Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

28 toukokuuta 2021

Meikki: KotiSalonki testissä


Eipä ole hetkeen tullut kirjoiteltua meikki postausta, joten ajattelin nyt kirjoittaa. Voitin instagram arvonnasta itselleni salkullisen Colosen maahantuoman brändin KotiSalonki meikkejä, joista nyt pää-asiassa tässä yritän meikkini tehdä ja vähän kertoa omia fiiliksiä näistä tuotteista. Tuntui ihanalta voittaa jotain pitkästä aikaa, en ole edes oikeasti osallistunut arvontoihin enää tai ainakaan kovin aktiivisesti. Tästä sain myös kivoja uusia tuotteita kokeiluun ja ainakin upouuden kulmavärin levityssiveltimen! Pakko sanoa, että sävyjen nimet oli kyllä mielestäni hauskoja, Halaus ja Kukkaniitty kuullostavat ihanilta.

 

 
Ensifiilis näistä KotiSalonki tuotteista oli kyllä ihan hyvä. Mukana oli yksi Colosen seerumi jonka laitoin meikin alle, pakko sanoa, että se oli ihanan tuoksunen ja riittoisa. Poskipuna on sävyssä Halaus ja se oli ihana ja helppo kerrostaa haluamansa efekti -voimakas tai oikein hentoinen. Luomiväreistä avasin tämän Kukkaniitty-duon. Pakko sanoa, että luomivärit olivat mun makuun vähän liian pöliseviä, koska itse laitan luomivärit vasta pohjameikin jälkeen. Näiden kanssa kannattaisi siis mennä toisin päin. Mutta nämä sävyt on kyllä aivan ihanat, pitää kokeilla näitä uusiksi eri tyylisesti ja eri siveltimillä!
 
Yritin tehdä halo-meikkiä, jotenkin tuntui, etten saanut oikein näitä asettumaan kohtiin joihin ne halusin mutta kai tuo luomivärikin on ihan ok. Pistin liilan eyelinerin joka oli lähes musta, mutta todella hyvin pysyi paikallaan! Voisi sanoa melkein vedenkestäväksi tuota lineria. Huulikiilto oli tosi hyvä ja tuosta sävystä jonka avasin pidän erittäin paljon, huultenrajauskynä ei ollut ihan samaa väriä ja tuli aika kirkkasti esiin tämän kiillon kanssa, mutta ehkä jonkin muun värin kanssa se olisi mukavasti alla piilossa. 
 
 

 

Kasvovoide Colosé Anti-Age Plant Stem Cell Renewal Serum
Meikkivoide Lumene Blur Foundation sävyssä 1.5 Heleys
Puuteri BellaPierre Banana Setting Powder
Poskipuna KotiSalonki Poskipuna sävy Halaus
Hohto NYX Born to Glow! sävyssä Stay Your Ground
Kulmat KotiSalonki Kulmaväri sävyssä Taupe
Luomiväri KotiSalonki Luomiväri Duo sävyssä Kukkaniitty
Kiinnityssuihke Too Faced Peach Mist Mattifying Setting Spray
Ripsiväri L´Oreal Air Volume Mega Mascara
Eyeliner KotiSalonki Eyeliner sävyssä Tummanvioletti
Huulten rajaus KotiSalonki Huultenrajauskynä sävy Huuma
Huulikiilto KotiSalonki Huulikiilto sävy Unelma

 

 

Pidin kyllä tuosta kulmaväristä joka tuli tosi paljon, mutta kuten aina, melko kuivakoita ne vähän tuntuu olevan joten varmaan puolen vuoden kuluttua voi pistää sen arkistoon vaikka tuote itsessään ei lopu kesken. Tuo Lorealin airVolume-mascara näkyy nyt näissä kuvissa hyvin, kun mulla ei ole liimaripsiä meikissä mukana. Mielestäni saa kyllä tosi näyttävät ripset ja reilun mustan mascaran, mutta koska applikaattori on "jumbokokoa" on se mielestäni vain tosi kömpelö käyttää ja tuntuukin, että usein on sitä ripsaria yläluomissa tai alaluomissa.  


4 kommenttia:

  1. Ihana halomeikki ja tosi nätti muutenkin <3 meikit ovat tuntemattomia mutta toki olen niistä kuullut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vaatii kyllä harjoittelunsa tuo halo 😁🙏

      Poista
  2. Wau mitkä luomarisävyt ♥ Ja ihana palkinto!

    VastaaPoista