Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

14 elokuuta 2021

Mun viimeinen Glossybox

Halusin vain heti otsikossa kertoa, että tämä Elokuun 2021 boksi tulee olemaan mun viimeinen Glossybox. Lopetan asiakkuuteni lopullisesti enkä myöskään suosittele Glossyboxia kenellekään. Maksavana asiakkaana odotan, että paketit eivät katoa matkalla, että tuotteet ovat ehjiä kun ne saapuvat perille, että minulta ei veloiteta mitään aiheetonta. Että asiakaspalvelu olisi ystävällistä. Sanotaanko näin, ettei nämä asiat vain onnistu. Ylipäätään asiakaspalvelusta vastataan välillä suomeksi ja välillä englanniksi.

Minulla oli yksi käyttämätön 20,34e lahjakortti (jolla tilasin tämän elokuun boksin tuolla hinnalla vaikka etusivulla on 10e alennuskoodi tarjolla ja kuukausitilaus on 18e arvoinen). Hinnoittelukin siis ontuu aika pahasti. Minulta veloitettiin silti elokuun boksi myös kortilta vaikka ehdoissa on kerrottu, että sitä ei velota jos tilaus perutaan 14 vrk aikana. Peruin 1.7. tekemäni tilauksen 4.7. mutta kyllä silti korttia oli ehditty velkomaan. Jos tätä firmaa googlaa esim heidän FB sivuja ja muita arvosteluita, on aika paljon saman suuntaista palautetta helposti löydettävissä. 



Verkkosivuilla lukee edelleen, että irtisanomisaika 14 vuorokautta ei veloita seuraavan kuukauden boksia. Kuvakaappaus 14.8. päiväys näkyy alareunassa.


Tällaisen vastauksen sain 5.8. asiakaspalvelulta vielä sen jälkeen kun tilaus oli jo peruutettu.
Minkä takia pitää tulla "näpäyttämään" kun siinä tapauksessa verkkosivuja ei ole päivitetty ja toimitusehdoissa on edelleen maininta tuosta 14 vrk välittömästä peruutusoikeudesta.

Se viimeisen boksin sisältö.


Elemis Pro-Collagen Marine Cream, 15 ml näytekoko. Kosteuttaa, sisältää merellisiä ainesosia. Mielestäni olisi ollut kiva saada joku täysikokoinen kasvovoide eikä tällaista sika kallista (50ml/120e), pientä näytettä, joka todennäköisesti ei ole hintansa arvoinen.
Steve Laurant Eyeshadow Palette, ei löytynyt mun boksista? Yllättyinetä???
Lottie London Ombre Blus Haze, joku surkea poskipunanappi joista en vain innostu.
Ecooking Cleansing Gel, vegaaninen cruelty free puhdistusgeeli. Varmaan osaksi minun 2-vaiheista ihonpuhdistusta, kun nykyinen tuote ensin kuluu alta. Melko runsas kooltaan, joten kestänee pari vuotta.
Modelco Gel Eyeliner, geelimäinen valkoinen rajauskynä antamaan silmille suurentavan vaikutuksen. Katsotaan onko tämä hyvä ja pysyykö tämä mulla hyvin in-linauksessa.

Paletin sijasta boksista löytyi Grace&stella Lash serum mikä on pettymys jos tämä korvaa tuon paletin. Mielestäni nämä ripsiseerumit on käytännössä roskia. Koska tämä boksi on maksanut minulle 20,34 eur (krediittejä ja loppuosa piti maksaa omalla rahalla). Odottaisin todellakin, että tuo paletti löytyisi tästä jonku ripsiseerumin sijasta. 
 
Edit 23.8. Glossybox ei suostunut korvaamaan puuttunutta palettia mitenkään eikä minulle tullut muutoksesta sähköpostia kuten osa sai. Huomioiden että olen maksanut tästä boksista yli 20 euroa on mielestäni aika naurettavaa, että 10-vuotissynttäriboksista puuttuu se tuote jonka kohdalla lukee "Birthday boksin kruunaa tämä paletti". Maksoin tästä surkeasta boksista tosissaan kuitenkin yli 20 eur lahjakortilla.

15 kommenttia:

  1. Onpa harmi, ettei sulla ole sujunut ollenkaan Glossyboxin kanssa :/ mulla on kans aika paljon huonoja kokemuksia heistä, mutta aina välillä tulee silti otettua lyhyt tilausjakso. Viimeksi mulla oli yksi tuote pilaantunut ja korvausvaihtoehdot olivat joko uusi tuote tai glossycreditsejä. Olin tuolloin vastauksen aikaan ehtinyt jo peruuttaa tilaukseni, eli glossycreditseistä ei olisi ollut mitään hyötyä, joten valitsin uuden tuotteen. Oli aika pettymys, kun kauniinsävyisen huultenrajauskynän tilalle lähetettiin kulmakynä ja vieläpä ihan itselleni väärässä sävyssä eli täysin turha tuote. Mä olen pari kertaa käyttänyt tuota peruutusoikeutta eli perunut 14 vrk sisällä ja mulla on aina toiminut :o saa nähdä miten nyt käy, kun laitoin juuri elokuun alussa taas uuden tilauksen tarkoituksena ottaa vain tämä elokuun boksi. Tosin saattaa olla, että jatkan myös syyskuuhun, kun tämän kuun lopussa julkaistaan se Elemis limited edition boksi, jonka saisi voimassa olevalla tilauksella alennushintaan.

    Tuo Glossyboxin hinnoittelu on kyllä kökköä, kun aika lailla joka kuukausi on joku alennushinta tai tilaajalahja tarjolla. Tässä itse boksissa mua kiinnostaa eniten tuo Elemiksen kasvovoide ja ecookingin putsari :) tuota Elemiksen kasvovoidetta mulla on ollut joskus tuollainen minituubi ja se oli tosi hyvää! Ei tosin hintansa arvoista, minkä vuoksi en ole sitä koskaan täysikokoisena ostanutkaan. Mutta kasvovoiteeksi kuitenkin tosi hyvä :)

    Tuosta Steve Laurantin paletista Glossybox muuten lähetti pari päivää sitten sähköpostin, että brändillä on ollut toimitusvaikeuksia ja sen vuoksi tilalle on laitettu tuo ripsiseerumi. Ilmeisesti paletin pitäisi tulla syyskuun boksissa. Vähän kyllä ihmetyttää se ”maailmanlaajuinen toimitusongelma”, kun esim. Instagramissa olevissa kuvissa muiden maiden bokseissa on jokin Steve Laurentin paletti ollut jaossa. En tiedä onko kyse samasta paletista, mutta jos on, niin ihmettelen että miten niitä on muiden maiden bokseihin sitten saatu..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi en ole kohdannut tuollaista pilaantunut tuote-asiaa. Tämä oli myös minun kohdalla ensimmäinen kerta kun 14 vuorokauden kohdalla peruutusoikeus ei toiminut. Kyllä tuo Elemiksen kasvovoide varmasti tuote jota mielenkiinnolla testaan, mutta vähän kuin Avantin tuotteet -voi jäädä ostamatta jatkossa melko helposti. Ecookingin putsari myös mun mielestä onneksi aika onnistunut tuote.

      Yllättäen minä en ole saanut Glossyboxista tuota sähköpostia. Koska minulle ei tule Syyskuun Boksia jään varmasti ilman koko palettia ilman pahoitteluita heidän puoleltaan. Kun ostin tuon lahjakortin, sitä ei tullut minun sähköpostiini ollenkaan. Kyselin sen perään ja vastailtiin tylysti "jos et löydä sähköpostia tässä koodi". En ole mikään seniili, on aivan selvää, että sähköpostia ei koskaan tullut.

      Poista
  2. Tilausehdot on aina ihan supersekavat, jos puhutaan yhden kuukauden irtisanomisajasta ja sitten kuitenkin mahdollisuudesta perua tilaus 14 päivän sisällä. Meinaako ne tolla 14 päivällä sitten sitä hetkeä, kun se tilaus on ensimmäisen kerran tehty, eikä sitä hetkeä, kun seuraava boksi taas veloitetaan? Tosi sekavaa ja tässä tapauksessa ihan syytäkin hyvittää sulle noi rahat.

    Ymmärrän myös hyvin harmin ton ripsiseerumin kanssa, paletti olisi varmasti ollut mullekin mieluisampi :/ Varsinkin Janitan kommentin jälkeen ei voi kuin ihmetellä taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ilmeisesti 1 kuukauden irtisanomisaika on uusi normaali, mutta ei ole tosiaan päivitetty verkkosivuilta tuota 14 vrk "katumisaikaa" pois. Aika pettymys ja että aspa lähettelee perään tuollaisia surkeita näpäytyksiä kun omat verkkosivut sanoo eri asiaa kuin he. Onneksi sain rahat takaisin.

      Poista
  3. En kyllä uskaltaisi tilata kun monien blogista lukenut näistä hankaluuksista boxin kanssa. Ja tuo ettei mukana ole palettia vaikka niin mainitaan...kaikki muu olisi ollut ihan mieleistä paitsi valkoinen kajal...ok sisältö mutta kurja asiakaspalvelu ja jos tuotteita puuttuu/korvataan ihan muulla niin...sama oli vähän tuon Goodieboxin kanssa että sähköisen tuotekortin mukaan piti olla Avantin vihreäpulloinen seerumi mutta boxissa olikin sama voide kuin aiemmin ja kaikessa hiljaisuudessa se oli muutettu sähköisen tuotekorttiin kun menin uudelleen katsomaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Typerää huijausta myls Goodieboxilta. Tuolla sähköisellä tuotekortilla voivat jatkossa korjata "omia mokia" eli pitäisi osata ottaa kuvakaappaukset kaikesta jotta osaisi vaatia omiaan.

      Poista
  4. Enpä ole ennen kommentoinut tai törmännyt blogiisi, mutta tuli itsellä vastaan, kun googlettelin Glossybox elokuu 2021.

    Itsellä ihan sama ongelma, ja mulle tuli vielä kaksi pakettia, eikä kummassakaan sitä luomiväripalettia.
    En tiedä oletteko huomanneet, mutta kaiken kukkuraksi Grace&Stellan sivuilla tuo sama ripsiseerumi on tällä hetkellä alennuksessa ja maksaa muutamaa senttiä vaille neljä euroa =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella surkeata, että on tilannut kaksin verroin -luonnollisesti tällaista 10 hyrs Anniversary boksia odottaa hieman paremmaksi, mutta en yhtään ihmettele että tämän yrityksen kohdalla homma on mennyt puskiin. Tuon seerumin arvo tässä vielä kruunaa kaiken :'D

      Poista
  5. Multa myös veloitettiin kahdesti tuo elokuun boxi. Itse pitäisi maksaa toisen palautus (mitä helv...) Ja tuotteet tota laatua ja palettikin puuttuu. Never again..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älytöntä pelleilyä ja tuo asiakaspalvelu tuskin tässä ylittää odotuksiasi ikinä, sillä heille on tärkeintä itse jäädä voitolle, kuin hyvä palvelu joka voittaisi laadullaan asiakkaat puoleensa.

      Poista
  6. Multakin veloitettiin 2 kertaa elokuun boxi ja kuulemma itse siinä olin väärässä,että saivat veloittaa ja lähettää.En kyllä Steve Laurant merkiltä mitään kiinapalettia haluaisikaan.Tosin ei se ripsiseerumikaan kaksin kappalein ilahduttanut.

    VastaaPoista
  7. Olen samaa mieltä, että oli pettymys. Onneksi maksoin vain 10€ tuosta boxista. Kaduin ostosta jo ennen kuin paketti edes saapui. Peruin jatkuvan tilauksen 13.8. ja peruessa luki, että jos ennen 15. pv peruu, niin seuraavaa ei veloiteta. Mutta perumismailissa luki, että vielä yksi veloitetaan. Kävin varmuuden vuoksi paypalista poistamassa valtuutuksen glossyboxilta, joten kun tänään yrittivät maksua se ei mennyt läpi. Joten kannattaa aina noissa maksaa paypalilla, jossa on helppoa perua toistuvat maksut. Ei ollut kovinkaan positiinen kokemus kokonaisuudessaan tuo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin hoidan maksun paypalin kautta,mutta paypal oli glossyboxin kannalla,että virhe oli minun,joten tuli 2 elokuun boxia.Meinasin myös poistaa valtuudet,mutta haaveilen glossyn joulukalenterista,joten uutta tilausta putkeen vaan,eikä voi edes heti peruuttaa,kun pitää sitä joulukalenteria ja jäsenalennusta odottaa. En tiedä miksi,mutta olen kyllä tykännyt glossyn sisällöistä aika paljon.En vaan olisi halunnut 2n kappalein boxia.Varsinkin ,kun koskaan aikaisemmin näin ei ole käynyt. Virhe kai oli oma.Tilasin 15.7, heinäkuun boxini ja laitin peruutuksenkin silloin.ja sitten tilasin 1.8. elokuun boxin.No jos tilaa 15. päivä niin tulee normihinnalla seuraavan kuun boxikin ,joten siksi 2 elokuun boxia.Harmi,kun niin moni on tyytymätön heidän toimintaansa.Itse katselen vielä miten jatkuu vai eikö jatku.

      Poista
  8. Anonyymi3.9.21

    Glossyboksiin mennyt maku täälläkin, tilausehdot ovat sekavat ja peruutettujakin tilauksia veloitetaan & lähetetään. Ja se sisältö, huoh. Muovisia gua sha lastoja ja ylihinnoiteltuja private label merkkejä. Avant ja Symbiosis London taitavat kuitenkin olla ihan Euroopassa valmistettuja (eivät kuitenkaan mitenkään ilmoitetun ovh arvoisia), mutta sitten on noita kiinalaisia halpistuotteita, joissa laatu on hyvin vaihtelevaa. Redditissähän noista Steve Laurant ja muista vastaavista merkeistä on puhuttu jo vuosia beauty box aiheisissa keskusteluissa - monien glossyssakin ilmestyneiden tuntemattomien merkkien takana on usein amerikkalainen "Dirty Little Secret" niminen yhden naisen yhtiö, joka lätkäisee brandinsä tunnukset valmiisiin whole-sale tuotteisiin. Kummallisesti merkkejä ei muualla sitten löydykkään kuin bokseissa. Jotenkin mennyt maku, kun tarkoitus olisi kuitenkin tutustua erilaisiin tuotteisiin, joita pystyisi hankkimaan tutustumisen jälkeenkin. Hieman vinoutunut boksien alkuperäinen idea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo just tää DLS eli dirty little secrets ,olen hyvin epäileväinen ,koska moni merkki on hänen/heidän.mutta toisaalta boxissa tulee ELEMIStäkin. Enkä ole varma,että tietääkö iho onko gua sha lasta mitä materiaalia,mutta ärsytti se muovinen lasta kyllä,siitä on ylellisyys kaukana ja gua sha perinne myös. On kyllä niin kummallisia merkkejä boxeissa,että melkein tulee betteboxia ikävä.

      Poista