Jodel-vinkit: Q&A kauneusvinkit -kanavalta

by - 26.4.21

Halusin toteuttaa Q&A -tyyppistä sarjaa blogissani ja nyt nostan kokeiluun uuden innovaationi, eli Jodelista ryöstetyt kysymykset! Jodel on puhelinsovellus, jossa käyttäjät voivat avoimesti keskustella ja kysyä. Toki palvelu on nuorten suosima ja saanut alkunsa opiskelijoiden keskuudessa. Käytin Jodelia joskus ulkomailla, siellä oli helppo kysyä suosituksia eri paikoista. Kysymykset on otettu @kauneusvinkit kanavalta ja nyt jaan vinkkejäni näihin aloituksiin!

 


📍 Ootteko huomannu et silmänympärysvoide kasvattais etenkin alaripsiä?
En ole kohdannut koskaan ajatusta siitä, että ripset kasvaisivat kasvovoiteiden kanssa. En usko, että on mahdollista.


📍 Kertokaa teidän lemppari hammastahnat!
Käytän itse eniten Sensodynen hammastanhoja, sillä niissä ei ole lauryl sulfatea joka altistaa tai aktivoi aftoja. Myös joku Elmexin hajuton ja mauton hammastahna menee.


📍 Mp ruskea ripsiväri? Ootko kokeillu?
En ole kokeillut! Mutta voisi olla ihan kivaa vaihtelua, voisi olla ihan kaunis vaikka jossain kesäisen heleässä meikissä ilman luomiväriä.


📍 Käytättekö retinolia? Suosituksia?
En käytä, en itse myöskään suosittele. Retinoli on melko voimakas aine ja voi aiheuttaa aikamoisia ihoreaktioita. Tulisikin kaiketi käyttää pieniä määriä kerralla ja totuttaa iho rauhassa tähän ettei käy kuin mulla, eli koko naama tuli finni finnin viereen täyteen ja mulla ei edes murrosiässä ollut niin paljon näppyjä koskaan.📍 Onko suositella pohjatuotteita kuivaihoiselle (etenkin meikkivoide, peitevoide)?
Peitevoiteeksi valitsisin jonkin nestemäisen concealerin, esimerkiksi sen legendaarisen Fit Me Concealerin tai Instant Anti-Age Eraser Concealer. Meikkivoiteeksi valitsisin esimerkiksi Glow Drops-tyyppisen meikkivoiteen jossa on enemmän kosteuttavia ainesosia tai ihan sen legendaarisen Lumenen CC voiteen jos haluaa peittävämpää meikkiä. Voisi myös panostaa hyvään kosteuttavaan primeriin kuten Clarins SOS Primer.


📍 Kaksoispuhdistus on ilmeisesti paras keino puhdistaa ihoa? Millaista tuotetta suosittelette ensimmäiseen vaiheeseen herkälle ja kuivalle iholle? Edullinen hinta plussaa.
Se on Korealaisen ihonpuhdistuksen perusta, eli heillä se on paras tapa. Öljypohjaiseksi itselleni valitsisin esim. Clinique Take The Day Off Cleasing ja toiseksi putsariksi esim. jo käytössä minullakin ollut CeraVe Hydrating cleanser.


📍 Suositelkaa teijän mielestä paras kiharrin! Kyseessä semipitkät, paksut hiukset.
Varmaan kaikki tässä taipuu GHD:n puoleen, mutta juuri pituudella tai paksuudella ei väliä, kun hiukset kihartaa pienissä osioissa. Ostin itselleni juuri hetki sitten Remingtonin PROluxe -kihartimen jossa saa hyvin säädettyä lämpöä toivomiinsa asteisiin.📍 Pitäis ostaa pöydälle meikkipeili jossa on valaistus. Onko kellään suosituksia?
Itse suosittelen vahvasti hankkimaan peiliä, ostin sen CDON.comin kautta Bright Beauty Vanityltä (edullisempia kuin Peilistoresta). Mutta jälkikäteen saattaisin vain ostaa ne "jaloillaan seisovat" meikkivalot, jos olisi sellainen piste mahdollista tehdä, jossa peilin kiinnittäisi suoraan seinään.


📍 Puuteri suosituksia?
Oma ikuinen suosikkini on Sensai Total Finish -meikkipuuteri, mutta irtopuuteritkin on hyviä ja erittäin riittoisia. Jos nyt ostaisin omalla rahalla irtopuuterin ostaisin varmaan Bake & Set Setting Powderin läpihohtavassa värissä juuri tuon "bake & set" mainonnan vuoksi.


📍 Värjäsin mun kulmakarvat ja näist tuli iha liian tummat, en kehtaa lähtee ees kauppaan :( mikä avuksi?
Ne kyllä vaalenevat, jos väri tarttunut ihoon muotoilisin kulmakarvat tosi kivan näköisiksi ainakin. Väriä voi toki yrittää poistaa kaksifaasisella meikinpoistoaineella.📍 Miten ehkäistä silmien vuotaminen?
Välttää pölyttämästä esimerkiksi luomivärejä silmällä liikaa ja ei levitä meikkivoidetta tai ihonhoitotuotteita sy-alueelle. Voi esimerkiksi pistää silmän kiinni ja pöläyttää irtopuuterilla yli jos ei laita luomelle ollenkaan meikivoidetta, alaluomellekin vain varovasti. Ripsien taivuttaminen voi myös ärsyttää, joten välttelisin sitä. Myös ripsiväri aika varovasti laitettava ettei osu limakalvolle.


📍 Mikähän voi olla syynä siihen, että itseruskettava ei tartu? Kuorin ja rasvaan ihon levitystä edeltävänä päivänä. Annan vaikuttaa ohjeiden mukaan. Käytän Ultra Darkia, ja tulos on silti hyvin vaalea, lähes olematon :'(
Väri voi olla liian tumma, mutta itseruskettavaa tulisi myös kerrostaa. Todennäköisesti käyttämäsi itseruskettava on huonoa -itsekin huomasin että Kicksin itseruskettavissa oli hurjaa vaihtelua. Käyttäisin kyllä eri tuotetta ja ehkä kuorisin ja rasvaisin ihoa itse vähemmän ennen levitystä. Kun käytän IR:ää niin siinä vaiheessa vasta alan kuorimaan ihoa paremmin.


📍 Oisko suositella jotain kulmageeliä joka oikeesti pitäis kulmat paikoillaan? :)
Omaan mieleeni käyttämäni Benefit 24 hour Brow Setter Eyebrow Gel Clear -läpinäkyvä geeli on ollut todella hyvä. Helppo laittaa harjaksilla kulmat sopivaan muotoon ja ns. kovettuu/jähmettyy parissa minuutissa toivottuun muotoon. Mutta varmasti tätäkin jämäkempiä kulmageelejä niin kutsuttuihin saippuakulmiin on olemassa markkinoilla.

Lisää luettavaa

2 kommenttia

  1. Kiva postausidea! :) Mullakin Jodel on puhelimessa, mutta hyvin vähän tulee sitä käytettyä ja lähinnä taidan alennuskoodeja käydä sieltä etsimässä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä paras paikka löytää alennuskoodeja :D Tykkään myös seurailla kanavia irtokarkit, kynnet ja hiukset :) Ja joskus jotain B-luokan TV-ohjelmien kanavia.

      Poista

Arvostan kovasti kommentointia, joten jätäthän sinäkin viestisi omalla nimimerkilläsi tai anonyymisti. Kiitos!