Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

18 maaliskuuta 2021

7. Meikkivoidetta paremmuusjärjestyksessä

Halusin kirjoittaa jotain erilaista, tehdään siis tuotevertailu huonosta parhaaseen. Mukaan otin 7 meikkivoidetta joita olen viimeksi käyttänyt! Tällä hetkellä tuotteista minulla on kolmea erilaista eli kaikkia ei sentään ole kaapissa, mutta nopeasti pystyin tarkistamaan mitä tuotteita olen viimeaikaisesti juuri käyttänyt. Osa tuotekuvista on siis lainattu netistä, mikään meikkivoide ei siis suoraan sanottuna näistä ole huono, mutta nämä on ne mun viimeisimmät meikkivoiteet joita nyt päätin tarkistella. Kaikki tuotteista ei ehkä ollut niin peittäviä kuin mitä itse tykkäisin, vaikka vanhemmiten less is more vai miten se meni?

Viimeiseltä sijalta kohti lempparia!

7. Sensai Luminous Sheer Foundation, tämän hintaluokan meikkivoiteelta odottaisi enemmän. Tuote oli erittäin nestemäistä kuten Lorealin True Match-sarja. Jotenkin odotin kuitenkin enemmän peittävyyttä, vaikka tuote on nimeltään "valoisa" ei se tarkoita nyt mielestäni kuitenkaan läpikuultavaa. Ei kuitenkaan ole niin kiiltävä vaan on himmeä, ei kuitenkaan mattainen.

6. Lumene Blur Makeup Foundation, joillain toimii, joillain ei. Oli kuitenkin paljo tasaisemman sävyn kasvoille antava kuin Sensain meikkivoide ja hinnaltaankin hyvä. Minun kuivilla kasvoillani tämä jotenkin sai kasvot extra-kuivan näköisiksi eikä meikkivoide pysynyt oikein koko päivää. On kyllä mattainen ja ihan ok hyvän puuterin kanssa.


5. Loreal True Match
, hyvä mutta jotenkin silti tylsä. Erittäin ohutta ja nestemäistä. Ei anna juurikaan peittävyyttä jota toivoisin, mutta kestää hyvin kasvoilla. Värejä on laidasta laitaan. Tuntuu kuitenkin olevan enemmänkin kuivattava. Kesällä vaatii hyvän puuteroinnin, muuten kiiltää paljon.

4. Maybelline New York Dream Matte Mousse, kaikilla varmaan oli näitä meikkivoide-purnukoita kun oli muotia tehdä vähän oranssimpi meikki ja kasvojen ja kaulan väliin jäi hirveä raja. Väitän etten itse kuulunut tähän osastoon, mielestäni tämä on pysynyt hyvänä tuotteena ajasta ikuisuuteen. En välttämättä laittaisi edes puuteria tämän kanssa.

3. IsaDora Natural Matt Oil-free Foundation, jos ihoni ei olisi todella kuiva aika ajoin niin tämä olisi varmaan parhaimmistoa. Tämä meikkivoide on todella peittävä ja se on mattainen eikä kiillä. Yksi kauneusboksien parasta antia johon aikanaan pääsi tutustumaan. Voisin tätä ostaa ns iltameikiksi tai juhliin. Ei vaadi puuteria mutta toki voi käyttää.


2.
Urban Decay All Nighter, pakko hehkuttaa tätä mun viimeisintä hankintaa! Olen aiemmin kokeillut esim Diorin Forever meikkivoidetta ja käytin joskus myös Dior Nudeskin sarjan meikkivoidetta (joka on vanha sarja ei enää olemassa), nämä ovat kuitenkin 60 eur hintaluokissa. Tämä UD on 35-40 euron hinnassa ja on mielestäni samalla tasolla peittävyydessä, pysyvyydessä ja levittyvyydessä kuin Dior Forever. Pienikin määrä riittää koko kasvoille. Sopivan mattainen mutta silti jättää kiiltoja, mutta ei vaadi puuteria. Saattaa olla kuitenkin hieman huono kuivalle iholle, mutta olisi pitkän viikonloppumeikin valinta.


1.
Lumene CC Cream, mielestäni niin hyvä, pehmeä + silkkinen, mutta silti nopeasti asettuva meikkivoide. Tuntuu myös kosteuttavan eikä mene ihohuokosissa huonon näköiseksi vaikka iho olisi kuiva. On kyllä hieman läpikuultava, mutta tasoittaa tai peittää kuitenkin ihon sävyä, peittävyys paranee jos laittaa toisen kerroksen esim T-alueelle. Selkeästi tasoittaa ihon väriä kuten color creamin kuuluukin. Vuosia ollut suosikki, talvella sopii vaaleampi sävy ja kesällä hieman tummempi. Mielestäni tuotekoko myös kestää sopivan pitkään, tämän hintaluokan meikkivoiteista parhaimmistoa. Meikki näyttää parhaillaan kuulaalta, kun päälle ei laita puuteria. Parempaa luottotuodetta en ole vielä löytänyt.

12 kommenttia:

  1. Mä taas miellän nimenomaan kaikki noi Sheer-sanalla varustetut meikkivoiteet hyvinkin läpikuultaviksi :D Mutta harmi, ettei toi Sensai toiminut sulla odotetusti :/ Lumenen Blur on mun yksi suosikeistani arkikäytössä, mutta tota CC-voidetta haluan ehdottomasti taas kokeilla pitkästä aikaa kesällä :) Kiva että UD:n All Nighter on ollut sulle mieluinen, sillä saa kyllä todella hyvän peiton kasvoille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tuotetta ei kuitenkaan mainosteta läpikuultavana vaan valoisana! Ehkä tästä yhdestä kalliista mokasta sitten oppii. Tuo UD All Nighter nyt tuntuu hieman tummalta kun ei ole käyttänyt itseruskettavaa toviin niin selkeästi kyllä tuli otettua asteen turhan tumma.

      Poista
  2. Lumenen CC on muuten huippu! Just aamulla laitoin ja taas mietin että tässä on kyllä nappi valinta. Edullinen ja paras <3
    Jännä, mulla tuo true match on toiminut ihan super hyvin. Ei ole kuivattava todellakaan. Ja vaikka peittävyys on kevyt niin silti ihan sopiva. Jotenkin en nykyään enää edes tykkää kovin vahvasti peittävistä meikkipohjista. Käytän sitten peittävyyttä jos tarvii niin peitevoidetta sellaisiin kohtiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitoin kanssa tätä CC:tä juuri tänään naamaan ja se on niin iisi maski-aikaan, ei vaadi puuteria, on kuulas eikä vaadi mitään aurinkopuutereita tai poskipunia. Tasottaa just sopivasti arjen rientoihin ja peittää mulla tummia silmänalusia riittävästi :) Mä kyllä pidin true matchista mutta jotenkin nyt tuntu että tuli kurkkua myöten tarpeeks kun olikohan 4 pulloa tuota viimeaikoina ja ei kuitenkaan ollut semmonen mun must have meikkivoide.

      Poista
  3. Hassua, minulla oli näistä tuotteista juuri päinvastainen kokemus. Sensain meikkivoide olisi minulle tästä listasta ainoa sopiva. Ehkä ikä pitää ottaa jo huomioon :)

    Lumenen CC näytti tosi tuhdilta ja peittävältä. Se pysyi hyvin, mutta näytti päälleni naamiolta, josta en todellakaan tykännyt. Se vaatii paljon oheistuotteita, kuten highlighteriä ja poskipuna, enkä aina jaksa nähdä vaivaa.

    Itse vannon Clarinsin Skin Illusioniin. Sekä tuote että sävyt on kuin minulle tehty. (https://viaperasperaadastra.com/2021/01/13/arkipaivan-pelastajat-ihonhoitoa-arkeen/ )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ite käytän just Lumenen CC:tä kun ei tarvitse laittaa mitään oheistuotteita sen kanssa :)

      Poista
  4. Lumenen CC-voide on minunkin mielestä tosi hyvää :) Mulla oli pientä taukoa sen käytössä, mutta just vähän aikaa sitten pitkästä aikaa testasin ja tykkäsin tosi paljon. Jotenkin talvella se sai mun ihon näyttämään tosi kuivalta, mutta nyt asettui taas hyvin. En tosin muistanut, että se oli niin peittävää!

    Matte Mousse oli joskus teininä mun suosikki ja sitä tuli käytettyä monta purkillista. En tiennytkään, että sitä on vieläkin myynnissä! Pitäisköhän joskus ostaa taas testiin ja katsoa miten se nykyään toimii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep onhan se yllättävän tymäkkää mutta muistelen että sillä oli kyllä kaunis kuulas meikki varsinkin kesäisin! Siis tuo mattmousse on ihan uudistettu niistä teini-ajoista, ainakin ulkomuotoisesti :D En itse osta sitä nykyään kun on pidemmät kynnet ja tuotetta on vaikea saada purkista sormin.

      Poista
  5. Lumenen CC:stä olen itsekin tykännyt, joskaan en oo sitä nyt hetkeen käyttänyt kun jossain vaiheessa ne sävyt muuttui ja sitten en enää löytänytkään sopivaa omalle naamalle. Pitäisi käydä swatchailemassa pitkästä aikaa :) UD:n All Nighter on ollut myös pidempään ostoslistalla, pitäisikin ottaa asiaksi testata sitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen että olen just alkanut käyttää lumenen CC:tä sen jälkeen kun lumene uudelleenbrändäsi itsensä pari vuotta sitten. Aiemmin en ole käyttänyt kuin niitä sinisissä puteleissa olleita meikkivoiteita Lumenelta. Tuo UD tosiaan taitaa hieman hapettua levityksen jälkeen tummemmaksi kuten Linda on sanonut.

      Poista
  6. Aika hauska sattuma! Olen tässä monta päivää pohtinut, että minkä kautta tilaisin uuden Lumenen CC-voiteen vai pyydänkö äitiäni lähettämään Suomesta. :) Monia meikkivoiteita ollut tässä rinnalla ja käytän niitäkin toisinaan, mutta aina palaan tähän tuttuun Lumeneen ja olen niin tyytyväinen lopputulokseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, varmasti sille suunnalle saa hieman kaivella, että tuote tulee perille :) Olisiko missään verkkokaupassa Lumenea joka toimittaa Saksaan. Kyllä nyt kun on 2 meikkivoidetta rinnakkain käytössä, rinnastan niistä Lumenen paremmaksi vaikka toinen on kaksi kertaa sen hintainen.

      Poista