Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

24 huhtikuuta 2021

Meikki: Simple-Friyay


Halusin ottaa tästä meikistä kuvat talteen, sillä mun kulmat onnistu omaan makuun täydellisesti! Saisipa noi joka kerta meikattua yhtä kauniisti. EIlen pidin niistä oikein paljon. Paksuus sopivan luonnollinen/ohut, mulla on ehkä vielä emo-ajoilta tapana välillä piirtää semmoset panda-kulmat. Mutta tuossa kivasti cream-väriä ulkokulmassa ja sisäkulmassa enemmän kulmakynää jolla kulma saatu häipymään luonnollisesti.


Sain kameralla parista eri lämpösävystä kuvia, kun kamerassa oli AWB päällä kuvia ottaessa. Sori siitä, nyt kuvissa myös mun rakkaat snaket!! Tulee turhan harvoin pidettyä näitä lävistyksiä. Oon miettinyt pitäisikö näistä luopua, kun täyttää yli 30. Onko naamalävistykset rumat aikuisella? Saako niillä vähän huijattua ikää alaspäin vai hankkiiko nuoret enää ollenkaan lävistyksiä?

Ylemmissä kuvissa näkyy myös kauniisti kun olen laittanut yläluomelle ainoastaan vaaleaa, lähes valkoista luomiväriä ja alaluomelle pöllytin hieman ruskeaa sävyä luomaan vähän erilaista syvyyttä katseeseen. Ja toimi mun mielestä ihan hyvin! 


Primer: Hello Fab Coconut Skin Priming Moisturizer
Meikkivoide: Urban Decay All Nighter Foundation sävy 2.0
Aurinkopuuteri: Makeup Revolution Bronze Palette All About Bronze
Highliter: NYX Born to Glow! sävy Stand Your Ground
Kulmakynä: Benefit Goof Proof Brow Pencil sävy Blonde
Kulmaväri: Benefit Ka-Brow! Cream Color sävy Blonde
Ripsiväri: Benefit BadGal Bang! Mascara
Silmänrajaus: Benefit Roller-Liner Eyeliner
Luomivärit: Steve Laurant Eyeshadow Palette & NYX Nude Matte Shadow sävy I Have A Headache
Ripset: Eylure 3-Dimensional
Kiinnityssuihke: Too Faced Peach Mattifying Setting Spray
Huulikiilto: Lumene Hydrating & Pluming Lip Gloss sävy Fresh Peach


8 kommenttia:

  1. Todella kaunis meikki! Loistava idea pistää tuota ruskeaa alaluomelle, näyttää tosi kivalta! :o ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, käytin samaa tyyliä tänään :)

      Poista
  2. Noi lävistykset sopii sulle tosi hyvin! Mutta tiiän tunteen, mulla on ollut kielilävistys vissiin 16-vuotiaasta asti ja aina välillä mietin oonkohan jo liian vanha pitämään sitä :D Toisaalta en mä siitä luopuakaan osaisi.

    Sun kulmat näyttää kyllä tosi hyviltä tässä ja ihana toi huulikiillon sävy ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep no nää on myös ollut niin pitkään osa mua vaikka välillä on kuukausia kun en pidä näitä koruja! Kiitos, tuntu kyllä kivalta tää meikki :)

      Poista
  3. Tosi nätti meikki ja upeat ripset <3

    VastaaPoista
  4. Kaunis meikki! Ja kiva idea tuo ruskea luomiväri alaluomella. Eipä ole tullut koskaan itse testattua, mutta näyttää kyllä tosi kivalta. Nuo lävistykset sopivat sulle myös tosi hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mun mielestä kyllä kiva testi, kannattaa vaikka joskus itsekin ottaa testiksi. Ehkä olikin joku uutisjuttu että on trendaavaa korostaa silmäpusseja, mutta tämä on vain "varjostus" :) Kiitos <3

      Poista