Ihanat ostokset Pink Fridayna

by - 14.5.21

 

Voi hitsi, nyt tuli tehtyä tällaisia pakkohankintoja -olevinaan. Tänään Emotion kivijalkaliikkeissä tuotteet -25 % ja myös jotain tähän liittyvää voi olla ketjun verkkokaupassa (Sokos). Yksi tuotteista tuli Stockmannilta mukaan, kun tuossa lähi Emotionissa ei ollut sitä mitä halusin!Kosteuttavat sukat! Nämä on kiva laittaa ennen kesää jalkaan, nyt kuoriville sukille ei ollut tarvetta. Tuote Kocostar Foot Moisture Pack, lisäksi tuli joku SPF30 näyte Lumenelta (päivävoide).Kahdet Eyluren Fluttery Light -irtoripset mallissa No 171 Light & Wispy. Ostin näit äkahdet koska nämä oli parhaat ripset mallistosta jotka osui silmään, vaikka oli valintaa, niin ei jotenkin tehnyt mieli ostaa samoja perus ripsiä (Chic ripset Kissiltä). Näissä ripsi on myös mukavan lyhyt ja riittävän pitkiä lämpimää kesää vasten. Katselin jotain pidempiä ja näyttävämpiä, mutta jotenkin kesällä raskaat meikit ei ole mun juttu ja jäi ostamatta.Tämä oli mun Stockmann hankinta! Eli Zuii Organic Self Tanning Application Mitt. Sama hanska ollut käytössä nyt jo 1,5 vuotta ja ajattelin että se on aika heittää nyt menemään. Se on hieman lurpsahtanut ja vikan kuukauden ajan hanskaan on jäänyt sisälle kosteutta koska muovi on mennyt sisältä rikki. Eli nyt se roskiin ja tämä uusi käyttöön. Pakko sanoa että tämä on oikeasti laadukas, hintaa oli 10 euroa, siihen nähden tämä on siis ainoa edullinen ja hyvä hintansa arvoinen hanska. Tämä on oikeasti jollain ompelukoneella tikattu eikä heti repeä (halvoissa hanskoissa joissa on yksi puoli jotain muovivaahtoa jolla levietään usein irtoavat aina siitä kangaskäikäleestä). Eli tämä, testatkaa!! On sopinut mulla vaahdolle, voiteelle ja seerumille. Pesen aina joka levityksen jälkeen lämpimässä vedessä saippualla.Meikkiostokset tästä kerrasta. NYX HD Finishing Powder sävy Transparent. Mun ainokainen irtopuuteri vetää viimeisiään ja pian pääsen ottamaan tätä käyttöön! Siinä puuterissa on väriä ja halusin nyt ottaa tällaisen värittömän puuterin tällä kertaa käyttöön. Samalla tuli ostettua tämä Maybelline Sky High -ripsiväri normina, tämän saan avattua kyllä vasta kesän lopulla aikaisintaan käyttöön.

Lisäksi ostin Glitternisti Cosmetic Super White Snow -irtoglitterin. Aion käyttää tätä lähinnä kyllä kynsiin, mutta miksi ei meikkeihin voisi tätä myös laittaa. Tämä on sävyltään valkoista, nyt mulla on yksi Glitternistin hopean värinen glitteri mutta siinä on vähän turhan isoja hiluja joten siinä saa paljon enemmän nähdä vaivaa ettei ne isot tule kynnelle asti.


Tässä lopussa olevat tuotteet ei ollut niitä pakkohankintoja kyllä, mutta teki mieli hankkia ne vaikka ihan palkkapäivän kunniaksi. Mietin kotiin ajellessani, onko väärin, että niin haluan aina ostaa uutta kosmetiikkaa. Mutta se on mun harrastus! Miksi en voisi harrastaa jotain mistä pidän ja kokeilla uusia tuotteita jotka mua kiinnostaa? Joillain on sitten fetissi ostaa jatkuvasti uusia vaatteita ja heittää ne paidat yhden käyttökerran jälkeen kaappiin virumaan ja parin vuoden päästä jätessäkissä uffille. Ja miehillä sitten onkin ihan eri kalliit harrastukset kuten joku golf, maastopyöräily tai autot. Nytkään en koe että ostin mitään turhaa! Ehkä se kaikki turha tulee niistä kauneusbokseista ja niistä tulleita ylimääräisiä tuotteita tai lahjaksi saatu kosmetiikka kestää hieman pidempään saada käytettyä, sillä ne eivät ole ikinä mulla ensimmäisenä vuorossa. Sen sijaan omat hankinnat haluaisinkin pian saada käyttöön :) Noh, tässä tällainen paniikki-puollustautuminen tällaisten ostosten jälkeen. Mukavaa viikonloppua!

Lisää luettavaa

2 kommenttia

 1. Kivoja ostoksia! :) Näistä vain tuo ripsiväri on tuttu ja olen siitä tykännyt. Ajattelin siitä ostaa sen vedenkestävän version jossain vaiheessa myös testiin :) Täytyy myös pitää tuo Zuiin levityshanska mielessä, jos joskus innostun taas jotain itseruskettavaa testaamaan!

  Välillä saakin hemmotella itseään ja on kyllä olemassa todella paljon huonompiakin vaihtoehtoja mihin sitä rahaa käyttäisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopetin pari vuotta sitten vedenkestävien ripsivärien käytön ja olenkin huomannut ettei ne mun silmät oikeasti niin paljon vuoda että ois pakko olla. Toki tuntuu että taivutus pysyy ehkä pidempään jos käyttää vedenkestävää. Tuo Zuii kyllä mielestäni tosi hyvä!!

   Poista

Arvostan kovasti kommentointia, joten jätäthän sinäkin viestisi omalla nimimerkilläsi tai anonyymisti. Kiitos!