Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

08 kesäkuuta 2021

May Glam Bag Plus 2021





Tätä toukokuun Ipsyä sai odottaa vähän lyhyemmän aikaa, kun tuota huhtikun pussia. Itseasiassa saapui Suomeen samana päivänä, kuin huhtikuun pussukka. Pussi lähetettiin IPSY:ltä 7.5. oli PE:llä jo 13.5. Suomessa siis 29.5. ja noudin paketin 1.6. Toimitus oli siis paljon nopeampi, kun tilaus alkoi heti normaalisti kuun ensimmäinen päivä ja pääsi tosiaan valitsemaan ne kolme tuotetta boksiin! Lisäksi ostin boksiin yhden Add-Onin, sillä se oli niin edullinen. että oli pakko ottaa se viimeinkin testiin.


CLARITYRX Get Balanced™ Probiotic Serum
Kasvoseerumi, 1 oz - täysikokoinen, 72 USD

Probiootteja ja hylauronia sekä antioksidantteja sisältävä siloittava seerumi. Tasoittaa ja kosteuttaa ihoa. Sopii käytettäväksi aamulla ja illalla ennen kosteusvoidetta. Tuote todella tuntuu 72 dollarin arvoiselta, purkki on upea ja karaistua lasia. Se oli hyvin suojattu kuplamuovilla. Ajattelin saatuani Huhtikuun Ipsyn, että harmi, taas kosteuttaja. Mutta kun on näin laadukkaan oloinen ja mielenkiintoiset aineet sisältävä seerumi, niin itseasiassa aika innoissani olen! En ole aiemmin käyttänyt seerumia mikä sisältäisi probiootteja, niiden uskotaan olevan hyväksi terveydelle ja esim. monet ravintolisät sisältävät sitä!


SHAINA B MIAMI B. Fab Brush Set
Meikkisiveltimet, 5 kpl - täysikokoinen setti, 24,95 USD

Aiepi sivellinsetti oli myös Shaina B:ltä ja sen arvo oli huomattavasti korkeampi. Tämä sivellinsetti oli myös erittäin mukavan tuntuinen, vähän painavemmat kädessä ja karva kyllä aika saman tuntuista. Kaikki nämä siveltimet tulevat myös omaan käyttöön! Ihana saada kunnolla siveltimiä, eikä oikeasti haitannut yhtään, että tuli peräkkäisissä bokseissa. Mulla ei ole niin paljon siveltimiä ollutkaan, että kaikki varmasti tulevat käyttöön.


VIOLET VOSS Windflower Fun Sized Palette - valistemani tuote
Luomiväripaletti, täysikokoinen, 18 USD

Ihana minipaletti! Kaikki värit olivat niin kauniita mun silmään ja oli myös mattaisia sävyjä. Kymmenen aika punertavaa sävyä, sisältäen myös shimmaavia kullan ja kuparin värejä. Paletin sävyjä on kuvattu pigmenttisiksi ja sopivan hyvin meikin rakentamiseen. 


COMPLEX CULTURE Letup Concealer in F100 - valistemani tuote
Peitevoide, 8.9 ml - täysikokoinen, 25 USD

Kuvattu piiloittavan punaisuutta ja sy-alueen tummia kohtia, olevan kevyt ja kerrostettava. Peiteväri luvataan olevan myös kostetutava ja sisältää keramideja, antioksidantteja sekä vitamiini-C:tä. Sävy näyttää kauniin vaalealta ja sopii varmasti hyvin käytettäväksi, kun blendaa kunnolla. Tällä saa ehkä vähän valokynä-efektiä silmien alle näin kesällä, kun minullakin on IR:ät käytössä ja toivottavasti jonkin verran se luonnonrusketus tarttuisi myös minuun. Ehdottomasti otan heti tämän testiin.


ILLUMINATI COSMETICS Illuminati X ISA Palette - valistemani tuote
Luomiväripaletti, täysikokoinen, 48 USD

Paletti on tehty yhteistyössä juuri Ipsylle? Sisältää mattaisia ja todella glitterisiä värejä sekä myös muita hohtavia värejä. Luin Ipsyn arvosteluista, että tuote puuttui joiltain boksista. Kun avasin paletin ensimmäisen kerran osa väreistä oli mielestäni jopa rumia, mutta ehkä kun valitsin näitä tuotteita boksiin, halusin kahmia ahneesti paletteja boksiini. Tämän laatua oli haukuttu hieman heikoksi, värit eivät kuulemma levittyneet kauniisti ja joillain paletti oli rikki saapuessaan. Kun otin myöhemmin kuvat boksin tuotteista olivat sävyt jo ehtineet painua mun alitajuntaan, eikä paletti pelästyttänyt mua shokeeraavilla väreillä. Pitää tätä kyllä siis myös lähiaikoina testata. Toivottavasti laatu olisi parempi, sillä ainakin hinnaltaan pitäisi olla samassa luokassa kuin UD:n paletit.


OLAPLEX No.3 Hair Perfector - add on
Hiusnaamio, 30 ml testeri

Tälle tuotteelle varsinaista arvoa ei ilmoitettu sivuilla, mutta arvokas sen kuvittelisi olevan. Tämä oli 3,30 USD lisää hintaa boksille, eli alle 3 eurolla pääsen ensimmäistä kertaa elämässäni kosketuksiin Olaplexin kanssa! On siis hiusnaamio jonka voi levittää pyyhekuiviin hiuksiin koko matkalta ja pitää hiuksissa 10 minuuttia vaikuttamassa. Korjaa hiuksia ja vahvistaa hiuksia sisältäpäin.


Lähes kaikki tuotteet ovat vegaanisia ja cruelty-free tuotteita myös tässä boksissa. Ainakin hyvää etiikkaa on seurattu Ipsyllä. Olin todella onnellinen, mun molemmat palettini tulivat Suomeen asti ehjänä! Vaikka jälkikäteen tuon toisen paletin sävyt eivät olleet niin mieluiset, niin kyllä tämä boksi oli niin hyvä ja ihana, pääsi silmissäni arvoon asti! Mun mielestä tämä boksi on TODELLA hyvä, ja mieluinen minulle. Tuo Olaplexin testeri, vaikka maksoi lisää päälle, kruunaa kyllä kokonaisuuden ja luo mielikuvaa todella laadukkaasta kauneustilauksesta.

Koska kuitenkin hieman ärsytti odotella huhtikuun ja toukokuun bokseja samaan aikaan, päätin kiireessä perua kesäkuun tilaukseni (Skip a month-mahdollisuus). Eli seuraavan kerran heinäkuun alussa pääsen tekemään kolmen tuotteen valinnat ja elokuussa boksi on toivottavasti luonani! Ajattelin, että mulle riittäisikin joka toinen kuukausi tällainen pussukka. Nyt yhdelle boksille on tullut keskiarvolta hintaa 42,5 euroa. Hinta on kuitenkin jonkin verran, vuodessa tilaukset voivat jo maksaa yli 500 euroa ja kaikki riippuu myös aina pussukan painosta ja koosta ym. mitä pakettien lähetys maksaa. Koska Ipsyltä tilaaminen lopulta toimi minulle hyvin nämä kaksi ekaa kertaa, niin voisin myös joskus kokeilla pelkkää Glam Bagia tai joskus jopa Glam Bag X:ää.

8 kommenttia:

  1. Mielettömän kiva sisältö! Varmasti olisin tykännyt kaikesta, molemmat luomiväripaletit on hienoja mutta tuo Violet Voss ihana! Silmiin pisti tuo vasemman alakulman oliivi ja oikealta reunalta tuo hullun hohtava vihertävä kulta <3 tulispa noita Violet Vosseja Boxycharmissa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä heittämällä paras kauneusboksi, joka mulle on koskaan tullut! Tuota Illuminatin palettia kokeilin tänään ja mielestäni oli tosi kivat ja vähän kermaiset eikä pölisevät luomivärit. Tuota Violet Vossin palettia on jo pari kertaa tullut käytettyä, siinä on kyllä todella hyvät ja helppokäyttöiset sävyt :)

      Poista
  2. Tosi hyvä sisältö! Nuo siveltimet on tosi kauniit ^_^
    Jännä, tuo Ipsylle yhteistyössä tehty paletti löytyi viime kuussa Boxycharmin add oneista eli sen pystyi sieltä erikseen ostamaan. Näköjään ovat jo alkaneet yrityskauppojen jälkeen kierrättää varastoja molemmissa firmoissa, joten enpä tiedä onkokaan edes järkeä tilata enää Ipsy ja Boxya samaan aikaan kun voi tulla tuplana vaikka samat tuotteet. Harmi jos noiden laatu ei ole hyvä, väreinä kuitenkin ihania. Tosin pastelleissa on aina se vaara ettei pigmenttiä ole riittävästi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep oli kyllä mielestäni tosi kiva. Todella harmi, jos alkavat tosiaan kierrättämänä tuotteita sekaisin. Miettisin just tuossa kannattaako "jatkaa" itsekään molempien tilaajana, jos olisin.

      Poista
  3. Noi paletit on kyllä ihania<3 Ja muutenkin tosi kiva sisältö sulla tässä! Toi Olaplexin hoito kruunaa kokonaisuuden, add-oneista saa joskus ihan helmituotteita tosi edullisesti :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä naurettavan edullinen, oli pakko ottaa toi addoni!

      Poista
  4. Onpa kiva sisältö :) Mä tykkäsin kans tosi paljon Ipsyä tilatessa siitä Add-on mahdollisuudesta, kun sieltä löytyi välillä tosi edullisesti jotain tuotteita :) Tai jos oli kiinnostusta jotain tuotetta kohtaan, niin sieltä sai välillä hankittua edullisesti minikoon testiin ennen kuin sitten osti täysikokoisen :)

    Molemmat paletit näyttävät tosi kivoilta. Toivottavasti ovat myös laadullisesti toimivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuo add-on juttu on kyllä todella kätevä! Varmasti tulen sitä kokeilemaan :) Paletit molemmat ovat toimineet hyvin, näistä Violet Vossin on kuitenkin väreiltään hieman iisimpi, joten sitä on enemmän tullut kokeiltua.

      Poista