Wanhan boksin arvio jälkikäteen

by - 1.11.21

Ajattelin kirjoittaa jälkikäteen vanhoista kauneusbokseista katsoakseni, mitä tuotteille aktuaalisti on käynyt. Perustan arviot nyt muistiini ja tarkastellaan sitä, tuliko tuotteita oikeasti käytettyä.

Tarkastelussa: Glossybox syyskuu 2019

Koko boksin arvo noin 125 euroa. Kuvailin boksia ihan kivaksi ja melkein järkytyin kun olin kirjoittanut että "olen tykännyt kaikista Glossyboxeista tähän asti". Saanen nauraa, näin jälkikäteen en oikeasti edes tiedä miksi ajattelin, että boksi on kiva, seuraavaksi katsotaan tarkemmin miksi.

N.A.E Idratazione -suihkugeeli 200ml, tästä tuotteeta ehkä pidin eniten. Joo, monen mielestä saippuat ja suihkugeelit on tylsiä. Mutta mun mielestän nämä on edelleen takuuvarmia tuotteita kauneusbokseihin, sillä tuotteet saa aina käytettyä helposti! Tämäkin on käytetty loppuun asti. En kuitenkaan koskaan ostanut tuota uudestaan.

Avant Pro Prefecting Colagen Touche Eclat Primer 30ml, vielä tuossa vaiheessa Avantin ylityyriit tuotteet vaikutti tosi lupaavilta bokseissa. Huom! Tämän tuotteen arvo 90 eur kattaa suurimman osan boksin arvosta. Tämänkin olen käyttänyt kokonaan, mutta en koskaan ostanut tuotetta. Kumma juttu, en muista johtuiko se tuotteen huonosta laadusta tai sika kalliista hinnasta.

Purple Tree Miracle Balm Shea Butter 25 ml, kun ajattelen tetä on jo yli 2 vuotta kun sain tämän boksin ja löydän tämän tuotteen edelleen kaapista vähän käytettynä.. Tuotehan on siis ollut mulle "susi". Ehkä pitäisi ottaa tämä tehokäyttöön jalkapohjille yöksi sukkien kera.

Pixi Beauty LipLift Max Honey Sheen, olin kirjoitellut etten malta odottaa että pääsen tuotetta kokeilemaan. Pixi on brändinä tosi mielenkiintoinen, mutten ole brändin tuotteita kokeillut. Olen antanut tämän mielestäni kaverille.

Depend 7-day hybridilakka, olen kirjoituksen mukaan heti kokeillut tätä lakkaa. Enään minulla tätä ei ole, enkä kyllä ole toista kertaa ostanut tätä samaa sarjaa kokeiluun. Toki välissä laitoin geelilakkauksia, mutta oliko tuote sitten hyvä? Ken tietää, varmaan tämä kynsilakka on myös tullut lahjoitettua kaverille.

Näin jälkikäteen jos katson boksia, niin eihän se kovin onnistunut ole ollut. 3/5 tuotteesta jäi itselleni ja niistä yksi on vielä "aivan käyttämätön" ja todennäköisesti jo vanhentunut. Uskoisin sen kelpaavan siis hyvin jalkarasvaksi :D Oli kommentitkin aika innokkaita boksin suhteen, mutta epäilen ettei moni teistä bloggaaja-kollegoistakaan tästä innostuisi enään. Varsinkin kun Avantin kierrätys "kauneusboksibrändinä" on heikentänyt merkin arvoa kuluttajien silmissä.

Lisää luettavaa

2 kommenttia

 1. Olipa kiva postausidea! Mun on pitänyt joskus tehdä katsauksia mennesiiin bokseihin vähän samalla ajatuksella, mutten oo sitten saanut aikaiseksi :D Ehkä nappaan kopin tästä sun ideasta ja teen samantyylisen postauksen itsekin jossain vaiheessa :)

  Mun mielestä tää boksi on sinänsä sisällöllisesti tosi kiva, mutta loppujen lopuksi jos tää nyt osuisi omalle kohdalle, tuskin ottaisin puoliakaan omaan käyttöön. Toi primer mulla on edelleen korkkaamatta, tai ainakin joku Avantin primer, en oo täysin varma onko se just toi, mutta veikkaisin että on. Että kertoo sekin jotain just tosta Avantin hohdokkuudesta omissa silmissä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tää on ihan kiva kun olen muutenkin tauolla tai lopullisesti päättänyt kauneusboksien tilaukset. Ja sulla on kivasti sitten niitä suosikkeja joita käyt nyt uusiksi läpi :)

   Miten sulla voi edelleen olla joku tuollainen Primer avaamatta :D Voin kuvitella että on jo tosiaan pari vuotta sitten tullut sulle tuokin kaappeihin. Tuo merkki on kyllä semmonen "mukahyvä".

   Poista

Arvostan kovasti kommentointia, joten jätäthän sinäkin viestisi omalla nimimerkilläsi tai anonyymisti. Kiitos!