siinä sopivassa rasiassa :) Toivottavasti se kestää hieman pidempään.

      Poista