Pikku muutoksia blogissa

by - 11.12.20


Moikka, jos olette vierailleet mun blogissa tällä viikolla olette voineet huomata pientä hienosäätöä blogin ulkoasussa ja asettelussa. Niin puhelinversiota on yritetty parannella kuin tätä tietokonesivustoa. Päätin päivitellä myös blogin bannerin insipaarion tullessa, joten tällaisen uuden bannerin päätin eräänä iltana photarilla rakennella.

Sain myös pienen info-sivun tehtyä, missä kerron hieman omasta blogitaustasta ja näistä sosiaalisen median tileistä joita löytyy sekä oma lyhyt historiikki meikkijutuista. Lisäsin muutaman peruslinkin  lisäksi blogin yläosaan heti otsikon alle. Linkkejä ei ollutkaan aiemmin käytössä. Inspiroiduin myös tekemään labeleista yhtenäisemmät, joten nyt tuossa oikealla palkissa nämä pää-aiheet myös helpommin selattavissa! Alhaalla löytyy edelleen kaikki blogin aiheet joka ei nyt ole yksi super iso pilvi aiheita joista löytyisi vain yksi kirjoitus (ainakaan kaikissa tilanteissa).

Alla vielä kuva aiemmasta bannerista sekä yleisilmeestä ilman linkkejä. Tähän aiempaan tyyliin olin kyllä jossain vaiheessa jo lisännyt pienen kuvan itsestäni oikean reunan toimintoihin, mutta nyt kuva ja esittelykin on tullut päivitettyä!


Ihanaa perjantai-iltaa!

Lisää luettavaa

0 kommenttia

Arvostan kovasti kommentointia, joten jätäthän sinäkin viestisi omalla nimimerkilläsi tai anonyymisti. Kiitos!