Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

27 maaliskuuta 2021

Meikki: Pinkkiä

 

Ihanaa lauantaita! On ollut pari päivää lomaa to ja pe ja olen oikeastaan koko tuon ajan ravannut hammaslääkärissä, miten kivaa. Otin hampaiden laservalkaisun ja ajattelin täälläkin laittaa ehkä aiheesta muutaman kuvan ja kertoa omia kokemuksia jos se vain kiinnostaa?

Nyt tein tällaisen pinkin meikin. Kesken meikkauksen mun toinen silmä alkoi vuotamaan yläluomelle joten toisessa silmässä musta luomiväri jäi oikein jumiin meikkiin ja luomet alaspäin tuo ero näkyy selvemmin. Kun silmät on auki tai normaalissa lepotilassa ei tuota huomaa. Meikki oli musta kuitenkin kiva joten päätin ottaa siitä kuvat vaikka oli näitä ongelmia. 




Primer: Smashbox Photo Finish Primer
Meikkivoide: Urban Decay All Nighter Foundation
Puuteri: Bellápierre Cosmetics Banana Setting Powder
Aurinkopuuteri: Makeup Revolution Blush-palette
Highlight: Viva la Diva Dream Cheek Blush & Highlighter
Kulmat: Benefit Gimme Brow+ Eyebrow Gel, Benefit Goof Proof Brow Pencil & Benefit 24 hour Brow Setter Eyebrow Gel Clear
Ripsiväri: Benefit BadGal Bang! Mascara
Silmänrajaus: Benefit Roller-Liner Eyeliner
Luomivärit: Viva la Diva Colour Bomb sävyt Lily, Secret, Flower Exposion ja Sweet
Ripset: Eylure 3-Dimensional
Kiinnityssuihke: Urban Decay All Nighter Setting Spray
Huulirasva: Dr. Pawpaw Original Balm


Nää ripset myös jotain LE-mallistoa Eylurelta ja oli mun mielestä tosi kivat! Harmi vaan, että se silmä alko kesken meikkauksen vittuilemaan suoraansanottuna. Ei saanut enää blendattua mitään kun väri jämähti tuolle luomelle. Alkaa välillä herkästi vuotamaan jos pienikin muru menee luomiväriä silmään tai sitten ehkä ripsiliimaa pääsee valumaan jotenkin limakalvolle. Käykö muilla näitä? Yleensä onneksi vain kerran kuussa käy tällain, mutta kyllä se harmittaa kun olis kivat meikit ja koittaa kärivstellä sit loppupäivän vuotavan silmän kanssa.

Anyhow, mukavaa viikonloppua!

8 kommenttia:

  1. Tosi kaunis meikki! Sopii sulle hyvin :)

    Mulla silmät vuotavat aika herkästi ja on kyllä ärsyttävää yrittää meikata vuotavan silmän kanssa :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Janita :) En sitten ole ainoa selkeästi tämän kanssa!

      Poista
  2. Mulla silmät vuotaa tosi helposti enkä pysty just alaluomea meikkaamaan, kun se värin levitys ja siveltimen pöllytys just avaa hanat. Kaunis meikki, pinkki sopii kevääseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onkohan tässä jotain vastaavaa taas käynyt. On ihana lisätä hieman ulko-alanurkkaan myös väriä. Kiitos kommentista =)

      Poista
  3. Kaunis meikki 😍
    Mulla on ihan sama homma noiden silmien vuotamisen kans. Tuntuu ettei tarvi edes murua kun vuotaa vaan ihan valtoimenaan ja pilaa meikit. Talvella vielä se kun kylmä viima käy silmiin niin ihan turha edes mennä meikeissä ulos. Poskilla ne on sitten kuitenkin 😜

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hirveetä! Varmaan tämä aika yleistä, onhan silmät aika herkät kaikille roskille ja joku on keksinyt meikkaamisen :D

      Poista
  4. No voi ei miten tylsästi kävi tuon silmän kanssa, mutta tosi kaunis tästä meikistä tuli silti! <3 Kiinnostaisi kuulla sun kokemuksia tuosta hampaiden laservalkaisusta, toivottavasti tosiaan teet siitä postauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olen jo alkanut luonnostelemaan, mutta postaillaan myöhemmin aiheesta! :)

      Poista