Cocopandalta kesäksi

by - 19.6.21

 

Noniin, en olekaan pitkään pitkään aikaan tilannut Cocopandasta! Siis nyt kun tarkistin, niin joulukuussa 2019 olen viimeksi tilannut Cocopandalta tuotteita!! Se olikin 2017-2019 mun lemppari paikka tehdä ostoksia, sillä hinnat etenkin hiustuotteissa, on aina tasaisen halvat. Käytännössä aina voi ostaa etsimänsä tuotteen jostain tarjouksesta.

Nyt halusin tankata itselleni Bondi Sandsin itseruskettavia ensimmäistä kertaa testiin ja siihen tarttui muutama muu tuote, jotka varmasti tulevat käyttöön pian. Syy miksi käytän niin paljon itseruskettavia on yksinkertaisesti se, etten halua ottaa aurinkoa. Se on mielestäni tylsää, ja parhaillaan siitä palaa nahka tai saa ihosyövän. En erikseen jaksaisi tuntia pidempään maata auringossa ja tuntikin menee vain jos on jossain rannalla - että voi samalla käydä uimassa.


Schwarzkopf BC Bonacure Keratin Smooth Perfect Treatment 200 ml, halusin jonkun keratiinia sisältävän hoitoaineen tai hiusnaamion. Päädyin tähän, mutta Keratiini taisi olla incyssä vasta sijoilla 6-8. Tämähän on tarkoitettu pörröisille ja hauraille hiuksille, mitä hiukseni eivät enää ole! Uskon kyllä, että tulee varmasti käytettyä tämä. Ei ehkä kyllä joka suihkukerralla kannata heti huitasta tätä myssyyn. Arvo noin 9,95 eur.

 

Maybelline Instant Eraser Concealer 6,8 ml - 01 Light, just tuli kauneusboksista concealer-mutta jotenkin halusin tämän ottaa. Luin jostain, että tämä tuote olisi jotenkin 'todella hyvä' peittämään ikääntymisen merkkejä ja on ilmeisesti juuri ohut eikä kuivu juonteisiin. Piti siis päästä testaamaan tätä. Hinta noin 9,25 eur.

NYX Professional Makeup Pro Dual Brow Brush PROB18, vaikka juuri sain arpajaisvoitossa tällaisen kulmasiveltimen ja heitin edellisen mäkeen.. niin se ei ollut kovin hyvä. Jotenkin kulmamassat on niin kuivia, että siitä kulmasiveltimestä tuli tosi paksu ja vaikka olisi ihan sillä uuni tuoreella massalla koittanut tehä niin se sivellin ei vain toiminut toivotulla tavalla. Toivottavasti tämä olisi parempi. Arvo noin 9,50 eur.

NYX Professional Makeup Studio Perfect Primer – Clear 30ml, oli pakko ostaa testiin. Tämä edullinen primer oli kyllä todella hyväksi kehuttu. Moni kutsuikin tätä edulliseksi pikkusiskoksi Smashboxin photo finish -primerista. Se mulla on nyt käytössä, mutta aivan lopussa. Nimenomaan tämä Clear häivyttää juonteita ja blurraa ihohuokosia ja sävystä Green saa sitten sitä apua ihon punaisuuteen. Arvo noin 13,50 eur.

 

Bondi Sands Aero Tanning Foam 225 ml — Dark, sain tästä suosituksia sillä on kuulemma semmonen vaahto joka ei jää tahmaiseksi iholla! En ole mikään itseruskettavien vaahtojen ystävä siis ollut toviin, koska ne tuntuu aina tahmaisilta tai jää epätasaisiksi. Juuri tämän Aero -sarjan luvataan kuivuvan nopeasti iholle jättämättä tahmaista tunnetta. Otin tästä vaaleamman sävyn joka oli Dark. Hinta noin 23,30 eur.

Bondi Sands Everyday Gradual Tanning Milk 375 ml, ja koska eniten pidän asteittain päivettävistä, ostin myös tämän testiin. Ompa myös helppokäyttöinen, kun on pumppupullossa tämä tuote! Suuria odotuksia tämän osalta ei ole, mutta Bondi Sandsia, kun on kehuttu niin paljon, luotto on kova. Nyt mulla onkin ihan Hawaiin Tropic -sarjan gradual tanning käytössä ja se on ollut ihan hyvä. Eiköhän tämäkin pian tule käyttöön. Hinta noin 13,95 eur.

Hawaiian Island Sport SPF15 220 ml, vanha loppui -joten piti ostaa uusi. Mulla on nyt käytössä eri sarjan Hawaiian Tropicilta oleva SPF30 joka myös on aerosolina. Ne on vaan niin kätsyjä, saa itsekin suihkuteltua selän puolelle. Nämä myös kuivuvat nopsaan eikä tule sitä fiilistä että pitäisi pestä erikseen pois kun ei enää tarvitse tuota suojaa. Hinta noin 10 eur.

 

Eli tämmöiset noin 90 euron arvoiset ostokset tuli tehtyä, nämä oli niitä jo-alennettuja-hintoja mainittuna tuotteiden perässä. Käytin jonkun alennuskoodin jonka löysin käsiini ja lopullinen hinta tilaukselle taisi olla noin 71 euroa. Eli mielestäni ihan kohtuulliseen hintaan sain nämä löydöt. Kaikki tuotteet tuli "tarpeeseen" vaikka voi mennä tovi, että edeltäjät tulevat loppuunsa ennenkuin viitsin näitä avata. Tosin tuo aurinkosuoja voi joutua odottelemaan hintsun verran pidempään. Kyllä oli ihana kotiuttaa tämä tilaus!

Lisää luettavaa

2 kommenttia

  1. Kivoja ostoksia! Mulla on ollut toi NYX:n primer ja se oli ihan ok, muttei mun mielestä läheskään yhtä hyvä kuin Smashboxin Photo Finish :D Toivottavasti sä pidät tosta kuitenkin<3 Bonacuren naamio kuulostaa hyvältä myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo oon pari kertaa nyt kokeillut ja tuo NYX tuntuu hieman öljymäisemmältä kuin smashboxin photo finish. Mielestäni kuitenkin tosi hyvä primeri myös tuo NYX:n suhteessa hintaansa :)

      Poista

Arvostan kovasti kommentointia, joten jätäthän sinäkin viestisi omalla nimimerkilläsi tai anonyymisti. Kiitos!