Toukokuun toiset hankinnat

by - 24.5.21

 

Tuli käytyä toukokuun lopulla Kaaren Karnevaaleilla jossa oli pari kivaa tarjousta ja tuotteita tarttui mukaan. Nyt on kyllä pakko myöntää, että toukokuu on mennyt vähän plörinäksi. Mutta ei se mitään, pitää vain petrata hankintojen suhteen ja todennäköisesti kauneusbokseja ei tule kolmatta enempää Ipsyltä. Vaikka vielä molemmat boksit on tulematta, huomaan että niistä tulee heti sitä "extraa" ja aiheuttaa ns. turhia kuluja tuotteista joita ei ollenkaan tarvitse. Pitäisi hankkia vain niitä jo hyviksi todettuja tuotteita joita käyttäisi säännöllisesti, niin ei olisi korkeita kuluja kokoajan kosmetiikkaostoksista.The Body Shopilta tuli tehtyä hankintoja ja mukaan tuli yksi testeri, tämän ehdin varmasti vielä myös käyttämään testeri-toukokuun aikana kivasti alta pois. Tarjouksessa oli kaikki tuotteet ota 3 maksa 2 hintaan, koskien myös tarjoustuotteita. Ostin tarjouksesta Body Mistin Coconut -tuoksussa hintaan 12 euroa. Tuoksutin myös vaniljaa, mikä tällaisena body mistinä oli mukavan tuoksuinen, mutta päädyin tähän jo ennestään tutun tuoksuiseen Coconutiin. Tämä on kyllä minulle ensimmäinen tuote tätä TBS:n Body Mistiä, mutta kylässä on tullut joskus tätä tuoksuteltua.

Halusin hyödyntää tarjouksen ja tarvitsin uusia käsirasvoja, joten ostin sitten käsirasvat tarjouksen uhrina. Tässä käsirasvoista toinen maksoi 7 euroa ja toinen 0 euroa. Mielestäni siis ihan hyvät tuotteet sain, kun kaikki kuvan tuotteet yhteensä olivat 19 euroa. Käsirasvoista valitsin Hand Cream Coconut -tuoksuisen sekä Shea Butter -tuoksuisen käsirasvan. Kesällä käsirasvoja ei ehkä myös menekään niin paljoa, niin oli kiva ostaa tällaiset hieman arvokkaammat tuotteet jotka kulkevat helposti laukussa mukana.


Vierailin myös Sokoksella, mutta en käyttänyt yhtään rahaa Hiusten Hellimisviikon tarjouksiin. Tuli edullisemmaksi ostaa näitä perus-tuotteita, kuin niitä arvokkaampia tavaroita. Mukaan tuli Swarchkopf Gliss Supreme Lenght -suihke, joka on siis leave-in hoitoaine. Mielestäni nämä on hyviä ja voi suihkia myös kuiviin hiuksiin jos hiusten latvat olisi pörröiset. Hintaa vain 3,50 euroa. Toiseksi hoitotuotteeksi ostin aika uuden Aussie SOS Shine Treantment Shot -kertahoidon. Tämä laitetaan suihkussa shampoon tai hoitoaineen jälkeen hiuksiin ja tämä lisää hiuksissa kiiltoa. Tästä löytyi myös versio jossa oli hoitavempia ominaisuuksia kuiville hiuksille.

Lopuksi täytin vähän varastoa yhdellä Batiste XXL Volyme Spraylla, nyt käytössä vihdoin se Cherryn tuoksuinen Batiste! Olen nyt pitkän tauon jälkeen taas innostunut kuivahsampoon käytöstä, ja uskon että tämä tulee jo aika lähiaikoina käyttöön. Nämä Sokoksen hankinnat omien alejen jälkeen oli 11 euroa. Harkitsin sielä purkki-hyllyillä Blongin hoitosuihketta, mutta sen hinta oli 15 euroa. Parempi kun kerrankin "malttoi mielensä" ja nyt ostokset olivat halvemmat kuin yksittäinen tuote jota katselin aluksi.

Lisää luettavaa

4 kommenttia

 1. Kivoja ostoksia! TBS:n kookossarja on niin hyvä<3 Toi Batisten XXL-lakka on tyyliin ainut, joka ei oo Batistelta iskenyt muhun, kun en tykkää tollasista rakennetta ja tuuheutta antavista kuivashampoista yhtään :D Aussien hoitotuote kuulosta tosi kiinnostavalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo tuo XXL ei kyllä ole oma suosikki, mutta nyt kun oli liikkeellä ei tehnyt mieli lähteä tyhjin käsin kun sitä originalia ei ollut myynnissä ja lopuista en ollut varma onko joku väri tyveen! :D

   Poista
 2. Tosi kivoja ostoksia! :) Noita The Body Shopin kookostuotteita pitäisi joskus käydä itsekin tuoksuttelemassa, kun olen nyt tykästynyt kookoksen tuoksuun :) Aussien hoitotuote kuulostaa myös todella kiinnostavalta! Täytyy joskus napata tuollainen itsekin testiin, jos tulee vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tolla käsirasvalla onkin aika helppo lähteä kyllä alkuun, siinä luulisi että huomaa, alkaako joku tuoksu tökkimään nenään. Tosin jotkut toimivat paremmin suihkugeelinä kuin body butterina. Tuo Aussien tuote ei kai ollut kuin 2,50eur jäi hinta näemmä uupumaan! :)

   Poista

Arvostan kovasti kommentointia, joten jätäthän sinäkin viestisi omalla nimimerkilläsi tai anonyymisti. Kiitos!