Kauneusblogi, täynnä kokemuksia ja mielipiteitä sekä suosituksia hyvistä tuotteista. Toivon blogistani löytyvän sinulle luettavaa, vinkkejä ja ideoita omiin tottumuksiin ja tapoihin huolehtia kehostasi. Myös välillä meikkivinkkejä ja arvosteluita ja kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä naisille ja kauneudesta sekä kosmetiikasta kiinnostuneille!

20 helmikuuta 2021

Lyko Plaza Beauty Box

Kirjoitus sisältää mainoslinkin.

Päätin tilata Lykolta tällaisen Plaza Beauty Boxin, tuotteet boksiin on valikoinut ruotsalainen lehtipaino/kustannusfirma joka lanseerasi boksin 2020 syksyllä. Laatikon hinta on 24,90 € ja sen tuotteiden ilmoitettu arvo on noin 113 €. Sain hieman vihiä aluksi sisällöstä Instagramista selaillessa boksin sisältöä, mutta nyt Lyko on tainnut lisätä sisällöstä myös kuvan omille sivuilleen. Tosi kiva testata Lykon kauneusboksia!

Kiinnostuin parista tuotteesta joita halusin kokeilla ja koska näiden tuotteiden arvo kattoi laatikon hinnan olin valmis ostamaan koko jutun itselleni. Eli menin samalla kaavalla kuin viimeksi kuin tilasin irtona kauneusboksin, joku tuote kiinnosti ja samalla sai muutaman muunkin tuotteen kokeiluun. Kun nyt vielä kirjoitin lyhyesti mitä boksi sisälsi tässä kirjoituksessa innostuin sisällöstä enemmän, sillä oikeasti pidin melkeinpä jokaisesta tuotteesta mitä se sisälsi! Mielestäni tämä kauneusboksi on hintansa arvoinen ja voisin sanoa arvosanaksi 5-tähteä!

Yllä näkyykin kuvaa, boksissa on mukana ruotsinkielinen saatekirje jossa varmasti kerrotaan miksi sinun pitäisi helliä itseäsi ja millaisia tuotteita boksissa on. Mitään tuotekorttia boksissa ei ollut mukana, en tiedä olisiko sillä minulle väliä, jos se olisi ruotsinkielellä. 

Lyko Plaza Beauty Box sisältö

Depend Eye Lashes Julia, boksin ainoat irtoripset. Tuotteen hinta noin 5-7 euroa paikasta riippuen. En itse ostaisi tämän näköisiä ripsiä mutta onhan nyt kiva kokeilla miltä ne näyttävät päässä, jos olisivat kauniimmat käytössä. Ripset ovat ns. yksitasoiset ja itse pidän enemmän elävistä ripsistä jotka näyttävät aidommilta kun ovat "tuuheat" tai monitasoiset.

Schwarzkopf Ultime Marula Oil 5 ml, tuli aivan pienessä testerikoossa. Tätä testasin jo aiemmin purkista, ihastuin ja ostin isommassa koossa. Isomman purkin saa nyt noin 13-30 euron hintaan riippuen missä se on tarjouksessa. Pehmentää hiuksia ja antaa kiiltoa. Itse pidän tätä lähinnä latvoissa öisin.

Essie Nail Polish Spin the Bottle 5ml, pienempi testerikoko joka minusta kynsilakalla riittää hyvin. Semmonen 10 ml purkki ehtii varmasti kuivua ennenkuin sen saa käytettyä loppuun. Väri on kivan nude ja ajattelin, että tämän voisin ehkä säästää varpailleni. Täysikokoisen tuotteen arvo noin 8-13 euroa paikasta riippuen.

Filorga Time-Filler Absolute Eye Correction Cream 2 ml, silmäryppyjä häivyttävä sy-voide. Yksi laatikon ns arvokkaimpia tuotteita, tuli tietysti 2 ml koossa. Hinta vaihtelee 42-65 euron välissä täysikokoiselle tuotteelle joka sekin on vain 15 ml pakkaus. Kiva kokeilla, vaikka tästä tuskin saa käsitystä tuotteesta oikeasti.

Filorga Meso Mask Anti-wrinkle Lightening Mask 15 ml, kasvonaamio joka pehmentää, kirkastaa jne kasvojasi. Tämä myös aika arvokkaasta päästä, oikea tuote 50 ml on noin 44-55 € hinnoissa. Tästä tuli onneksi hieman isompi koko joten tätä pystyy pari kertaa testaamaan. Yleisesti oli kiva saada näitä Filorgan tuotteita kokeiluun tätä kautta sillä ne ovat kyllä aika hyvin arvosteltuja.

Akademikliniken Pure Triple Peel 10ml, kasvojen kuorintatuote. Tässä on AHA-happoa, sisältää hydroksihappoja, hedelmien entsyymejä ja riisilesettä. Mulla ei juuri nyt taida olla yhtään niinsanottua entsyymikuorintaa, joten kiva testata. Tuote on normaalisti 50 ml koossa noin 52-58 €.

Biotherm Life Plankton Essence Sheet, kyseinen maski noin 6-7 euron luokkaa ellei sitten eksy Sokokselle jossa hinta peräti 33 euroa. Taitaa olla virhe? Perinteinen sheet mask kasvojen kosteutukseen, sisältää Life Planktonia 5 % joka on Biothermin regeneroiva aine. Saa nähdä pidänkö tästä, yleisesti jotkut Biothermin tuotteet ovat minulle liian oudon tuoksuiset.

LYKO Anti-Wrinkle Hydrogel Face Mask, myös Lykon omasta valikoimasta tuli kasvonaamio. Tämän arvo on 4,90 €. Kasvonaamion luvataan verkkosivuilla istuvan TÄYDELLISESTI kasvoille. Joten tätä vähintään odotan kun se on capslockilla kirjoitettu ;) Tuote sisältää etanauutetta, hunajaa ja nikotiiniamidia.

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer, tuli testerikoossa olisiko noin 15 ml. Arvo vaihtelee noin 15-23 euron välillä tälle huulikiillolle. Tämä on siis mun lemppari huulikiilto! Applikaattori on tuubin päässä oleva pörröinen sieni jolla kiilto hierotaan puristamalla sitä samalla ulos. Helppokäyttöinen, siisti ja tuote myös kestää mielestäni hyvin huulilla. Mulla on sarjasta nyt ns nudempi sävy, joten tämä pinkki klassikko on kiva taas saada käyttöön. En voi tätä kyllä avata ennenkuin jotain huulituotteita saan käytettyä alta pois.

Loreal Paris Air Volume Mega Mascara Black 9 ml, tämä tuli täysikokoisena. Tuotteen arvo noin 16 € ja oli se viimeisin ripsiväri hitti ennen Maybellinen Sky Highiä. Halusin kokeilla tätä sillä pakkaus on erittäin kaunis ja se vetosi minuun itsessään. Luvataan volyymia kevyellä tunteella. Tuote on hajuton ja "hypoallerginen" mikä ei tarkoita siis mitään, ainoastaan sitä että saattaa sopia ihmisille jotka ovat herkempiä.

Decleor Néroli BigaradeComforting Body Milk 50 ml, tästä tuotteesta tuli pieni testeri-rasvatuubi joka on kyllä ihan ok. Noita kehorasvoja on tällä hetkellä aika tarpeeksi varastossa ja koitan kyllä jatkuvasti niitä käyttää. Tässä on keskivertoa arvokkaampi tuote, hinta vaihtelee 30-41 euron välillä. Tuote on tavanomaisesti 400 ml pumppupullossa. Merkistä en ole aiemmin kuullutkaan, mutta otan tämänkin kiinnostuneesti kokeiluun.

Love Beauty & Planet Coconut Water & Mimosa Flower Luscious Hydration Body Hydrogel 250 ml, viime kesänä ihastuin erääseen after sun geeliin. Tätä on siis varmaan kiva säästää kesälle, sillä olettaisin geelin olevan kevyempi koostumukselta kuin ihonhoitovoiteen. Tämä kosteuttava geeli sisältää kookosvettä ja sen tulisi tuoksua mimosan kukalta.


Kaikki boksin tuotteet alla

 
Mitä mieltä olette tästä boksista? 

(Mainoslinkki: Saatavissa Lykolta)

8 kommenttia:

  1. Tosi kivan oloisia tuotteita boksi täynnä! Tuota Clarinsin huulikiiltoa ois kiva testata, sitä on kehuttu niin paljon *.*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä omaan makuuni ihan paras, koitan ollakin nykyään ostamatta mitään turhaa joten jatkossa voisi vain täyttää uuden vastaavan varastoon kun joku joskus loppuisi alta :)

      Poista
  2. Runsas sisältö hintaan nähden, nuo Clarinsin kiillot on ihania <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, yllätti ihan tää sisällön taso!

      Poista
  3. Tosi kiva sisältö ja hintaansa nähden kyllä huippu sisältö! Erityisesti tuo ripsiväri ja Clarinsin huulikiilto olisivat olleet mun mieleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep ne oli kyllä hyvät, maskit tulee myös käyttöön ja kosteusvoiteista ainakin geeli!

      Poista
  4. Tosi hyvä ja runsas sisältö tässä! Clarinsin huulikiillot on ihania<3 Noi irtoripset on jotenkin hassut, kun ulkonurkassa noita ripsiä on jotenkin tosi harvakseltaan ja sisänurkassa taas tosi tuuheesti :D Mutta silmissä noi voi kyllä silti näyttää tosi kivoilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii jep, jos ne on hyvät silmissä niin eiköhän niitä tule useamman kerran käytettyä :) Toivottavasti toimii!

      Poista