Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

01 joulukuuta 2021

Marraskuussa 2021 roskiin menneet

 

Ihanaa! Viimeinkin joulukuu! Tuntui että tuotteita loppui nyt paljon, vaikka moni on ollut testerikokoisia. Jos testerit laskee mukaan, ja kaksi tuoksutesteriä yhdeksi tuotteeksi, loppuneita on yhteensä 15 kappaletta. Tämä tekee koko vuodelle yhteensä 215 loppunutta tuotetta.

Saadut tuotteet merkitty *-etuliitteellä. Tuotteita ei ole linkitetty.

Naobay Origin Gentle Facial Toner, mielestäni semmonen ihan ok kasvovesi, mutten kokenut tätä mitenkään tosi hyväksi. Oli semmosen kemiallisen kosmetiikan tuoksuinen, eli normaali "hajuton" tuoksu. Ei jatkoon.

Dove Hand Cream
, mielestäni tosi ihana käsirasva. Semi ohutta, joten imeytyi nopeasti. Tuoksu oli mielestäni mitä ihanin kookos. Kaikki Doven tuotteet on oikeasti tosi hyviä! Jatkoon.


*MITOMO Collagen Moisturizing Facial Essence Mask, minulle täysin uusi kollageenimaski. Tuote oli miellyttävä, mutten huomannut suurta eroa kasvoilla tämän käytön jälkeen. Kangas oli paksu ja hieman jäykkä. Ei jatkoon, sillä en ostaisi tätä uudestaan.

Kocostar Camellia Happy Mask, hyvä perusmaski, mutta vähän hintavampi. Jatkoon.


Schwarzkopf Keratin Smooth Perfect Treatment, pitkästä aikaa ostin hiusnaamion kokeiluun. Tämä sisälsi keratiinia ja käytin tätä aina silloin tällöin hoitoaineen sijaan. Tykkäsin tuotteesta, mutta pakkaus oli hankala sillä reunoilta oli hankalaa saada kaikki tuote käytettyä sillä korkinreikä oli paljon kapeampi kuin purkki. Hyvää sanottavaa, mutta ei jatkoon, sillä en ostaisi juuri tätä uudestaan.

Schwarzkopf Oil Ultime Marula Finishing Oil, mun ensimmäinen hiusöljy jonka ostin!! Tämä riitti reilut pari vuotta käyttöön, mutta hiusöljyjen käyttö tänävuonna on mulla lähtenyt nousuun. Tykkäsin tämän tuoksusta ja öljyisyydestä. Käytin usein tätä siis öisin latvoihin ja koen, että hiukseni ovat alkaneet kyllä voimistua. En enää luopuisi hiusöljystä. Sanoisin jatkoon, koska tuotteessa ei ollut vikaa. Tämä ei ehkä ole kuitenkaan hoitavin, vaan on ns hiusten laittoon sopivampi.

Beauty&Planet Volume and Bounty Conditioner, todella iso ja jäykkä purkki. Tuotteen tuoksu on ihan kiva (shampoossa parempi) ja se mukavasti kaikuu hiuksissa vielä kun ne kuivuvat. Hoitoteho oli ihan hyvä, hiukset eivät olleet kuivat. Jatkoon.


*MayBeauty Cleansing Shampoo, hyvän tuoksuinen shampoo. Helppo annostella pumppaamalla, mielestäni tosi pienellä määrällä sai hiukset hyvin puhtaaksi. Ei jäänyt mitään huonoa sanottavaa ja design on aika raikas. Jatkoon.

Budgie Hydrating Shampoo, kiva shampoo, jonka ostin matkalla. Ei kuitenkaan mitään erityistä hyvää sanottavaa, joten ei jatkoon.

The Body Shop Ginger Shampoo, todella voimakkaan inkiväärin tuoksuinen shampoo. Tämä on hyvä perusshampoo. Tätä sarjaa mulla on ollut myös joskus täysikokoisina, jatkoon.



Gucci Bamboo EdP, mun lemppari hajuvesi jossain vaiheessa. Pullo on erittäin kaunis ja tämä on oikein hyvä lahja kenelle vain naiselle. Pidän tästä tuoksusta erittäin paljon. Jatkoon!

Lancome La vie est Belle EdP, mielestäni omalle iholleni tai persoonaani liian voimakas tuoksu. Tykkään edelleen raikkaista tyttömäisemmistä tuoksuista. Ei jatkoon.



Lumene Natural Glow Fluid Foundation sävy Fair, mielestäni tosi kiva nestemäinen meikkivoide. Tämä on hehkuva ohut meikkivoide joka on seerumimainen, mutta silti paksumpaa kuin Invisible Illumination sarja. Tuote sopii myös kerrostettavaksi. Suojakerroin on 20. Täydellisen ohut meikkivoide kesäksi, syksyllä käytin tätä paksumman puuterin kanssa. Jatkoon.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector sävy 02, ihana ja helppokäyttöinen huulikiilto. Applikaattori on pehmoinen sieni putilon toisessa päässä, ja puristamalla saa massaa ulos. Tämä sävy 02 Apricot Shimmer ei ehkä ollut paras, se oli hieman liian nude. Se ei siis juuri tuonut elävää punaa tai hehkua huulille. Jatkoon, toisessa värissä.

Maybelline Lash Sensational Mascara
, mun mielestä tosi hyvä maskara. On myös selkeästi edullisemmasta päästä. Oli myös helppo kerrostaa, mutta sitten kun tämä alkoi selkeästi "kuivumaan" niin se myös kuivui, eli kerrostuskaan ei enää saanut ripsiväristä kauniin paksua ja näyttävää. Näin käy kaikille ripsareille. Tykkäsin, eli jatkoon.


2 kommenttia:

  1. Noi Clarinsin huulikiillot on aivan ihania! En oo kyllä pitkään aikaan noita käyttänyt, mutta tykkäsin siitä huulituntumasta, joka ei ollut ollenkaan tahmainen :) Schwarzkopfin hiusnaamio kuulostaa hyvältä, mutta harmi jos toi purnukka itsessään oli vähän ongelmallinen. Kiva määrä loppuneita sulla<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oli tuo naamio ihan ok, mutta hintakin oli jotain lähemmäs 20 eur ja ärsyttää kun pitää ne vikat sieltä pohjalta yrittää jotenkin saada lusikoitua siitä purkin suusta.

      Poista