Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

31 toukokuuta 2021

Testeri-toukokuu loppuu


Aloituksesta voit lukea täältä. Nyt tämä Testeri-toukokuu on ohi, eli sellainen projekti ns pannuttaa näitä pienempiä tuotteita alta pois. En ole mikään suuri pannuttaja, vaan aina tuote kerrallaan kun joku lähestyy loppua, pyrin päästämään purkin tuskistaan ja käyttää sen loppuun :D

Tavoitteeksi otin käyttää vähintään 25 tuotetta, sisältäen pikku pussit. Pusseja en tule laskemaan kuukauden loppuneisiin, mutta pakkaukset joissa on korkki tai useampi käyttökerta laitan sitten koko saldoihin "loppuneisiin" tuotteisiin. Annoin pari näytepussukaa eteenpäin, niitä en halunnut käyttää -sekä yhden hiusöljyn kaverille testiin. Noista SPF30-kasvorasvoista en juuri välitä, yhden käytin vahingossa ja olin tukehtua siihen + niille ei ole juuri käyttöä tässä toukokuussa, kun kolmena päivänä paistoi aurinko!

 

Pussitesterit 11 kpl

Tehdään vain pari nostoa tuotteista jotka jäi mieleen.

Madara Vitamin C Cream - tämä oli ihanan tuoksuinen ja myös todella riittoisa kasvovoide.
Colose Anti-Age Serum - ihana tuoksu sekä riittoisa tuote.
Lumene Nordic-C SPF30 Day Fluid - en itse käyttäisi ikinä näitä kasvovoiteita joissa on SPF30 koska pistän lähes aina meikkivoiteen. Näillä naamaan jäi ns valkoiset rannut eli kyllä sai hinkata että imeytyi tasaisesti. Mutta se taitaakin olla näin suojaavan kasvovoiteen idea.
The Body Shop Body Butter - tämä oli kivan tuoksuinen ja ihana saada näin runsas testeri. Käytin jalkavoiteeksi yhtenä yönä.


Suihkutuotteet 5 kpl


Yves Rocher Botanical Balm, yksi surkeimpia hoitoaineita joita olen koskaan käyttänyt.
Yves Rocher Shampooing Creme, ei myöskään kovin tehokas shampoo. Jouduin tätä käyttämän kaksi kertaa peräkkäin, jos oli kovinkin likainen tukka. Ei pärjännyt markettitavaroille.
Yves Rocher Shower Balm, jäi köntsäksi iholle eikä ollut mielestäni kyllä kovin hyvää "kosteutettua" oloa iholla tämän käytön jälkeen. Floppi. 
Ritual of Sakura foaming shower gel, ihanan tuoksuinen saippua. Jotenkin tuntui, että tämä loppui lyhyeen vaikka olikin riittoisaa. Tietysti pakkaus onkin pienempi kuin normaalisti, joten siihen nähden kesti oikein kivasti kuitenkin pari viikkoa. Jatkoon-tavaraa!
Yves Rocher Rinsing Vinegar, ehdin kokeilemaan tätä vain kerran enkä rehellisesti huomannut eroa hiuksissa niin paljoksi, että tätä viitsisin uusiksi ostaa.

Kasvoille 4 kpl


Ritual of Namaste Purify cleansing foam, aivan ihana putsari. Tätä ehdin käyttää pari kuukautta, ennenkuin loppui -sillä jos käyn suihkussa en tarvitse aina välttämättä erillistä kasvonputsausta. Tuoksu oli mukavan mieto ja itse tuote saippuaton. 
Filorga Time-Filler Eyes, myös varmaan ryppyjä ja juonteita poistava sy-voide. Ei ärsyttänyt silmiä, kuten jotkut tuntuvat itselläni ärsyttävän. Tästä pidin.
Filorga Meso-Mask, pidin kovasti! Tämän luvataan häivyttävän ryppyjä ja tekevän ihosta kimmoisan, pidin kyllä ihostani tämän jälkeen! Voisin ostaa uudestaan jos hinta ei olisi niin tyyris (44e/50ml).
 Akademikliniken Pure Triple Peel, happokuorinta jossa oli kolmea vaikuttavaa ainetta. Ei ollut kovin karkea, hierottiin siis noin minuutti kasvoille ja huuhdeltiin pois. Ihan ok, mutten ostaisi uusiksi hinnan puolesta.

Vartalolle 3 kpl


Ritual of Sakura body cream, erittäin voimakkaan tuoksuinen vartalovoide. Vartalovoide oli selkeästi tuoksuvampi kuin saippua tai kuorinta. Voide oli todella tahmaista, meni mielestäni body butter kategoriaan. Koska jäi tahmeaksi levittäessä, en ostaisi kyllä tätä samaista koskaan uudestaan.
Nivea Soft Cream, mun testeri-kokeilun yksi ehdoton lemppari. Käytin tätä paljolti kasvorasvana, mutta pistin sitten ihan ihonvoiteena menemään myös, että loppuisi ennen toukokuun loppua. Todella hyvä rasva kaikkeen tarkoitukseen! Tälle voisi nyt antaa sen 6/5 arvostelun omassa käytössä.
Nivea Creme -pikkupurkin sain käytettyä. Tämä oli mielestäni myös todella tahmeaa ja ihmettelin, miten se on saanut niin hyvät arvostelut. Olin vielä aamulla nahkeana tämän jälkeen. Sen isomman Creme purkin käytän jalkarasvana pois.

Muut 4 kpl


Espa Pink Hair and Scalp Mud, liian vaikeakäyttöinen. Pitäisi laittaa pyyhekuivattuun hiukseen 20min vaiktutamaan tai jättää yli yön päähän. Hieroin suihkussa ennen shampoopesua tällä päänahkaa.  
Schwarzkopf Marula hair oil, minulla löytyy sama täyskokoisena käytöstä ja pidän niin paljon! Hyvä hiusöljy, annoin toisen testerin kaverille. 
Dolce&Gabbana The Only One, melko voimakas tuoksu, mutta ihan hyvä. Ehkä koen vanhemman naisen tuoksuksi - en ainakaan omakseni. Tuoksu kesti päivän loppuun!
Senhor Do Bonfim Sea Water Hair Spray, suolavesisuihke - jossa oli ihana tuoksu! Harvoin suolavesillä on mitään hyviä tuoksuja, yleensä voi olla kölivesimäisiä tuoksuja kuten esim. Balmainin suolavedessä. Tästä pidin ja suolan määrä omaan ohueen hiukseen tässä oli sopiva.

Sain loppuun asti käytettyä 27 testeriä! Just yli tavoitteeni joka oli 25 tuotetta. Näistä kuitenkin 11 oli noita pusseja, joten koko vuoden loppuneisiin lasken mukaan 16 kappaletta näitä korkillisia mukaan. Ja kyllä tässä olikin aika paljon loppuneita, tuli selkeästi tarpeeseen pitää tällainen kaappien tyhjennys! Lopuksi voisi mainita, ettei kaappeihin jäänyt kuin muutama testeri (lähinnä hiuksiin näitä leave-in tuotteita) ja jalkavoidepurnukka varmaan tyhjenee heti 1.6. ja päätyy kesäkuun testereihin.

Ihanaa maanantaita!

4 kommenttia:

  1. Mä olen selkeästi vanhempi nainen koska tuo The Only One on mulla ostoslistalla :DD tuoksutin sitä kerran kaverilla ja tykästyin tosi kovasti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla useamat tuoksut on tosi raikkaita ja kirkkaita verrattaen tähän :) Kyllä kuitenkin kului hyvin ja kehuja tuli töissä :D

      Poista
  2. Tollaset Espan hiustenhoitotuotteen kaltaiset tuotteet on just niitä, joita itse en koskaan käytä, kun ne on tehty niin vaikeiksi :D En todellakaan jaksa odotella noin pitkiä aikoja minkään tuotteen vaikutusta, vaikka varmasti se joskus olisikin ihan palkitsevaa! Niven Soft oli jossain kohtaa ihan mun luottovoiteeni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ennemmin laitan normishamppooseen sekaan sokeria ja sitten sillä kuorin päänahan, kun alan näkemään tuota vaivaa. Nivean Soft tulee varmasti hankittua toistekin!

      Poista